Lineker Posted December 20, 2022 Share Posted December 20, 2022 Iznenadih se raspored polufinala, malo su promešali ili ja nisam do kraja pročitao pravila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted December 20, 2022 Share Posted December 20, 2022 (edited) Toliko o dzinksu. Covek je bio 55-45 favorit pred SNF mec. Velika sreca da su Dzajantsi napravili defanzivni TD rano, sto je poguralo game script u moju korist. Cak i bez toga je bilo potrebno nerealnih 18 poena onog cije ime vise ne mogu da spomenem u poslednjoj cetvrtini "one" utakmice, plus sjajne partije Fildsa, Brauna i Tejsoma da izvucem pobedu, jer mi se 10. put ove godine povredio odabrani defanzivac tokom utakmice. No pobeda je pobeda, idemo dalje. 11 hours ago, Lineker said: Iznenadih se raspored polufinala, malo su promešali ili ja nisam do kraja pročitao pravila. Ne razumem sta se desilo, jedino sto iole ima smisla, je da sam preuzeo top seed, kao najbolje plasirani u regularnom od preostalih ekipa, pa je uradjen novi raspored? Steta, vec sam bio spreman da se svetim Ubicama bez Haubice, za onakva 2 poraza od ranije.😝 Edited December 20, 2022 by Sombor Shuffle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Ubicama se ne preti, jer samo ime kaže šta će da usledi 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 Koliko ekipa ide u visi rang, da li je to odluceno? Pretpostavljam da se dogodine planira 14 ekipa u 1. ligi, sto bi znacilo 4 se plasira? Ne bih voleo da mi sezonu odlucuje duel protiv ovako vruce ekipe, kao sto je ima moj protivnik ove sedmice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted December 26, 2022 Share Posted December 26, 2022 Lep vikend, raspoloženi igrači, idem u finale! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted December 26, 2022 Share Posted December 26, 2022 Cestitke! Mene su prodali Jetsi, ali i da nisu tesko bih se odupro, prosto imas jaci tim. Ja sam generalno zadovoljan sezonom, jedini pogresan izbor na draftu je bio u petoj rundi, ali sam tokom sezone ostao bez drugog i treceg pika koji su zadobili povrede koje su im okoncale sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted December 26, 2022 Author Share Posted December 26, 2022 On 12/22/2022 at 5:27 PM, Sombor Shuffle said: Koliko ekipa ide u visi rang, da li je to odluceno? Pretpostavljam da se dogodine planira 14 ekipa u 1. ligi, sto bi znacilo 4 se plasira? Ne bih voleo da mi sezonu odlucuje duel protiv ovako vruce ekipe, kao sto je ima moj protivnik ove sedmice. 2 ekipe idu gore. Pobednik regularnog dela i pobednik plejofa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 Čestitke @Sombor Shuffle na pobedi i tituli. Ostade finale u senci nesretnog dogadjaja, tako da najpre želje da će Hamlin biti OK. Što se mene tiče, izuzimajući ovo finale, super sezona, jako dobar draft i možda i najbolja ekipa koju sam imao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karipesic Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Pozdrav drugari, kad ono bese krecemo da dogovaramo i pravimo novu ligu itd, druga polovina avgusta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Tako smo uradili prošle godine. Tema otvorena 16.8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 Dobio mejl za ligu, ali imam problem sa logovanjem u yahoo... stalno me navodi da se logujem preko gugla i onda izbacuje uh-oh grešku. Stalno se vrtim u krug, za sada nemam rešenje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted July 23, 2023 Share Posted July 23, 2023 Ako moze meni da posaljete na drugi mejl, Lights Kamara Action Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 Trazim co-ownera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karipesic Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 Koga bese izbacujem iz lige jer je presao u ligu 1 seca li se ko? A imamo li ovde gospodu iz lige 1 koji su ispali, da se prijave da im posaljem kod za ulazak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 @Sombor Shuffle je pobednik play off-a, a broj 1. regularnog dela je @Xpert Link to comment Share on other sites More sharing options...
karipesic Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 3 hours ago, Lineker said: @Sombor Shuffle je pobednik play off-a, a broj 1. regularnog dela je @Xpert Hvala majstore. Iskljucio sam njih dvojicu iz lige. Valjalo bi da se jave momci iz lige 1. A i mozda da otvaramo temu za ovu god polako ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 @karipesic kad je draft, jel 3.9. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karipesic Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 [mention=433]karipesic[/mention] kad je draft, jel 3.9. ?Cekam da ovde krenu da se javljaju ljudi dal igraju plus da li zele momci iz lige 1 da udju pa da se svi dogovorimo. Meni je 03.09. ok skroz Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Dok cekamo, ima prodje vreme glat... Jel mozes bar da nas pobrojis iz prospe sezone, ali da tagujes ljude? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karipesic Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 (edited) Evo i spiska timova i koji bi trebalo da budu u ligi, pa neka se oglase, da li zele da igraju ili ne. Young Dragons - @nlavrnja -igra Alfie - @Ridji 3 Yards Per Carry - @MrTwister - igra ( verovatno ) 49ers - @Skyglider Conquistadores - @Contador54 Karipesic - @karipesic - igra Laka Team - @Laka - igra Lineker SO Celtis - @Lineker - igra Snake Plisskeen - @Ta'veren Ubice bez haubice - @Romantik Lights Kamara Action - @Pero - igra Luzeri junajted - @Gaga I cekam da mi se jave ucesnici iz lige 1 ako zele, ne znam ko je ispao tamo @L' Imperatore Mozda Imperator moze da nam pomogne sa ta 2 imena? Dakle cekamo potvrdu Ridjija, Sky-ja, Kontadora, Taveren da vidi vodi li i da li je nasao co ownera, Romantika i Gagu. Plus nove clanove. Javljajte se ljudi... Edited August 22, 2023 by karipesic Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Sto znam, meni se i igra i ne igra ove sezone al ono ako bude vas neparan tagujte me odje da vidim to pa cemo nesto zbrckat na taj draft 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Ja igram 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 Nisam nasao co-ownera, ako nas bude neparan broj otpisite me za ovu sezonu. Pravio bih pauzu ove sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 Ja sam ispao iz A lige, ali necu igrati ove sezone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Contador54 Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 Ja cu igrati i ove sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts