Helena Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 Ćorić i Nadal ko na šljaci da igraju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 (edited) Ode Rafa https://twitter.com/atptour/status/1560109530289262593?t=_sDUxV_PPEjhFt7I_LwZIg&s=19 Edited August 18, 2022 by Helena Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 Fricko olupao Baeza, a onda bas neocekivano ubedljivo i Kyrgiosa. Bar nema sada njegovog velikog neprijatelja Evansa, Ficko ga precrtao. Vcrs protiv Rubleva, koji i nije u nekoj vrhunskoj formi a dobio ga je u poslednja 2 navrata, ukljucujuci i pobedu u SF Indian Wellsa na putu do titule, tako da je ovaj mec must-win i jako vazan. Ima tu jos zanimljivih meceva, Corke vs Bautista, Auger vs Sinner, Mrnja-Alkaraz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 Da li je neko gledao Nadalov meč? Kakav je bio Nadal? Meč je potrajao, da li je Nadal igrao punom snagom, trčao kao zec i grešio ili...? A Ćorić? Nisam očekivao otpor Nadalu mada je i u prošlosti bio nezgodan za njega. I Ćorić je bio povređen i u lošoj formi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 Mislim da Borna ima 3-2 protiv Nadala Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 Borna je izbacio pre toga Musetija, koji je bas u dobroj formi. Nema sumnje da Borna ima talenat i dobru spremu kad je zdrav i da ove pobede i nisu neko veliko iznenadjenje. Opasan igrac, kad je zdrav/spreman Fricko je u dobrom momentumu, Evans hebeni ga je sprecio da ode dalje u WSH i Montrealu, ali ovde igra odlicno i Rublev nije bas u nekoj formi, mucio se sa Fabiom, prso skoro od Nishioke, Baez ga razbio u onom finalu na sljaci skoro... A vazno je i za trku za zavrsni turnir, Rublev je ispred njega kao osmi, Fricko trenutno 10ti, ispred njega Hurkac. Apsolutno verujem da Fricko moze da se nadje na zavrsnom, posebno uz jak rezultat na US Openu. Bas mora da se dobije ovo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 5 hours ago, Pangea said: Meč je potrajao, da li je Nadal igrao punom snagom, trčao kao zec Nisam gledala, ali posle ovolike pauze posle šljake, za prvi takmičarski meč na betonu to je prosto nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 Nisam gledala ni ja, samo sam pratila rw i rezultat. Koliko sam razumela u prvom setu u TB je na pravio duplu na SL. Inače će biti bolji na USO, sad je već u godinama da mu je bolje da igra svaki drugi dan, plus je podloga spora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 1 hour ago, alcesta said: Nisam gledala, ali posle ovolike pauze posle šljake, za prvi takmičarski meč na betonu to je prosto nemoguće. Hmmmm, Nadal i nemoguć oporavak? Jesi li sigurna u to? Ima da trči kao mahnit na USO 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 Ne kažem za oporavak nego ovaj deo da sve stiže i ne greši i da igra punom snagom prvi meč, to tako ne ide. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 borna nastavljda gde je stao, preslisava spance vodi 51 protiv aguta iu prvom setu .... Quote Borna Coric hit 10 aces in his first TWO service games Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 Ima brejk u drugom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 Prošo Borna-Morgado piše da je imao 10 asova u dva gema, ako sam zapamtila dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 Quote Quote Saša Ozmo Borna Coric is into #CincyOpen quarterfinals having beaten Bautista Agut 6-2 6-3! He is on fire - 16 aces. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 Friz-Medvedev sljedeće kolo. Fric dobija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Kakvo neocekivano vaskrsnuce Corica na ovom turniru Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Ne znam je li mu ovo dovoljno za glavni žreb na USO, lepo bi bilo da ne mora da igra kvalifikacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 19, 2022 Author Share Posted August 19, 2022 Ovaj rezultat se ne gleda za entry listu, suvise je kasno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 A dobro, možda mu daju wc…igra li još mladi Donald? 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Steta za Fricka, bolji u prvom setu, ali nije uspeo do brejka iz 5 pokusaja, od toga 3 set lopte neiskoriscene. U tajbrejku ocekivano potpuno potop, greska pa dupla i cao zdravo, Meda servira kao masina i svaki poklon materijalizuje. Onda na samom startu II s pravi brejk, na BP je uspeo da izvuce jednu neverovatnu loptu i posalje je na osnovnu liniju, i mec je zavrsen. Protiv Rubleva je uspeo da se izvuce iz teske situacije u 3S, spasao 3 BP, posle izgubljenog TB prvog seta odlican bio u drugom, docekao svoju sansu, i stvarno bila je i to lepa i velika pobeda, ovde stvarno nije imao srece jer pored Mede mogao je da dobije bilo kojeg od preostalih 6 takmicara. Svakako lep rezultat i prvo QF Sinsija, pa da vidimo sta ce biti na USO. Meda mi deluje kao da ce da osvoji ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Samo 10 poena za Nadala od oba mastersa. Izgleda da će se ipak videti zanimljiva borba za YE#1, osim ako Rafa ne napravi neki boom u Njujorku. Medvedev bi mogao da se prošeta Sinsinatijem. Leži mu ovaj turnir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Haj, mlati Borna Pobedio Feliksa 2:0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Ode i Alkaraz. Eventualnim osvajanjem turnira Borna postaje nosillac na USO-Morgado izračuno, kao 29. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 20, 2022 Author Share Posted August 20, 2022 21 hours ago, alcesta said: Ne znam je li mu ovo dovoljno za glavni žreb na USO, lepo bi bilo da ne mora da igra kvalifikacije. Sad sam pogledala, Coric je uzeo PR za USO. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 1 hour ago, Helena said: Ode i Alkaraz. Eventualnim osvajanjem turnira Borna postaje nosillac na USO-Morgado izračuno, kao 29. Pojurili su mediji prerano sa njegovim uzdizanjem, iako momak zaista jeste buduci veliki igrac. Jos uvek ima realne sanse za broj jedan u ovoj usranoj godini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts