Jump to content

Recommended Posts

Posted

Will Cummings potpisao ugovor sa oulogne Metropolitans 92.
Kenny Gabriel potpisao ugovor sa Bresom.
Marco Spissu vrlo verovatno potpisuje ugovor sa Unikahom.

Posted

Jerai Grant (brat poznatijeg Jerian-a koji je potpisao za Armani posle polusezone odigrane sa bratom) produzio ugovor sa Promiteasom iz Patre.
Dejan Kravic posle propalog transfera u Unikahu (klub iz Malage odustao u zadnjem momentu) produzio ugovor sa Burgosom.

Posted

Marco Spissu potpisao ugovor na 2 sezone sa Unikahom.
Alpha Kaba potpisao ugovor sa Gaziantepom.
Martinas Geben potpisao ugovor sa Brose Bambergom.

Posted

Loic Schwartz potpisao ugovor sa Promiteasom iz Patre.
JaJuan Johnson potpisao ugovor sa Turk Telekomom.
Johnathan Motley potpisao ugovor sa Lokomotivom Kuban.

Posted

Taj Motley je bese onaj kosijaner iz Clippersa koliko me secanje sluzi. Cini mi se da je igrao u onoj sezoni sa Teom. 

Donosi dobru energiju, svidja mi se ovo pojacanje Loko. Moze da bude otkrovenje sezone. Vec par godina unazad dovode dobre igrace iz NBA. Sigurno je da imaju kintu, ali i dobar skauting. 

Posted

Hayden Dalton koji je u zadnjih 2 meseca potpisao za Cedevita Olimpiju, a potpom i raskinuo taj ugovor interesantan Galatasaraju.

Posted

Nikos Gkikas potpisao ugovor sa Promiteasom iz Patre.
Gary Browne reprezentativac Portorika napusta Trento i prelazi u tursku ekipu Petkimspor.

Posted (edited)

Ozbiljno pojačanje u najavi. Pretpostavio sam da su male šanse da uspe u NBA, ali za Evropi bi mogao da postane sasvim ozbiljan igrač, što je pokazao i u repki.

Edited by realno *w
  • Like 2
Posted

Jalen harris dobar trpac potpisao za jebenu kremonu. Covek ima mali problem sa opijatima ali nije los potencijal

Posted
3 hours ago, Nate said:

Jalen harris dobar trpac potpisao za jebenu kremonu. Covek ima mali problem sa opijatima ali nije los potencijal

Jbg, steta, imali smo super klupicu ispred Pionira za takve...