Borca Posted Thursday at 08:25 AM Posted Thursday at 08:25 AM Eurohoops prenosi da je Andre Roberson posle sezone u Asvelu potpisao 1+1 ugovor sa Zenitom.
Borca Posted Friday at 04:54 PM Posted Friday at 04:54 PM Urbonas prenosi da su Louis Olinde i Alba zavrsili saradnju posle 5 sezona i da je BAXI Manresa novi klub Olinde-a.
Borca Posted Saturday at 08:08 AM Posted Saturday at 08:08 AM Sam Dekker produzio ugovor sa Huventudom.
Borca Posted Saturday at 01:16 PM Posted Saturday at 01:16 PM Isaiah Wong posle sezone u Zalgirisu potpisao ugovor sa Gran Kanarijom.
Borca Posted yesterday at 11:02 AM Posted yesterday at 11:02 AM Levi Randolph i zvanicno novi igrac Zenita.
Beonegro Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago On 8/1/2025 at 6:54 PM, Borca said: Urbonas prenosi da su Louis Olinde i Alba zavrsili saradnju posle 5 sezona i da je BAXI Manresa novi klub Olinde-a. Nevjerovatno potcijenjen igrač, bez obzira na činjenicu da izlazi iz jedne vrlo loše sezone. Siguran sam da bi u EC bio zlorad. štonokae Mikri. 1
GameChanger Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, Beonegro said: Nevjerovatno potcijenjen igrač, bez obzira na činjenicu da izlazi iz jedne vrlo loše sezone. Siguran sam da bi u EC bio zlorad. štonokae Mikri. Istina, mada eto, igrace taj EK upravo sa Manresom. Fali njemu napadackog talenta da bi se nametnuo nekom evroligasu, ipak su tendencije da se sve vise igra sa 3 mala spolja. A i oni koji jos uvek na to ne pristaju, cesto biraju da se krpe upravo na toj poziciji, te da iz svojih redova proberu nekog igraca koji makar atletski moze da gura na EL nivou. To je Efes radio sa Jilmazom, Zalgiris sa Butkeviciusom i drugim Litvancima, Zvezda sa Lazom i Lazarevicem, Asvel sa Lajtijem i Kaudijem itd. Nevolja za Olindea je ta sto Herbert ne zeli takav tip igraca u timu, a drugih konkuretnih timova u Nemackoj je malo. Da je Srbin, nema sumnje da bismo ga mi pokupili i pored ovih 5 krila koje imamo.
Beonegro Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 minutes ago, GameChanger said: Istina, mada eto, igrace taj EK upravo sa Manresom. Iskreno, nisam znao da Maresa igra EC. Bili su valjda deseti u španskom prvenstvu.
Recommended Posts