Fat Zadd Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 16 hours ago, LayupFromTheMidget said: Pa ako Erak ode necemo imati ni stopere, Pankov-Milun-Dragovic bez izmena je rizicno do bola. Moze Sanogo da se spusti na stopira, u formaciji sa 3 pozadi + igrac koji može da iznese loptu, odigra pas itd Ako Mister vec planira da igra sa 2 WB mogao je da "ostavi" Mustafa I proba sa njim... deluje da moze biti dobar u defanzivi. Potencijalno, na WB-ove mogu Ben( odlicno odradjivao def zadatke kod Miloja) i trkačko grlo Srnaldo.
kokodakalo Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 39 minutes ago, suptil said: Jel prenosi neko zreb u podne? https://www.uefa.com/uefachampionsleague/draws/2023/2001671/
DejoLazaKalina Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 33 minutes ago, Tri Korne Penal said: Moze Sanogo da se spusti na stopira, u formaciji sa 3 pozadi + igrac koji može da iznese loptu, odigra pas itd Ako Mister vec planira da igra sa 2 WB mogao je da "ostavi" Mustafa I proba sa njim... deluje da moze biti dobar u defanzivi. Potencijalno, na WB-ove mogu Ben( odlicno odradjivao def zadatke kod Miloja) i trkačko grlo Srnaldo. Da stavimo najsporijeg igraca evrope Bena na wing backa??
Fat Zadd Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 2 minutes ago, Redstar0356 said: Da stavimo najsporijeg igraca evrope Bena na wing backa?? Za nasu ligu, zbog kvalieta iste, je bilo koje od navedenih resenja dobro ... za ozbiljnu evropsku pricu, osim dobrog pravog "beka" , niti jedno resenje nije dobro.
suptil Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 (edited) Najlakse moguce 😄 Idemo!!! Ocekujem da Mrkela kaze da smo dobili protivnika po meri 🙂 Edited July 18, 2022 by suptil 1 3
Don Juan Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 OK. Ovo sam ja priželjkivao, ali da sačekamo sa slavljem. Tako smo se slično radovali i za Šerif. 1
Manoly Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 Zreb je odlican, al valja da se sacuvamo naseg polivalentnog beka/veznjaka/spica alias Gobelje... Ovo se mora proci.
suptil Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 2 minutes ago, Manoly said: Zreb je odlican, al valja da se sacuvamo naseg polivalentnog beka/veznjaka/spica alias Gobelje... Ovo se mora proci. Oprez, lopta je okrugla. 1
Perkos2 Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 Jermenci su izbacili Kluž a generalno im je fudbal u usponu
Kronostime Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 3 minutes ago, suptil said: Oprez, lopta je okrugla.
NikeAir Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 Sa nikad jacim timom nismo usli u kvalifikacije.Dovesti pod hitno desnog beka i back up stopera i ni u LS necemo biti epizodisti,ubedjen sam u to.
Manoly Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 10 minutes ago, suptil said: Oprez, lopta je okrugla. Oprez je neophodan, sacekati najpre protivnika, pa se pripremati za pocetak avgusta, to je trenutno apsolutni prioritet. Naravno, stvarno stoji da se u letnjim kvalif nikad ne sme opustati, nije da nismo prosli lose prosle 2 sezone u tom periodu.
Kronostime Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 3 minutes ago, Manoly said: Oprez je neophodan, sacekati najpre protivnika, pa se pripremati za pocetak avgusta, to je trenutno apsolutni prioritet. Naravno, stvarno stoji da se u letnjim kvalif nikad ne sme opustati, nije da nismo prosli lose prosle 2 sezone u tom periodu. I onda pricamo naslednicima kako smo svaki dan bili na terenu iza zgrade odma` posle skole i picili fudbal i kosarku? Bre, Mane, razocarao si me kao covek, Zvezdas i Komunista...... Srce na teren, krljanje u kost - pa ko pretekne.....
Manoly Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 Just now, Kronostime said: I onda pricamo naslednicima kako smo svaki dan bili na terenu iza zgrade odma` posle skole i picili fudbal i kosarku? Bre, Mane, razocarao si me kao covek, Zvezdas i Komunista...... Srce na teren, krljanje u kost - pa ko pretekne..... eh, gazda... nije to vise ono vreme, ovi klinci sad ne znaju sta je fudbal iza zgrade/betonski basket gde ceka 4 ekipe na sledeci, kao ni ono kad se na trening putuje 45 min-sat vremena. A to u vezi srca na teren je ok krilatica, al mora nesto i da se ume u sportu, ne samo srce i ljubav, a ovamo go qrcic na biciklu i ispadanje iz jevrope zbog takvih.
Fat Zadd Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 Moze revanš u Luksemburgu 10.8 , ako mi pre toga ne "letne" dozvola na mesec dana
Kronostime Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 4 minutes ago, Manoly said: eh, gazda... nije to vise ono vreme, ovi klinci sad ne znaju sta je fudbal iza zgrade/betonski basket gde ceka 4 ekipe na sledeci, kao ni ono kad se na trening putuje 45 min-sat vremena. A to u vezi srca na teren je ok krilatica, al mora nesto i da se ume u sportu, ne samo srce i ljubav, a ovamo go qrcic na biciklu i ispadanje iz jevrope zbog takvih. Moj zna - trenirao fudbal preko 16 godina i ima internacionalnih meceva poprilicno, pa sam ga naterao da zavrsi skolu, fakultet i master i da se ne bakce glupostima. Sa ovima ovde - ni na pivo ispred zadruge!
Manoly Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 6 minutes ago, Kronostime said: Moj zna - trenirao fudbal preko 16 godina i ima internacionalnih meceva poprilicno, pa sam ga naterao da zavrsi skolu, fakultet i master i da se ne bakce glupostima. Sa ovima ovde - ni na pivo ispred zadruge! Velik ti omladinac, jbg... sto se kaze to je ipak generacija pre ovih danasnjih, a i kvalitetan uticaj od strane iakusnog oca. Jedino sto je cigan, mislim to.mu je tek prednost! 😀
Kronostime Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 (edited) 1 minute ago, Manoly said: Velik ti omladinac, jbg... sto se kaze to je ipak generacija pre ovih danasnjih, a i kvalitetan uticaj od strane iakusnog oca. Jedino sto je cigan, mislim to.mu je tek prednost! 😀 Vaistinu! Kad smo cistili odzak pred zimu - prvi doneo zastavu...... Do duse, imao je i novcanu ponudu koju nije mogao da odbije. Mislim da ga ideologija nije interesovala. Edited July 18, 2022 by Kronostime 1
Fat Zadd Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 Jaaaaaaaaaoj btw, odlična prilika da popravimo koeficijent + imamo vremena uigramo novog špica i desnog beka 😄
Kronostime Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 Just now, Tri Korne Penal said: Jaaaaaaaaaoj btw, odlična prilika da popravimo koeficijent + imamo vremena uigramo novog špica i desnog beka 😄 Koga uigravate pod Bagdalom?
Recommended Posts