Asterion Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 (edited) 1 minute ago, Bojdo said: Po mojim nekim procjenama , mislim da je Kokoskov 99% blizu dogovora. Edited September 14, 2019 by Asterion 9 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Možda gatam, a mozda procjene donosim na insajderskim informacijama. :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Trinkijeri uzeo Bircu. To su mu kvalifikacije za mesto selektora. Ako ucini Bircevica korisnim, moz' da se nada mestu. 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
momohyoideus Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Ova tema bi polako mogla da pocne da pakuje kofere i da trazi jeftinu kartu do sobe "Kosarka". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 16 minutes ago, Bojdo said: Možda gatam, a mozda procjene donosim na insajderskim informacijama. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 2 hours ago, Wook said: Bice Mils, Gasol, Skola, Rubio. 5. mozda Bogdan. Kampaco mora da ima mesta u prvih pet turnira. Ma koliko ja vise voleo nase igrace, ne pamtim kad se desilo da igrac cija je ekipa bila van borbe za medalje zaradi mesto u petorci turnira. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ulicni pas Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 25 minutes ago, Casaubon said: Kampaco mora da ima mesta u prvih pet turnira. Ma koliko ja vise voleo nase igrace, ne pamtim kad se desilo da igrac cija je ekipa bila van borbe za medalje zaradi mesto u petorci turnira. 2014 - Pau Gasol 2010 - Scola 2002 - Ming ... https://en.wikipedia.org/wiki/FIBA_Basketball_World_Cup_All-Tournament_Team 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gistro Bančo Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Procitah...Djordjevic napusta mjesto selektora. Ako je tako, koliko god podbacio na ovom prvenstvu, kako rekoh zasluzan je za vracanje vjere u srpsku kosarku. I za to mu hvala mnogo. Nadam se da izbor novog nece biti nista drugo nego sportsko biranje, prema iskustvu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 voleo bih da bogdan dobije neko, bilo kakvo zvanicno priznanje za ovakav turnirretko vidjena lakoca trpanjanajvise smisla ima prva petorka, ali kapiram da ce mesto beka dobiti furnije ili tako neko 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 (edited) What did i just watch Prebacite ovo na fkcz ☺️ Edited September 14, 2019 by Vredni mrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Je l ima neko ko je od poraza u qf od Argentine jedva cekao da vidi Salu ledja i tako iz dana u dan, a sad kada je konacno dosao taj trenutak oseca neku nelagodu i prazninu? 8 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 (edited) 6 minutes ago, kalistenika u rutini said: Je l ima neko ko je od poraza u qf od Argentine jedva cekao da vidi Salu ledja i tako iz dana u dan, a sad kada je konacno dosao taj trenutak oseca neku nelagodu i prazninu? Edited September 14, 2019 by Asterion 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 4 minutes ago, kalistenika u rutini said: Je l ima neko ko je od poraza u qf od Argentine jedva cekao da vidi Salu ledja i tako iz dana u dan, a sad kada je konacno dosao taj trenutak oseca neku nelagodu i prazninu? Ovi sto osecaju prazninu su oni sto su ga terali zadnjih X godina, i kada je konacno doslo toga..... wtf a sta cemo sad? 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Pominjanje Gurovica je sprdnja, nadam se. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Nista, otis'o je Sale, ostala je tuga. Nije peshke odn'o pehar, ljudima sa juga Bravo Sale! Dobro smo se zezali i usput ste poosvajali stogod. Svaka cast, srecno i ćus!! 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Srećno u Virtusu! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 21 minutes ago, kalistenika u rutini said: Je l ima neko ko je od poraza u qf od Argentine jedva cekao da vidi Salu ledja i tako iz dana u dan, a sad kada je konacno dosao taj trenutak oseca neku nelagodu i prazninu? Praznina i Nelagoda kao drugi nazivi za Gurketa i Alempija. 4 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 (edited) 30 minutes ago, kalistenika u rutini said: Je l ima neko ko je od poraza u qf od Argentine jedva cekao da vidi Salu ledja i tako iz dana u dan, a sad kada je konacno dosao taj trenutak oseca neku nelagodu i prazninu? Nisam jedva cekala ali sam znala da ce se povuci posle prvenstva i koliko god odluka bila ocekivana i racionalna meni je bas tesko, jedan ciklus u reprezentativnoj istoriji je zavrsen. Edited September 14, 2019 by zoe Bg 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Just now, mmajstor said: Ovi sto osecaju prazninu su oni sto su ga terali zadnjih X godina, i kada je konacno doslo toga..... wtf a sta cemo sad? 🙂 Ma ja ga nisam terao svih ovih godina, stavise, uvek podrska. Medjutim, bas - bas me pogodila eliminacija u qf i iskljucivo njega i strucni stab krivim za to. Nisam zamerio Sloveniju ni najmanje, jesam malo Litvaniju, ali ovo poslednje takmicenje je bas podbacio i smatrao sam da mora da ide, verujem kao i vecina ... bas je zabrljavio nacisto. Medjutim sad kad je out, ja imam neki osecaj da nesto nije kako treba, neki me nemir spopao. Mozda se donosi odluka ishitreno i u afektu, mozda on ima jos toga da da nacionalnom timu(mada iskreno ne znam sta bi mogao sa strucne strane jer je tu ravna linija), mozda je sve ovo greska, mozda bismo mogli da probamo da odradi i te kvale za Tokio??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Quote Želeo bih da se zahvalim ljudima iz KSS – predsedniku Predragu Daniloviću i nekadašnjem predsedniku Draganu Đilasu koji me je i postavio na ovo mesto i naravno Dejanu Bodirogi koji je sve vreme direktor mlađih selekcija. Želim da se zahvalim svim saradnicima tokom svih ovih godina zajedničkim radom smo napravili nešto sjajno. Kreirali smo dobru radnu sredinu – iskrenu i profesionalnu priču. Dugujem mnogo igračima, želeo bih da se zahvalim svima koji su bili ovde. Mnogo su me digli i neizmerno ću biti zahvalan svima za ovu priliku. Mislim da je bilo ekstra“, rekao je doskorašnji selektor Srbije. Đorđević: Znao sam da odlazim i pre prvenstva 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 (edited) 7 minutes ago, kalistenika u rutini said: Ma ja ga nisam terao svih ovih godina, stavise, uvek podrska. Medjutim, bas - bas me pogodila eliminacija u qf i iskljucivo njega i strucni stab krivim za to. Nisam zamerio Sloveniju ni najmanje, jesam malo Litvaniju, ali ovo poslednje takmicenje je bas podbacio i smatrao sam da mora da ide, verujem kao i vecina ... bas je zabrljavio nacisto. Medjutim sad kad je out, ja imam neki osecaj da nesto nije kako treba, neki me nemir spopao. Mozda se donosi odluka ishitreno i u afektu, mozda on ima jos toga da da nacionalnom timu(mada iskreno ne znam sta bi mogao sa strucne strane jer je tu ravna linija), mozda je sve ovo greska, mozda bismo mogli da probamo da odradi i te kvale za Tokio??? Tvoja osecanja su prirodna i nisu bazirana na predubenjima tako da su ona potpuno normalna. Djordjevic nije samo bio selektor reprezentacije, vec i njen simbol. U svim ovim okolnostima on se nametnuo kao neki gatekeeper reprezentativnih takmicenja, kao lider i pravi vodja i na terenu i van terena. Sada kada ga nema ostaje praznina jer ko god da dodje bice samo trener ali ne i taj simbol, tako da nece moci popuniti tu prazninu. Medjutim mislim da je ovo prava odluka za njega jer je evidentno doslo do zasicenja, a da bi se povratila ta energija dobro je da se malo distanciras od svega. Mislim da ce se on u jednom trenutku vratiti.....verovatno kada opet budemo bili u kanalu, a s obzirom na nas podmladak, kanal je evidentatn. Da li je ova odluka dobra za nas, zavisi od toga koga cemo dovesti. Ako to bude neko iz trojke Kokoskov/S.Obradovic/Trinikjeri mozemo iz nove energije nesto i napraviti. Inace odluka nije ishitrena niti iz afekta....mnogo ranije je ona donesena, jer se znalo da mu sada istice ugovor. Edited September 14, 2019 by mmajstor Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Meni je ovo sve očekivano. Lepo od Đorđevića što se ipak na dostojanstven način povukao. Zameram mu Litvaniju, potom Francusku, a i Sloveniju jer smo bili favoriti nakon svega što se dešavalo tokom utakmice. Ne očekujem da naredna takmičenja donesu neku spektakularnu košarku, ali se nadam zlatnm medaljama, samo mislim da to više nije to, i da čak i kad ih budemo osvojili nećemo imati taj osećaj ushićenosti kao nekad. Jbg, vremena se menjaju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Ma ja ga nisam terao svih ovih godina, stavise, uvek podrska. Medjutim, bas - bas me pogodila eliminacija u qf i iskljucivo njega i strucni stab krivim za to. Nisam zamerio Sloveniju ni najmanje, jesam malo Litvaniju, ali ovo poslednje takmicenje je bas podbacio i smatrao sam da mora da ide, verujem kao i vecina ... bas je zabrljavio nacisto. Medjutim sad kad je out, ja imam neki osecaj da nesto nije kako treba, neki me nemir spopao. Mozda se donosi odluka ishitreno i u afektu, mozda on ima jos toga da da nacionalnom timu(mada iskreno ne znam sta bi mogao sa strucne strane jer je tu ravna linija), mozda je sve ovo greska, mozda bismo mogli da probamo da odradi i te kvale za Tokio??? mozda bi sale i mogao sve to to bi verovatno bio i najbolji scenario ali preduslov da budes bolji i da ucis na greskama jeste da sebi priznas da si fejlovao a sale deluje da uopste nije tu mislim da ga je velicina saleta nacionaleta igraca u velikoj meri sprecila da radi na sebi i bude najbolji moguci sale nacionale selektor edit: samo da dodam - sale nije izasao i rekao “preuzimam krivicu i podnosim ostavku” umesto toga imamo “svi smo krivi” i “istekao mi ugovor” dozvolite ali to nije to 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Sad kad bude dosao novi selektor, a na spisku opet Bircevic i Raduljica 😄 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 (edited) 3 minutes ago, Drakaris said: Sad kad bude dosao novi selektor, a na spisku opet Bircevic i Raduljica 😄 Fiba i termini kvalifikacija skoro da garantuju ovaj scenario Spoiler Edited September 14, 2019 by zoe Bg 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts