HAMMER Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 On 7/23/2019 at 8:45 PM, Esc said: u Savezu ako su pametni da posalju esalon elitnih kurvacetini preko, long term project Ne treba otpisati ni celjad nasih zgodnih mladica i klosara iz klipersa. To je potencijalni rudnik zlata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 19 hours ago, Skyglider said: Dobio dve cerke. Moracemo da sacekamo i trece i da se nadamo da bude sin Nema potrebe cekati. Garant su dovoljno dobre za mesto drugog plejmejkera u zvezdi pa ako se pokazu tea ionako biju godine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 19 minutes ago, Bek said: A ti igraci kao Rendl su u fazonu, sta je picko, sad si me setio kad su te svi ispalili... Ovo se sve desava preblizu pocetku prvenstva, deluje kao da nije slucajno i da se namerno sabotira. Kao da nije ovo moglo sve da se zna pre mesec, dva, njima je svaki sekund zivota isplaniran. Al' ko ih j.... Nije nikakva sabotaza, samo zele da budu fit za sezonu gde je potpuno sve otvoreno, sto se nije desavalo u skorije vreme.Drugo neki igraci koji su otkazali su ranije igrali za USA i na SP i OI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koyot Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/raspored-za-kvalifikacije-srbija-krece-u-finskoj-pa-ceka-gruziju/333239?ref=aklamator&utm_source=aklamator_com&utm_medium=sportske_net_vest_feed&utm_campaign=Raspored_za_kvalifikacije__Srbija_k Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 1 hour ago, Koyot said: https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/raspored-za-kvalifikacije-srbija-krece-u-finskoj-pa-ceka-gruziju/333239?ref=aklamator&utm_source=aklamator_com&utm_medium=sportske_net_vest_feed&utm_campaign=Raspored_za_kvalifikacije__Srbija_k Za kvalifikacije na raspolaganju ce biti Teo + Bradulja + Partizani + spanci (avramovic, todorovic, musli...) plus po jos neki odmetnik kao sto su Simon ili Jelovac. U svakom slucaju cemo biti jaci za Tea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Da li je poznato kada ce krenuti prodaja karata za tekmu protiv Litvanije? Gledam na ticket.rs ali nema jos nista... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 http://www.fiba.basketball/basketballworldcup/2019/news/classic-games-yugoslavia-edge-argentina-in-thrilling-2002-final Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Nije losa slika... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Kakve su sve botove stavili, a nema Kuzmare ☹️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Nema ni drugog pleja 🙄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 I Bobi moli Saleta da ga vodi dok on setno gleda Raduljicin osmeh i zamislja kako mu cupka bradu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Daj onaj meme sa frajerom koji se okreće za ribom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boujee Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 16 hours ago, Squabbit said: Nije losa slika... Ko je ovaj bajević skroz levo, u sredini? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boujee Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Nema ni Štimca, to mu je kazna zato što je brutalno vredjao forumaše na Tviteru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 38 minutes ago, Boujee said: Ko je ovaj bajević skroz levo, u sredini? Verovatno mislis na Kravica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 I još jednom potvrda da ni Kalinic ni Nedovic nisu dobili objasnjenje zašto ih nema u sastavu. https://www.b92.net/bbc/index.php?yyyy=2019&mm=07&dd=26&nav_id=1570712 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gile Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 25 minutes ago, Obi-Wan said: I još jednom potvrda da ni Kalinic ni Nedovic nisu dobili objasnjenje zašto ih nema u sastavu. https://www.b92.net/bbc/index.php?yyyy=2019&mm=07&dd=26&nav_id=1570712 Kao jedinu zamerku Đorđeviću naveo je to što ga selektor nije pozvao pre objavljivanja spiska, nego tek posle toga. Nedović se i ne pominje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 2 minutes ago, Gile said: Kao jedinu zamerku Đorđeviću naveo je to što ga selektor nije pozvao pre objavljivanja spiska, nego tek posle toga. Nedović se i ne pominje. Pa Nedović je sam potvrdio da je saznao to na društvenim mrežema. Tako da je nakon ovog intervjua jasno da oba igrača koja su bila standardna u 12, a bogami i u užoj rotaciji nisu to saznali od selektora ili bilo koga iz KSS: Samo po sebi je to skandalozno...a na stranu šta će tek doneti ovakav izbor u 12 na samom SP. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Ma jok nisu uopste prvo saznali od KSS-a nego od radio mileve, a zna da je KSS prvi objavio spisak na sajtu. Nista ovde Kalina nije spektakularno izjavio sto vec nismo znali. Do sledeceg leta i da ga vidimo u reprezentaciji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 10 minutes ago, mmajstor said: Ma jok nisu uopste prvo saznali od KSS-a nego od radio mileve, a zna da je KSS prvi objavio spisak na sajtu. Nista ovde Kalina nije spektakularno izjavio sto vec nismo znali. Do sledeceg leta i da ga vidimo u reprezentaciji... sedi 1 Quote Razočaran sam, ali ne iznenađen. Mnogo sam se puta do sada susretao sa nepravdom i uvek sam iz svega izlazio jači i pametniji, tako će biti i ovoga puta. Krivo mi je, pre svega, što sam za spisak saznao na tviteru ali šta je tu je," poručio je Nedović na Instagramu i dodao: "Biću navijač broj 1 naše reprezentacije na svetskom prvenstvu u Kini kao i na svakom predstojećem takmičenju. Motivacija da nastavim da radim i napredujem nikada nije bila veća. Napred Srbija. P.S. nedostajaćete mi da vas derem sve u Fifi." 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Ma oni su duzni da ceo dan rifresuju sajt KSS-a, sram ih bilo sto im je neko preneo na tviteru. Saletu uvek podrska le, ali ne znam sta mu je ovo trebalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 (edited) 15 minutes ago, mmajstor said: Do sledeceg leta i da ga vidimo u reprezentaciji... Zavrsio je on sa reprezentacijom: Quote Kao što je i Đinđić pričao... Inace ovaj razgovor je vodjen nakon svega, tako da je iz njegovih odgovora jasno da nema popularne stavove, pa zato vise ne moze da predstavlja zemlju. Edited July 26, 2019 by The Walking Dravot 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 7 minutes ago, Obi-Wan said: sedi 1 Covek non stop visi na tviteru, sasvim je prirodno da on sazna na njemu. To ne znaci da je neko licno njemu na tviteru javio pre zvanicne odluke koja je objavljena na sajtu KSS. Svima je jednovremeno saopsteno na sajtu, nijedan od dvadeset i kusur igraca nije individualno bio pozivan da mu se saopsti da li je na spisku ili nije. 3 minutes ago, The Walking Dravot said: Zavrsio je on sa reprezentacijom: Videcemo, ne mora uopste da znaci. Slicna situacija je bila sa Macvanom i Bobijem pa su sada redovni ucesnici. A sto se tice njegovih nepopularnih stavova ne znam koji tacno predstavlja prepreku da reprezentuje svoju zemlju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Nista ti nisi procitao sta sam ja napisao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 5 minutes ago, Bek said: Ma oni su duzni da ceo dan rifresuju sajt KSS-a, sram ih bilo sto im je neko preneo na tviteru. Saletu uvek podrska le, ali ne znam sta mu je ovo trebalo. Ovde je poenta da je deo košarkaške igračke veličine Saše i Saše došao i iz njihovog karaktera, stava, ponašanja, tvrdoglavosti a ne samo sportskog talenta. Međutim problem je što u ovom sadašnjem poslu, te iste osobine (a pshihologija nas uči da se one čak i s godinama pojačavaju) im sada ne pomažu, nego upravno suprotno smetaju im. Jer nije više samo do njih da uzmu loptu, daju koš i napuše qrcem koga god (sudiju, protivnika, trenera, saigrača). A oni se upravo tako ponašaju. Reaguju sujetno, bahato, a ne utiču više direktno na samom terenu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts