Laki21 Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 48 minutes ago, Wingwalker said: Pefi nije ispunio kvotu... molim lepo...nije istero do tri banke u repki...nema VIP tretman. čujem i Krle se nešto kurobecao za karte sa pišljive dve medalje...? džizus krajst, pa da li je Krle morao da zove Bjelicu za neke dve karte, dal to numemo drugačije ...i to u Areni...mora da je neki bag opet. Ko beše direktor Arene? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 Ko beše direktor Arene? Grba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 U vezi VIP mesta za Markovica i karata za Krleta. Ko da svako zna kako oni izgledaju, tj prepoznaje ih odmah na prvu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 (edited) 4 hours ago, mmajstor said: To nikad nije proslo pa nece ni sada, niko ne moze sam a ovo nije Denver. Podredice se svi onoj igri koja ce dati najbolji rezultat. Polazilo spancima deceniju i po sa Pau Gasolom, ali dobro mi smo zamrznuti u komunizmu . Edited August 11, 2019 by Miki8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 5 hours ago, Baron23 said: Milutinov je juce je pozadi bio više nego solidan, ko to ne vidi, ne prati baš pomno košarku. Mi smo u odbrani, sa izuzetkom prvih 5 minuta izgledali solidno za ovu fazu priprema. Mislim da je posle povrede Tea jasno da ne idu Birča i Teo. Sale je juce koristio core koji planira i na SP. Mislim da ce Vasa da ide u petorku sa Jokicem, a Jovic sa Milutinovim. Ima lepih zapazanja. Pogotovo odbrana Raduljice. Milutinov zivi od rollanja u Olimpijakosu i ima bolji procenat zavrsavanja od Raduljice, tako da ne znam sta ovaj propoveda i kome propoveda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 Bobi od inauguracije prvorodjenog mora biti u sastavu. Ne znam šta tu nije jasno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 7 minutes ago, simply minds said: Bobi od inauguracije prvorodjenog mora biti u sastavu. Ne znam šta tu nije jasno. Jeste, i NBA mu sredio. Ne kenjaj. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 Inače je Bobi neki tamo šaraltan koji uopšte ne igra košarku pa mora prvorodjeni da ga gura u reprezentaciju. Još da izbaci jednog Raduljicu svetski priznatog majstora ove igre. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 Tako je bre... i da Jokic nije isao na inauguraciju kitu bi potpisao za Denver. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 28 minutes ago, mmajstor said: Tako je bre... i da Jokic nije isao na inauguraciju kitu bi potpisao za Denver. Jokic da nije isao na inauguraciju, ne bi bio izabran u All NBA first team. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 Vojska sendvicara ga izglasala? Pda... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 (edited) da Bobi nije isao na inauguraciju ne bi imao 222 cm Edited August 11, 2019 by SunZero 5 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 Eh kud Fićko ne ode, bar na kratko... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
difusion Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 Evo cele tekme ko zeli neka pogleda 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 Mvp jucerasnje tekme 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 Mene plase Bogdan i Bjelica, izgledaju kao obicna dva random mrtva belca iz NBA-a sa nekom 10 ppg statistikom. Kao dva random lika iz raspalih reprezentacija Italije iz predhodnih godina, a mnogi su te Italijane predstavljali kao neki bauk zbog tima punog NBA igraca. Ni traga neke magije i odlika jugoslovenske kosarke, samo uhvati loptu i sutiraj ili sam do kosa. Narocito Bjelica, Bogdan je i bio bolji, a i od njega se to nekako, donekle i ocekuje. Nije lose ni to imati, ali ne u tolikoj meri. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 (edited) Indijanapolis 2002: 1. Igraju Luis Skola i Leandro Barbosa. 2. U našem timu 5 NBA igrača (2 iz Sakramenta) 3. Prvi meč u grupi protiv Angole4. Kapiten reprezentacije nosio dres sa brojem 4 5. Marko (Jarić) igrao za Memfis 6. Plavi dresovi Kina 2019: 1. Igraju Luis Skola i Leandro Barbosa. 2. U našem timu 5 NBA igrača (2 iz Sakramenta) 3. Prvi meč u grupi protiv Angole 4. Kapiten reprezentacije nosi dres sa brojem 4 5. Marko (Gudurić) igra za Memfis 6. Plavi dresovi Propade ovo povredom Tea pa sam smislio nacin da nam kapiten nosi 4 Edited August 11, 2019 by Bek 7 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 nema potrebe da cenimo o bogdanu i bjelici kroz pripremne tekme 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 Daj jbt, Bogdan i Beli su sinoć igrali prvu zvaničnu tekmu nakon skoro 4 mjeseca, imajući to u vidu, bili su odlični 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 Salo zvao Nedovica na fejsbuk ali ovaj nije bio dostupan. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 17 minutes ago, Bek said: Mene plase Bogdan i Bjelica, izgledaju kao obicna dva random mrtva belca iz NBA-a sa nekom 10 ppg statistikom. Kao dva random lika iz raspalih reprezentacija Italije iz predhodnih godina, a mnogi su te Italijane predstavljali kao neki bauk zbog tima punog NBA igraca. Ni traga neke magije i odlika jugoslovenske kosarke, samo uhvati loptu i sutiraj ili sam do kosa. Narocito Bjelica, Bogdan je i bio bolji, a i od njega se to nekako, donekle i ocekuje. Nije lose ni to imati, ali ne u tolikoj meri. Ljudi su poceli da rade sa ekipom pre 5 dana. Bice vremena da se uigraju, neka se rastrcavaju malo sada. Posebno ce Bjelici biti potebno malo vremena da se mentalno prebaci iz uloge coskara. A Bogi neka sipa samo. Nema on tu sta puno da razmislja u ovako slozenom sastavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 5 minutes ago, Beonegro said: Daj jbt, Bogdan i Beli su sinoć igrali prvu zvaničnu tekmu nakon skoro 4 mjeseca, imajući to u vidu, bili su odlični Pa vise mi je smetao njihov stav i ponasanje nego kvalitet igre. Isto bih mislio i da im je sve uslo. Ali dobro, verujem da ce sve biti dovedeno u red. Bjelica mi deluje kao igrac koga je NBA ubio, videcemo da li ce biti vremena da se to promeni, u glavi pre svega. Malo me plase sad one izjave kako je spreman kao nikada do sada i spreman da pokida. Juce mi je to malo izgledalo kao da ima nameru da on bude taj koji ce da trpa protivnika, a to nije ono u cemu je Beli najbolji. Beli je najbolji kada radi sve na terenu, poeni su tu manje bitni, nekada mu se poklopi da da vise, ali njega su pre svega krasili raznovrsnost, racionalnost, kreacija i inteligencija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 Stav i ponašanje su pravi, svjesni su kvaliteta, hoće loptu i odgovornost, to je perfektno što se mene tiče, i uopšte mi ne smeta što je Bogdan u nekim situacijama i silovao, skorer mora da se uvede u ritam i tim stvarima. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 Bjelica nije skroz fit, pred ulazak u drugom poluvremenu je dobio masazu vrata, nosio je i kinezi trake, valjda ce to usinuce brzo proci. Na Bogdanu se najvise vidi da je tek zavrsio kondicione pripreme, nisu teske ruke i noge vec i trepavice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 1 minute ago, Beonegro said: Stav i ponašanje su pravi, svjesni su kvaliteta, hoće loptu i odgovornost, to je perfektno što se mene tiče, i uopšte mi ne smeta što je Bogdan u nekim situacijama i silovao, skorer mora da se uvede u ritam i tim stvarima. Za Bogdana sam i rekao da mu to negde i prilici, za Bjelicu bas i ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts