Jump to content

Kosarkaska reprezentacija Srbije

Mile1

Recommended Posts

1 minute ago, Miki28 said:

Ukljuci se ili samo Marjanovic team?

Najvise volim ove upadice, u fazonu faca sam. Nevezano za ovo i tebe

Sta da pricam, da nagadjam da li ce Teo da bude spreman i da li je i sa jednom nogom koristan ili da odgovaram na gluposti poput nema veze moze da ide kao specijal, zato vodimo i Marjanovica i Raduljicu, da igraju 10 minuta ukupno u grupi ponekad?

Jebes ga, nemam vise 15 godina, pa mi se ne nadvlaci sa ljudima koji hoce da raspravljaju na tom nivou.

Seća li se ko kako je Slo pre čak 2 godine sa 2 ozbiljna igrača i nekoliko specijalaca uzela zlato na EP?

(ne kažem da mi osvajamo zlato već da imamo vrlo širokog pevca)  

Edited by Marvin

1 minute ago, Marvin said:

Seća li se ko kako je Slo pre čak 2 godine sa 2 ozbiljna igrača i nekoliko specijalaca uzela zlato na EP? 

Seca se vrlo dobro. Samo postoji jedna razlika, jer su oni doveli najbolje sto si imali i igrali najbolje sto su mogli sa tim sto imaju.

Nasa trenutna situacija je neuporediva sa tim, gotovo da je gnusno i pokusati da se povuce neka paralela.

Ne znam, meni se cini da smo mnogo jaki u napadu.

video sam do sada vise puta te nase kratke deonice

gde pravimo run i gde se to ponekad odvijalo brzinom Golden Stejta.

Bukvalno imamo kvalitet da prelomimo utakmicu u roku od 3 minuta

protiv osrednjih ekipa.

• Like 1

1 minute ago, mmajstor said:

Pa imaju 2 kanala wadafaka?

Svi na autoput da im pokvarimo direktan prenos.. 

Nije problem prebaciti na RTS2,nego je problem sto ce onda umesto Vucica,Mihajlovicke i Dodika gledati Jokica i Bogdanovica....

Moraju se znati prioriteti....🤬

• Like 2
  • Thanks 2

razmaženi ste...

neće jedna pripremna tekma imati primat nad mejdžor investicijom i spomenikom za života...sve mi bili još cirka milenij jebena Zemlja košarke.

auto put je to - nie paradajs...

...tačnije deonica autoputa, al da ne kvarim žurku...i da im poželim jednu preteranu provalu oblaka sa sve St. Ilijom u plamenim kočijama.

Edited by Wingwalker

2 hours ago, 34Barkley said:

Ovako se baš i ne gradi samopouzdanje prvim opcijama za bilo šta. Pre bi to rekao nekom klincu u prvom meču na velikoj sceni 

Teoretišemo...  Vasilije i Jović se nisu proslavili u Turskoj koliko se sećam, Jovića povrede iskasapile, Vasilije bio tanak...  idemo na prvenstvo, gde su njih dvojica projektovani da budu  zamena poveredjenome Teodosiću, jer kao Navaro u Barseloni, imaš Teodosića u reprezentaciji Srbije. i sad treba da dodje neko  u reprezentaciju, da na silu, postane prvi plej (Vasilije), koji se proslavio nije u toj ulozi...  Ili prvog dana kažeš Vasiliju: slušaj, takva i takva stvar od Teodosića nema ništa, Ti i Jović ste to, budi spremni da nosite... ili im kažeš ovo moje.  Jer ti treba da staneš u patike jednog Teodosića, a i kako drugačije da im objasniš zašto ovaj igra i zašto se čeka... Niti Jović, niti Micić nisu neka deca i imaju iskustva po hi class evropskim klubovima, al nije isto doći u Kaunas i zameniti na godinu dana nekog Vilbekina, pa ići dalje i menjati Tea u reprezentaciji jbga.

Ili, ili nema šta treće, jer su kod nas u reprezentaciji karte davno podeljene, ko je tu šta i kako i s tim kartama smo krenuli na prvenstvo. Da se Dragan nije povredio ne bi mi sad ovde raspravljali šta i kako ništa, nego je ovo idemo sa 4 beka, pa bi nam valjao još jedan... a opet gomila ljudi bi da zavrti priču od pre mesec-dva: Kalinić/Nedović.... završeno tu je Djordjević presekao i da presečemo i mi, pa ćemo ga pljuvati ako ispadnemo pre finala....