alcesta Posted yesterday at 04:39 PM Posted yesterday at 04:39 PM Tja, redak je blokbaster bez zabavnih kadrova. Mora se nešto staviti u trejler Ali ajde da ne mračim, svakako neću gledati u bioskopu. 1
Drug Crni Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Ma, trailer izgleda kao serija. Bez dijaloga, bez naznake radnje..užas..Doduše, ovo je prvi teaser trailer..dobićemo bar još jedan pre proper trailera..pa će biti nešto više materijala za komentarisanje. Svakako mislim da film neće postići neki uspeh; uspeh bi bio da makar ne doživi debakl. Ne govorim to zbog ovog teasera..film o Din Djarinu i Grogu kasni..bar 4 godine.. Mnogi koji su i gledali Mandalorijanca i voleli seriju, su je već polako pozaboravljali..živimo u vremenu nikad bržih promena u svetu pop-kulture i ovakav razmak između poslednje sezone serije i filma je jednostavno preveliki. Ne kažem da je ovakav trend dobar; samo konstatujem činjenično stanje. Zato sam držao fige da najpre Starfighter uđe u bioskope jer mislim da ima veći potencijal. Eventuelni neuspeh Mandu&Grogu filma može negativno da utiče i na gledanost Starfightera. A inače, da sam neki faktor u Disneyu, ovaj film bih reklamirao kao zabavu..čistu bioskopsku zabavu i ništa više - ništa bitna radnja, ništa duboki smisao, ništa akcenat na jake likove - cepaj po zabavi pa šta bude.
Recommended Posts