Vreme čuda Posted Thursday at 10:30 PM Posted Thursday at 10:30 PM 23 hours ago, Problem sa licnim greskama said: Jebem li ga, voleo bih da ima paralela izmedju tog tima SAD i ovih klinaca ali ipak ih nema 😄 Ovo je vise splet nestvarnih okolnosti nego realan odnos snaga na utakmici. Lud ulazak u zadnju cetvrtinu. 3+1, pa 3, pa opet 3. Skinuli su minus 17 za nepunih 5 minuta i podigli sebe u trans a Kivije ubacili je u sok modus, uneli momcima koji su imali totalnu kontrolu strah u kosti, ipak su to deca. Amplitude su cesto vidjene i cesto ogromne, ali ovo je bas veliki choke NZ. Usrali se momci jednostavno. Novi Zeland je delovao mnogo bolje do pocetka trece cetvrtine, ali pre svega jer su imali poene i iz reketa i gomilu laganih poena sa autoputem do kosa bez strane pomoci. Tesko je igrati kosarku bez skoka i bez bilo koje vrste centarskog doprinosa. Ako ova ekipa izbori sutra polufinale je ovo ogroman uspeh na cisto srce i po koju minijaturu. Porazavajuce je da je napad jedino smislen kada Bikic glumi playa. Nedeljkovica kao zvezdas pratim naravno ali mi je nekako mekan, preplasen, bezi od kontakta. Otkud znam, na prvu razocaravajuce, ocekivao sam vise od njega pored celog hypea koji se pojavio zadnjih nedelja. Na kraju nekako sve deluje bolje i lepse kada nesto spolja upadne, mozda ce ova generacija ipak iznenaditi na EP sa par promena u sastavu. I pre svega sa normalnim centrom, kakvih god karakteristika. Odnos u skokovima je nadrealan mada ste i spomenuli da je bilo otkaza pod kosem pa verovatno i zbog toga sve ovo deluje tragikomicno. Dzaba trud u odbrani kada svaki napad protivnika traje po minut. Nedeljkovic prema mojim saznanjima igra sa 6 kopči na arkadi i ranom od 2 cm zaradjenom na pretposlednjem treningu pred Nemacku. I ako je bio diskutabilan insistirao je da ide. Tu je problem small ball postave gde on mora da igra poziciju 3 a ne 2 gde je najkreativniji. Ali kao zvezdas i prosli put sam pisao da vreme radi za njega.
MikiMilane Posted Thursday at 11:43 PM Posted Thursday at 11:43 PM 8 hours ago, Bojdo said: Milicic je imao bas brutalno kucanje protiv Mege. i šut 0 od 10 za tri na ovoj utakmici. Odličan atleta za naše uslove. Da ima očevu visinu bio bi NBA potencijal.
Miki8 Posted Friday at 04:20 AM Posted Friday at 04:20 AM Deluje izrobotizovan i krut kao sto mu je bio cale , niza verzija oca, mada bi rekao da ima malo bolje razumevanje igre od njega.
Aleks Posted Friday at 08:41 AM Posted Friday at 08:41 AM (edited) 10 hours ago, Vreme čuda said: Nedeljkovic prema mojim saznanjima igra sa 6 kopči na arkadi i ranom od 2 cm zaradjenom na pretposlednjem treningu pred Nemacku. I ako je bio diskutabilan insistirao je da ide. Tu je problem small ball postave gde on mora da igra poziciju 3 a ne 2 gde je najkreativniji. Ali kao zvezdas i prosli put sam pisao da vreme radi za njega. 3 ili 2 i dalje mu je problem sut. Ako krenu protivnici da mu se odaljavaju nista od njegovih prodora. Ali postovanje za zalaganje, vidi se d aje momcima koji su tu stalo. Edited Friday at 08:42 AM by Aleks 1
Bojdo Posted Friday at 11:31 AM Posted Friday at 11:31 AM Ako se ne varam Milicic ima jos jednog, maldjeg sina, mislim da je 2012 godiste. Bila je neka prica da je kao "talentovaniji".
Bojdo Posted Friday at 04:07 PM Posted Friday at 04:07 PM https://basketball.hr/vijesti/raspored-i-informacije-u13-cedevita-kup-2026/20072
Aleks Posted Friday at 04:14 PM Posted Friday at 04:14 PM Mnogo je mekano ovo. Slovenici koji nisu sad nesto fizicki nadareni nas prebise.
Bojdo Posted Friday at 04:17 PM Posted Friday at 04:17 PM Pa generalno je 2008 mekana. Niko nema tijelo za NBA.
Problem sa licnim greskama Posted Friday at 04:17 PM Posted Friday at 04:17 PM 1 minute ago, Aleks said: Mnogo je mekano ovo. Slovenici koji nisu sad nesto fizicki nadareni nas prebise. Nije ovo do fizikalija po meni. Jednostavno su barem za klasu bolji timski i imaju više individualnog kvaliteta. Plus 17 posle 10min je realan rezultat ovde. Ovo polufinale je po prikazanom već previše. Bolno limitirana ekipa.
Aleks Posted Friday at 04:22 PM Posted Friday at 04:22 PM 4 minutes ago, Bojdo said: Pa generalno je 2008 mekana. Niko nema tijelo za NBA. Pa nema ni na drugoj strani. Vidljivo su mnogo bolje pripremljeni za ovaj mec od nas, a i izgledaju kao da vise zele pobedu.
Aleks Posted Friday at 05:28 PM Posted Friday at 05:28 PM Igra lik Stikovica koji ima oko 5% za 3 poena i ubije sav momentum sa ragbi potezom koji nas je kostao 5 poena.
Vreme čuda Posted Friday at 10:23 PM Posted Friday at 10:23 PM Odgovornost je na strucnom stabu da utegne generaciju 08 za EP. Ja i dalje tvrdim da je 08 izuzetno talentovana generacija ali ako je jaci autoritet dece bivsih kosarkasa i trenutno nase vodece menadzeraske agencije onda KSS ima ozbiljan problem.
Aleks Posted Friday at 11:15 PM Posted Friday at 11:15 PM 46 minutes ago, Vreme čuda said: Odgovornost je na strucnom stabu da utegne generaciju 08 za EP. Ja i dalje tvrdim da je 08 izuzetno talentovana generacija ali ako je jaci autoritet dece bivsih kosarkasa i trenutno nase vodece menadzeraske agencije onda KSS ima ozbiljan problem. Bilo je mnogo talentovanih generacija koje nisu iznedrile profesionalce. Momci moraju mnogo da rade jer svaki ima prevelike rupe u igri. Naši selektori standardno loši.
Aleks Posted yesterday at 02:14 PM Posted yesterday at 02:14 PM Kako selektor postavi igraca koji je sklon divljanju za kapitena? Poceti od toga samo.
Vreme čuda Posted yesterday at 02:18 PM Posted yesterday at 02:18 PM Ovaj mali od naseg cuvenog kosarkasa ce postati ograc al kad mu tata i mama naprave klub. Toliko ego kompleksa nisam video kod klinaca odavno.
Bojdo Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Finale Zvezda - Split Cedevita cup U13 https://www.youtube.com/@CedevitaTV/streams Očekivano, Glodjovic dominira na turniru.
Recommended Posts