Darko Posted March 16 Posted March 16 55 minutes ago, Tex_Willer said: Da sad vidim da su mu azurirali visinu na 205cm, msm da bi mu najbolje bilo da sad prestane sa rastom, on je u patikama onda 207-208cm kako se obično i mere u Nba. Mislim da sada kada mere u NBA, mere bez patika. Čini mi se da je malo veći od 205, Boumtje je valjda 211 a Nikola ne izgleda toliko niži od njega. U svakom slučaju, 205 mu je i više nego dovoljno. 1
Vreme čuda Posted March 16 Posted March 16 (edited) U petak krece BG ANGT Edited March 16 by Vreme čuda
Vreme čuda Posted March 16 Posted March 16 (edited) A Group EFS CZV MTA NGB B Group FMP HTA PAR INS Edited March 16 by Vreme čuda
Vreme čuda Posted March 16 Posted March 16 https://www.euroleaguebasketball.net/sr/nge/teams/u18-crvena-zvezda-belgrade/roster/jre/?season=2025-2026 Belgrade
Vreme čuda Posted March 16 Posted March 16 Zvezda igra u small ball varijanti, ali mislim da moze do finala. INSEP tradicionalno favorit.
Bojdo Posted March 16 Posted March 16 Ajde da vidimo i tog Solimana kojeg neki stavljaju na sam vrh 2009 generacije.
Aleks Posted March 16 Posted March 16 3 hours ago, Bojdo said: Ajde da vidimo i tog Solimana kojeg neki stavljaju na sam vrh 2009 generacije. Novi Noa Essengue. 5 hours ago, Vreme čuda said: Zvezda igra u small ball varijanti, ali mislim da moze do finala. INSEP tradicionalno favorit. Zvezdi ce faliti suta na ovo turniru, ako budu igrali sa Simjanivski-Bikic-Nedeljkovic.
Bojdo Posted March 16 Posted March 16 Da li mislite da Kusturica moze nabaciti 7-8 kg misica a da mu se ne odrazi ne brzinu i sposobnist probijanja driblingom?
Aleks Posted March 16 Posted March 16 1 hour ago, Bojdo said: Da li mislite da Kusturica moze nabaciti 7-8 kg misica a da mu se ne odrazi ne brzinu i sposobnist probijanja driblingom? Mislim da bi mu 10+kg misica samo pomoglo u svemu tome. 1
Darko Posted March 16 Posted March 16 (edited) 2 hours ago, Bojdo said: Da li mislite da Kusturica moze nabaciti 7-8 kg misica a da mu se ne odrazi ne brzinu i sposobnist probijanja driblingom? Da. U stvari, mislim da će mu trebati da još više dobije na sposobnosti probijanja, teže je jakog čoveka gurnuti sa putanje. Samo nema žurbe za naglo nabijanje mišića, nismo ni sigurni da li je završio sa rastom. Edited March 17 by Darko Slovo
Bojdo Posted March 16 Posted March 16 Шта видите као ману односно проблем код Кустурице да већ сада има константнији шуту? Да ли је генерисање недовољне снаге, механика?
Darko Posted March 17 Posted March 17 54 minutes ago, Bojdo said: Шта видите као ману односно проблем код Кустурице да већ сада има константнији шуту? Да ли је генерисање недовољне снаге, механика? Za mene je Ben Simmons Steph Curry lično, tako bolje mene ne pitaj
Aleks Posted March 17 Posted March 17 1 hour ago, Bojdo said: Шта видите као ману односно проблем код Кустурице да већ сада има константнији шуту? Да ли је генерисање недовољне снаге, механика? Možda mehanika. Lakat mu bas viri. Barem ne bi trebali bas da kuburimo sa sutem, ali nekako često je to slučaj 😅 Kad smo već kod toga, ne bi me čudilo da dok stignemo do u18, Dramicanin koji nije prirodni plej sto se i vidi po igri (kao ni Lukić u Zaragosi; ali je odlično sto ih tu guraju) zameni Simjanovskog i Pavlovića na toj poziciji. Kod ove dvojice nešto bas ne štima kod šuta, dok Dramicanin izgleda kao da može bas dosta da napreduje u tom segmentu bas zbog mehanike. Lukić izgleda kao da bolje gadje spolja nego sa penala, ali dako pronadje konstantnost.
Bojdo Posted March 17 Posted March 17 Zapravo, konstatnost suta ce i odrediti njegovu sudbinu. Odnosno,da li ce biti igrac koji je glavni u nekoj dobroj NBA ekipi ili ne. 2
Bojdo Posted March 17 Posted March 17 Imao je i Bogdan kao i Kusturica +15 raspon ruku pa je nekako doveo u red mehaniku. Laktovi mu nisu toliko istureni.
Vreme čuda Posted March 17 Posted March 17 ALBERT SCHWEITZER TURNIER 04.04-11.04.2026, prva provera nase U18 reprezentacije. Ove godine nece ucestvovati Australija . Grupa B : Srbija, Brazil, Kina, Letonija, Italija, Holandija. Grupa A : Bahrein , Japan , Svedska(Australija),Slovenija,Turska,Nemacka
Aleks Posted March 17 Posted March 17 3 hours ago, Bojdo said: Imao je i Bogdan kao i Kusturica +15 raspon ruku pa je nekako doveo u red mehaniku. Laktovi mu nisu toliko istureni. I Kawhi Leonard je uz dosta rada postao dobar suter. Sve je na njemu.
Bojdo Posted March 17 Posted March 17 Baš sam istrazivoa neke nase igrače sa wingspangom u odnosu na visinu. Marajnovic je imao 16-18+ u odnosu na visinu Bogdanov oko 15 + Divac i Milicic 13+ Bjelica je bio oko 10+ Kusturica ima negdje oko 13-15+ 1
MilošVB Posted March 18 Posted March 18 Ruku na srce, Marjanović nije relevantan s obzirom koliko je nizak.
Tex_Willer Posted March 18 Posted March 18 6 hours ago, Bojdo said: Baš sam istrazivoa neke nase igrače sa wingspangom u odnosu na visinu. Marajnovic je imao 16-18+ u odnosu na visinu Bogdanov oko 15 + Divac i Milicic 13+ Bjelica je bio oko 10+ Kusturica ima negdje oko 13-15+ Ima više Kusturica, ja bi rekao 16-18, ako se računa da je 205cm 1
Darko Posted March 18 Posted March 18 7 hours ago, Bojdo said: Baš sam istrazivoa neke nase igrače sa wingspangom u odnosu na visinu. Marajnovic je imao 16-18+ u odnosu na visinu Bogdanov oko 15 + Divac i Milicic 13+ Bjelica je bio oko 10+ Kusturica ima negdje oko 13-15+ Nisam baš siguran u te brojke. Bogdan je 6' 6" sa 6' 11" rasponom ruke, što je 12.5cm više. Kusturicin raspon je po meni bar 7' 4", znači oko 223cm. Bar 18cm veći od visine. On mi baš odskače sa rasponom, ne znam da li je zato što je žgoljav pa izgleda još duže. Inače sve naše legende imaju ogroman raspon ruku, sem možda Đorđevića.
Bojdo Posted March 18 Posted March 18 (edited) Mislim da ti se cini zbog mrsavosti. Ako je 205, ima oko 218-220. Moja procjena. Sto je opet ogromno. Bogdanu negdje pise 195-196 bare foot. Edited March 18 by Bojdo
Darko Posted March 18 Posted March 18 38 minutes ago, Bojdo said: Mislim da ti se cini zbog mrsavosti. Ako je 205, ima oko 218-220. Moja procjena. Sto je opet ogromno. Bogdanu negdje pise 196 bare foot. Mislio sam da je Bogdan 198 bez patika. Što se tiče Kusturice, mislim da je veći al saznaćemo uskoro. Biće valjda merenja u bliskoj budućnosti u nekim kampovima.
Tex_Willer Posted March 18 Posted March 18 Npr Flagg ima 202cm bez patika i 213cm raspon, već to je za belca odlično, ali msm da ce Kusturica ići na 207cm uz 223 raspon što je užasno jako za belca( a i za nba atlete). 1
Recommended Posts