Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Bilo je pipremnih utakmica, nesto od toga su objavljivali na sajtu KSS-a. Nasi obicno idu na pipremne turnire u tursku, bilo je nekoliko turnira, jedan u turskoj , jedan u spaniji. Posto smo domacini verovatno su odlucili da ne putuju van zemlje. Sto se tice kadeta ovo deluje dosta mrsavo. Verovatno su i ovde zapostavljeni neki igraci. Ja iz glave mogu da se setim  4,5 igraca sa pionirskog prvenstva Srbije pre dve godine koji su bili dosta dobri a nisu u ovoj ekipi, na zalost zaboravio sam imena svih tih igraca. "Spanci" su totalno razocarali pogotovo Kusturica. Decko je dobro gradjen ima visinu, veliki raspon ruku ali ne vidim neko majstorstvo u njegovoj igri, nadam se da gresim. Mnogo sili, uzima nerezonske suteve itd. Od spoljnih igraca mi se na ovoj utakmici najvise dojmio Veselinovic iz Crvene Zvezde. I ova selekcija je suterski izgleda dosta tanka.

Edited by Miki8
Posted (edited)

Kusturica je bio sa nogu oborio sve skauta na JR.NBA kad je briljirao, vise kreirao, prodirao....odlaskom u Barcelonu sveli su ga na 3D i konstantno gusili njegov skill u najosjetljivijim godinama.

Fali ovdje Dramicanin. ali vele da ne moze fizicki da parira.

Uglavnom jedan spanski skaut nas ne vidi u TOP 5 favorita.

Ovako otprilike rezonuje: 

Nemacka

Francuska

Spanija

Italija

Turska

Grcka

Sa napomenom, da postoji mogucnost da Kayser i Vossenberg ne budu igrali prvenstvo, što jaku Njemacku gura par pozicija ispod.

Edited by Bojdo