Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Bilo je pipremnih utakmica, nesto od toga su objavljivali na sajtu KSS-a. Nasi obicno idu na pipremne turnire u tursku, bilo je nekoliko turnira, jedan u turskoj , jedan u spaniji. Posto smo domacini verovatno su odlucili da ne putuju van zemlje. Sto se tice kadeta ovo deluje dosta mrsavo. Verovatno su i ovde zapostavljeni neki igraci. Ja iz glave mogu da se setim  4,5 igraca sa pionirskog prvenstva Srbije pre dve godine koji su bili dosta dobri a nisu u ovoj ekipi, na zalost zaboravio sam imena svih tih igraca. "Spanci" su totalno razocarali pogotovo Kusturica. Decko je dobro gradjen ima visinu, veliki raspon ruku ali ne vidim neko majstorstvo u njegovoj igri, nadam se da gresim. Mnogo sili, uzima nerezonske suteve itd. Od spoljnih igraca mi se na ovoj utakmici najvise dojmio Veselinovic iz Crvene Zvezde. I ova selekcija je suterski izgleda dosta tanka.

Edited by Miki8
Posted (edited)

Kusturica je bio sa nogu oborio sve skauta na JR.NBA kad je briljirao, vise kreirao, prodirao....odlaskom u Barcelonu sveli su ga na 3D i konstantno gusili njegov skill u najosjetljivijim godinama.

Fali ovdje Dramicanin. ali vele da ne moze fizicki da parira.

Uglavnom jedan spanski skaut nas ne vidi u TOP 5 favorita.

Ovako otprilike rezonuje: 

Nemacka

Francuska

Spanija

Italija

Turska

Grcka

Sa napomenom, da postoji mogucnost da Kayser i Vossenberg ne budu igrali prvenstvo, što jaku Njemacku gura par pozicija ispod.

Edited by Bojdo
Posted (edited)

Bilo bi dobro da su poveli jos jednog centra. Sarabu ili Pajevica, Saraba je bio na pipremama, Pajevic nije ni pozvan na pipreme iz nekog razloga. Na kadetskom prvenstvu je vazno opstati u Diviziji, do juniorskog prvenstva koje ce ova generacija igrati, jos ce  po neki igrac do tada iskociti u prvi plan. Kod nas je klasika da zapostavljamo neke igrace u ovom uzrastu. 

Edited by Miki8