Bojdo Posted Monday at 11:54 AM Posted Monday at 11:54 AM Imate ovdje sve prenose, samo kliknes na basketball live: https://eoctv.org/live/ 1
Darko Posted Monday at 12:13 PM Posted Monday at 12:13 PM Inače, zar nije bilo nekih pripremnih za juniore i u16 itd? Nikakve vesti nema na KSS.
Miki8 Posted Monday at 04:43 PM Posted Monday at 04:43 PM (edited) Bilo je pipremnih utakmica, nesto od toga su objavljivali na sajtu KSS-a. Nasi obicno idu na pipremne turnire u tursku, bilo je nekoliko turnira, jedan u turskoj , jedan u spaniji. Posto smo domacini verovatno su odlucili da ne putuju van zemlje. Sto se tice kadeta ovo deluje dosta mrsavo. Verovatno su i ovde zapostavljeni neki igraci. Ja iz glave mogu da se setim 4,5 igraca sa pionirskog prvenstva Srbije pre dve godine koji su bili dosta dobri a nisu u ovoj ekipi, na zalost zaboravio sam imena svih tih igraca. "Spanci" su totalno razocarali pogotovo Kusturica. Decko je dobro gradjen ima visinu, veliki raspon ruku ali ne vidim neko majstorstvo u njegovoj igri, nadam se da gresim. Mnogo sili, uzima nerezonske suteve itd. Od spoljnih igraca mi se na ovoj utakmici najvise dojmio Veselinovic iz Crvene Zvezde. I ova selekcija je suterski izgleda dosta tanka. Edited Monday at 04:46 PM by Miki8
Bojdo Posted Monday at 04:59 PM Posted Monday at 04:59 PM (edited) Kusturica je bio sa nogu oborio sve skauta na JR.NBA kad je briljirao, vise kreirao, prodirao....odlaskom u Barcelonu sveli su ga na 3D i konstantno gusili njegov skill u najosjetljivijim godinama. Fali ovdje Dramicanin. ali vele da ne moze fizicki da parira. Uglavnom jedan spanski skaut nas ne vidi u TOP 5 favorita. Ovako otprilike rezonuje: Nemacka Francuska Spanija Italija Turska Grcka Sa napomenom, da postoji mogucnost da Kayser i Vossenberg ne budu igrali prvenstvo, što jaku Njemacku gura par pozicija ispod. Edited Monday at 05:09 PM by Bojdo
Miki8 Posted Monday at 08:04 PM Posted Monday at 08:04 PM (edited) Bilo bi dobro da su poveli jos jednog centra. Sarabu ili Pajevica, Saraba je bio na pipremama, Pajevic nije ni pozvan na pipreme iz nekog razloga. Na kadetskom prvenstvu je vazno opstati u Diviziji, do juniorskog prvenstva koje ce ova generacija igrati, jos ce po neki igrac do tada iskociti u prvi plan. Kod nas je klasika da zapostavljamo neke igrace u ovom uzrastu. Edited Monday at 08:05 PM by Miki8
Bojdo Posted yesterday at 04:26 PM Posted yesterday at 04:26 PM Klinci razbijaju Sloveniju, inače mi smo rutinirali Izrael koji je dobio Litvaniju, tako da smo favoriti protiv Litvanaca. Najjači test ce biti Turci ako ukrstimo sa njima.
Darko Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 3 hours ago, Bojdo said: Koliko je on visok? Čini mi se veći od 198.
Problem sa licnim greskama Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ova ekipa uopste nije losa. Steta sto ne mogu ni u ludilu nista da odbrane, to ce ih verovatno i kostati nekog rezultata na EP.
MikiMilane Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Konačan spisak U18 repke za EP u Beogradu. Uroš Danilović (Partizan) i Filip Raičević (Baskonia) zadnji otpali. Pavle Bačko Petar Ostojić Stefan Marjanović Lazar Stojković Aleksej Obučîna Stefan Isailović Ognjen Srzentić Đorđe Šekularac Matija Popović Jovan Bikić Petar Radović Andrej Lučić Za 🇩🇪 nastupaju Mathieu Grujičić i Dušan Ilić. Edited 9 hours ago by MikiMilane
Bojdo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Protiv Litvanaca smo pokazali slabost u odbrani 1 na 1. Cudi me Spanci nisu naucili Lukica da igra odbranu. Bjelica i Janjusevic takodje bas tanki u svojim odbrambenim ulogama Edited 8 hours ago by Bojdo
Problem sa licnim greskama Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Mnogo dobra utakmica za taj uzrast btw. Litvanci klasicno sablonski dosadni sa 5 razlicitih zonskih semi za presing i nestvarnim sutom kad su slobodni, nasi kreativniji ali ne mogu odbraniti nista, na kraju sut za produzetak promasen iako je sjajnom individualnom akcijom nas klinac stvorio super poziciju. Bilo je zanimljivo. Uopste ne bih otpisao ovu ekipu. 3 minutes ago, Bojdo said: Protiv Litvanaca smo pokazali slabost u odbrani 1 na 1. Cudi me Spanci nisu naucili Lukica da igra odbranu. Prvi put cujem da se osnove odbrane u Spaniji uce bolje nego kod nas. Iskreno, sumnjam i licno u to.
bekrinjo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Quote U utorak 22. jula u 14.00 časova počela je prodaja ulaznica za juniorsko Evropsko prvenstvo, koje se od 26. jula do 3. avgusta održava u velikoj i maloj dvorani Beogradske arene. Sav prihod od prodatih ulaznica Košarkaški savez Srbije će proslediti u humanitarne svrhe. Ulaznice se prodaju preko našeg partnera Ticket Vision d.o.o. i u ponudi su isključivo dnevne ulaznice, posebno za veliku, posebno za malu dvoranu, odnosno ulaznice koje u istoj dvorani (Beogradska arena ili Mala arena) važe za sve utakmice tog dana. Dakle, neće biti moguć prelazak iz jedne u drugu dvoranu bez odgovarajuće ulaznice. Cene dnevnih ulaznica za Beogradsku arenu, odnosno veliku dvoranu, su: Prva kategorija nivo 200: 300 dinara. VIP nivo 200: 500 dinara. Prvi red pored terena: 5.500 dinara. Drugi red pored terena: 3.500 dinara. Treći red pored terena: 2.400 dinara. Cene dnevnih ulaznica za Malu arenu, odnosno malu dvoranu, su: Prva kategorija: 300 dinara. Prvi red pored terena: 5.500 dinara. Ukoliko bude postojalo interesovanje i potreba, za eliminacione dane će biti otvoren i nivo 400 u velikoj dvorani, a ulaznice će se prodavati po ceni od 100 dinara. Ulaznice se prodaju preko Ticket Vision d.o.o., onlajn klikom na LINK kao i na svim prodajnim mestima Ticket Visiona koja možete da vidite OVDE. Na dan utakmice, ulaznice je moguće kupiti i na blagajni Beogradske arene na severnoj strani od 12.00 časova do početka poslednje utakmice tog takmičarskog dana. 2
Miki8 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Imao sam utisak da su nasi kadeti promasili pedesetak slobodnih bacanja na utakmici. Neverovatno koliko su losi u najednostavnijim segemntima igre. Selektor treba da koristi malo vise Miladinovica u igri. 5 hours ago, MikiMilane said: Konačan spisak U18 repke za EP u Beogradu. Uroš Danilović (Partizan) i Filip Raičević (Baskonia) zadnji otpali. Pavle Bačko Petar Ostojić Stefan Marjanović Lazar Stojković Aleksej Obučîna Stefan Isailović Ognjen Srzentić Đorđe Šekularac Matija Popović Jovan Bikić Petar Radović Andrej Lučić Za 🇩🇪 nastupaju Mathieu Grujičić i Dušan Ilić. Velika je greska sto je samo jedan igrac iz 2008 godista u ekipi. Ovi bekovi iz 2007 godista su dosta nekvalitetniji od bekova iz 2008 godista. Mislim da cemo tesko do medalje. Uros Danilovic je kvalitetniji igrac od Sekularca plus je bolji atleta od njega, Sekularac je specijalista kojeg nekada useru trojke i to je sve sto moze da pruzi u igri. Bosiljcic iz Beka je imao mesta u ovoj reprezentaciji a odmah su ga otpisali, ne igra decko za Megu i vecite rivale. Sve ide preko menadzerskih i klupskih veza kod nas. Nikitovac je slepac koji ne treba da vodi ni jednu mladju selekciju, plus sam davno nacuo da je bio povezan i sa organizovanim kriminalom. Edited 3 hours ago by Miki8
Recommended Posts