Helena Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Ne volim da pišem o finalu dok se ne odigra polufinale. Ali Kirjosa ne motiviše trofej, njega motiviše lični obračun sa Novakom, tako nekako ja to gledam. Plus, objavio je i, pa dvosmislenu poruku na IG u vezi Rafe-različiti teniseri, različiti personslity i gde se nada da će ga brzo videti zdravog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 19 minutes ago, Helena said: Ne volim da pišem o finalu dok se ne odigra polufinale. Ali Kirjosa ne motiviše trofej, njega motiviše lični obračun sa Novakom, tako nekako ja to gledam. Plus, objavio je i, pa dvosmislenu poruku na IG u vezi Rafe-različiti teniseri, različiti personslity i gde se nada da će ga brzo videti zdravog. Zato je tu gde jeste - 27 godina, "veciti talenat", 0 Grand Slamova, najvisi ranking 13. mesto, i osim ovog Vimbldona nikad dalje od cetvrtfinala na slemovima. Karijera poput Tipsareviceve, ako i toliko. A samo zato sto ga motivisu neke bezvezne stvari, osim da ostvari sebe do maksimuma i zapise se u istoriju sporta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Ne znam ni kako će ostali biti motivisan iii da jure rekorde, kad su rekordi takvi i toliki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 (edited) 3 hours ago, kriv i dužan said: Nadam se da je barem malo stid one koji su jučer tvrdili da Nadal folira ozljedu. Ni najmanje takodje, ja i dalje mislim da njemu nisu dozvolili da igra samo lepse zvuci kad se kaze da je on odustao. Videcemo jednog dana u nekoj biografiji kroz desetak godina, nadam se. Do tada svako moze da misli sta hoce. Edit : sto se tice hejtovanja - kada neki sportista bude dobio na nekom forumu jos tri (ili cetiri? ) dodatne teme posvecene iskljucivo njegovom hejtovanju onda mogu da se zale fanovi i porede sa hejtovanjem Novaka na ovom forumu. Ovaj pdf se zbog toga stalno i osipa i postaje sve gori Edited July 8, 2022 by ciao 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 3 hours ago, diego said: Zato je tu gde jeste - 27 godina, "veciti talenat", 0 Grand Slamova, najvisi ranking 13. mesto, i osim ovog Vimbldona nikad dalje od cetvrtfinala na slemovima. Karijera poput Tipsareviceve, ako i toliko. A samo zato sto ga motivisu neke bezvezne stvari, osim da ostvari sebe do maksimuma i zapise se u istoriju sporta. Tipsarevic je na slemovima gubio ili od bogova tenisa ili od in form vrhunskih tenisera kad se uozbiljio, tako da nije za poredjenje. Da on sad ima 22, potpisao bih 3 slema za gospodina lagano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Što se atmosfere u polufinalu tiče zamislite paralelnu realnost u kojoj neki Krajinović dolazi u PF GSa u Beogradu i preko puta ima zdravog Mareja npr. Kakvo bi bilo ponašanje publike? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Sad braniš Britance kao da Novak igra prvi put polufinale.UVEK su mu urlali na servis, aplaudirali na duplu, zviždali, bio preko puta domaći, Fed, Beretini...ma ko... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 У колико почиње Новакс Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Vjerojatno si saznao al ipak - igra drugi meč dana na centralnom terenu nakon ženskih parova koji počinju za pola sata, dakle vjerojatno ne prije 16h. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 (edited) jel ova juniorka mika stojsavljevic sa prostora ex jugoslavie ? igra pod britanskom zastavom/ Edited July 8, 2022 by double fault Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Cehinje eliminisale Kicenko i Ostapenko Sinijakova izdominirala 💪 Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Igra Novak za rekordno 32. finale. Nori pravi brejk, dominacija krenula Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Quote Pavvy G Wayne Rooney is #nolefam Idemo! Come on @DjokerNole 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaka blazic Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 ma ovaj nori je tezak prosek ajmo nole! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Prosek nabio dva brejka u 5 gemova. Novak je ispodprosečan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Kakav je mazohizam navijati za jebenog Djokovica. Pa jbt... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Opustite se, bice ovo rutinski za Novaka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaka blazic Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 (edited) novak je najbolji ikada 😉 oba gema mu je poklonio. nema prvog servisa, to je problem i jos nije u mecu. opet brejknuce ga bar dva puta u prvom. jebote sve zivo mu je poklonio. ajde ne daj prvi set! Edited July 8, 2022 by jaka blazic Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Bio sam uvjeren da će Đoković protutnjati ovim polufinalom, a on nikad gori. Stvarno si ne bi smio dozvoliti ni jedan izgubljeni set ovdje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Sta je sa Novakom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Vreme je za penziju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 5 minutes ago, McLeod said: Opustite se, bice ovo rutinski za Novaka. Nema drugog objašnjenja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 I opet ga tupi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 nisu mu sve koza na broju , sabrace se , polako.kakva bre penzija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 WTF ja ovo gledam?? Sreca da se pub ovde zove Dirty Nellie i da ima par engleza koji se raduju 😑😬 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts