PorodicneVrijednosti Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 16 minutes ago, orionbre said: Nadalu samo Fric i komentator mogu da poveruju da je povredjen Pa koje je onda razumno objasnjenje sto mu je evo vec drugi set svaki servis oko 160-170 na sat ko da se radi o Dzumhuru, a ne o Nadalu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gistro Bančo Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 4 minutes ago, dulematic said: Niko, samo su Fricu skidali deo kinezi trake, trajalo minut Nafatah strim konacno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 Just now, alpaka Bereta Sida said: Pa koje je onda razumno objasnjenje sto mu je evo vec drugi set svaki servis oko 160-170 na sat ko da se radi o Dzumhuru, a ne o Nadalu? Nadalov karijerni prosek za servis verovatno i nije vise od 170 na sat Fric igra ocajno od kad ovom navodno nije dobro. Radi sve pogresno na terenu. Valjda ce biti dovoljno da mu radi serva i fh i da posalje ovog nazad do konzilijuma stopalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 1 minute ago, Losmi17 said: Nadalov karijerni prosek za servis verovatno i nije vise od 170 na sat Evo ja bas guglao koja mu je prosjecna brzina prvog servisa i bgm itekako je vise od tih tvojih 170. Nesto ocito nije u redu s njim cim nije u stanju na prvom servisu prebacit 170. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 U prošlom meču prosek prvog mu je bio oko 185. Đavo da ih nosi s miljama na sat Komentator i treba da veruje da je igrač povređen, ili bar ne treba da iznosi neke svoje sumnje tek onako bez dokaza. To je jedna od prvih stvari koje ekipa sa ES treba da nauči, između još nebrojeno stvari. Plus, ako je Viško imao problema s Rafinim menadžmentom skoro, naravno da nije lud da se izleće sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 11 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Pa koje je onda razumno objasnjenje sto mu je evo vec drugi set svaki servis oko 160-170 na sat ko da se radi o Dzumhuru, a ne o Nadalu? Polako, one drug at a time Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 Ajmooooo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 7 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Evo ja bas guglao koja mu je prosjecna brzina prvog servisa i bgm itekako je vise od tih tvojih 170. Nesto ocito nije u redu s njim cim nije u stanju na prvom servisu prebacit 170. Meni taj JJ servis deluje presporo, i samo na nekim turnirima odjednom pomahnita i servira ludacki. Odjednom... Cak ni taj spori servis Fric ne vraca kako treba. Nadam se da ce Fric zadrzati fokus pa posle da slusamo epsku kuknjavu na kzs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 Šta je ovim linijskim danas, jesu li trgnuli neku u pabu pre meča sreća pa je glavni odličan, ne zapamtih kako se zove. Fric 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 5 minutes ago, Losmi17 said: Meni taj JJ servis deluje presporo, i samo na nekim turnirima odjednom pomahnita i servira ludacki. Odjednom... Cak ni taj spori servis Fric ne vraca kako treba. Nadam se da ce Fric zadrzati fokus pa posle da slusamo epsku kuknjavu na kzs. Pa ako nije u stanju dobit Nadala bez servisa nek se komotno oprosti od tenisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 Komedija sta Fric igra. Ovo je cist amatetizam. Mada usao mu je u glavu sa ovim nastupom i pratecim elementima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 Nadal prolazi Fritza i predaje meč Kyrgiosu zbog ozljede stopala a Kyrgios odustaje od finala zbog ozljede trbušnog zida. Drozanje ne pomaže. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 (edited) 13 minutes ago, Losmi17 said: Komedija sta Fric igra. Ovo je cist amatetizam. Mada usao mu je u glavu sa ovim nastupom i pratecim elementima... Verujem da su svi Fedal navijači ovo govorili u 5. setu onog meča s Novakom Ovo je do Frica, ako još uvek nema tu sposobnost da se fokusira u ovoj fazi karijere, piši propalo. A ne pokazuje ni neki teniski IQ u ovoj situaciji, blago rečeno. Edit: čuo me Viško Edited July 6, 2022 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 Fric je nadrealno glup momak. Salje 70% lopti na nadalov fh. Komedija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 Baš to gledam i razmišljam kako je u njegovom slučaju možda i dobro što se za ovo ne dobijaju bodovi jedino objašnjenje mi je da ne stigne da se namesti za paralelu, ali nemoguće baš svaki put. Rafa očigledno ima problem i da udari bekhend normalno a ovaj mu ide na forhend stalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 Siner bi razneo odrpanog. Jos slusam bajke kako je fric napredovao, granicna top 30 partija danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 U 5 setu Rafa je favorit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 Ako ista, Nik bi trebalo da razbije stopalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 Ide ope spric time Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 Ovo stvarno postaje sve zabavnije. Kako je Fric osvojio onaj IW, da mi je znati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 Just now, alcesta said: Ovo stvarno postaje sve zabavnije. Kako je Fric osvojio onaj IW, da mi je znati Pa Rafu nije mucilo stopalo. Nije imao supermoc. :D :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 U zivotu nisam gledao da neko gluplje igra od ovog Fritza. Komedija, covjek bez servisa i skoro nikakvog bekenda ce ga dobit. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 Ovo je sramotno od strane Nadala i to na više nivoa. Šta je sledeće? Igraće polufinale Wimbledona desnom? Serviraće iz ruke? Fritz deluje kao amater, ali nije uopšte jednostavno igrati protiv povredjenog rivala. Ovde kod nas decu odmalena uče da ga dokusure, preživeće, ali nemaju baš svi taj kiler instikt. Odvratna situacija, gde Nadal glumi nekog heroja, što pali kod ove većinski idiotske publike. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts