NikadProtivKaline Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 10 minutes ago, McLeod said: Kako su ti moji upisi (nekad) simpaticni losmi, a stondisini nisu? Dupli standardi?😄 ti nisi patkomer da, pises gluposti nekad:) ali u njima nema patkometrisanja pod neutralnim plastom moderacije Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 Nadasve sam neshvacen ocigledno 😄 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 (edited) ako zelis da avanzujes kao moderator patkomer - ugledaj se na kolegu malo red vesnine sarme, red Velikog Vraca Covica...pa onda ubacis nekih stih: Quote ŠTO SU UDARCI NIŽI,VEĆE LAŽI,NEBOJŠA NAM JE LEPŠI I DRAŽI. nakon toga vadis tesku artiljeriju u vidu skrinshotova raznoraznih dokumenata ako mozes da nadjes neki gde pise stevana supljikca to ti je dodatni plus na kraju kreces sa podmetanjem onima koji su te raskrinkali, uz preteće "da se mi razilazimo polako" posto si jelte mod i moze ti se na kraju obavezno dodas i Quote PS Ista priča važi za drugu stranu brda. ali bukvalno ista.Edited July 5 by Stondisha jer ti si jelte neutralan Edited July 18, 2019 by Swift Pancakez 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 (edited) Radio sam i ja to nekad, al malo grobara sad po forumu pa mi nije interesantno jbg. Ali svakako cu obnoviti gradivo, hvala na prilozenom. P.S. Ja sam mislio da je Stondisha za Radnicki, sad sam zbunjen. Edited July 18, 2019 by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 Ne znam u kom je stanju stari forum i moze li se pretrazivati, ali ako me ne bude mrzelo, napravicu omnibus njegovih postova sa starog foruma. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 18, 2019 Author Share Posted July 18, 2019 (edited) Mislim da ovo proganjanje Stondise nije vise u redu. Vreme je da se prestane. Edited July 18, 2019 by ... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 Igrom slučaja cijeli život živim par desetina metara od mjesta na kom je poginuo narodni heroj Vladimir Perić Valter. U školi, koja je u ono vrijeme nosila njegovo ime, svake godine se održavalo takmičenje u znanju o Valterovom životu, ili bar o romantizovanovoj verziji koju je furala tadašnja komunistička vrhuška. Godine 1989. dana 6. aprila, postao sam školski prvak u ovom takmičenju i za nagradu dobio Knjigu o Titu Francea Bevka sa posvetom, te plaketu, bronzana gravura sa nekim ideološkim frazama. Na moju ličnu žalost oboje je izgorjelo u požaru 1993. No taj požar nije i neće uništiti sjećanje na ponos koji sam osjetio izašavši na improvizovanu binu postavljenu u fiskulturnu salu za dan škole, aplauze učenika i nastavničkog vijeća, te mali članak sa fotografijom na 11. strani sutrašnjeg Oslobođenja (i on je izgorio).Pišem sve ovo iz razloga da znate da je ime Vladimira Perića Valtera nekad zaista nešto značilo, kako meni tako i svim stanovnicima Sarajeva. Niko ne bi ni u najluđim snovima pomislio da će postati sinonim za klovna koji sipa izanđale floskule i širi mržnju i primitivizam na nekom zabačenom forumu u šupku svemira.No, eto, tako je kako je. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 Može li neki zapisnik sa sednice kada je Stondisha postao mod? Za, protiv, uzdržani? Ko je predložio i ostalo? Sećam se kada su se pre pisali predlozi, pa se objavi zvanično, u 3 primerka. Ja nisam imao nikad konflikte s njim, štaviše, čini mi se da me je gotivio na bezvezedva:) ali imam problem da forumaš koji napusti forum, ne piše nekoliko godina, pa onda na novom forumu, koji je naslednik tog starog, dobije odmah moderatorska ovlašćenja. Ništa lično, isto bih pisao i da je drugi neko u pitanju i to nema veze sa njegovim delanjem ranije. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 29 minutes ago, ... said: Mislim da ovo proganjanje Stondise nije vise u redu. Vreme je da se prestane. Sve je jasno, kad vidi ko ti lajkuje upozorenje. Ili je ovo pretnja? Koliki je ban ako se ne prestane? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 12 minutes ago, Dropkick Murphys said: ali imam problem da forumaš koji napusti forum, ne piše nekoliko godina, pa onda na novom forumu, koji je naslednik tog starog, dobije odmah moderatorska ovlašćenja. Ništa lično, isto bih pisao i da je drugi neko u pitanju i to nema veze sa njegovim delanjem ranije. Na Politici je novi mod neko ko nije uopste pisao na b92 i ima samo "ovaj" forumski staz pa je bilo dovoljno vremena da se proceni da li je za tu poziciju. Drugi deo je sluzbena tajna ali odluka nije dosla preko noci i na brzinu, bez obzira sto za Kosarku objektivno treba jos jedan novi mod pored Stondishe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 Jel objektvno treba mod ili treba objektivan mod? :) Edit: Zicer jbg, inače podrška kolezi Stondiši, što će ga, vjerujem, učiniti još popularnijim među ovim gore pristalicama. :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 5 minutes ago, zoe Bg said: Na Politici je novi mod neko ko nije uopste pisao na b92 i ima samo "ovaj" forumski staz pa je bilo dovoljno vremena da se proceni da li je za tu poziciju. Drugi deo je sluzbena tajna ali odluka nije dosla preko noci i na brzinu, bez obzira sto za Kosarku objektivno treba jos jedan novi mod pored Stondishe. Da je sve tako transparentno, mozda biste i objavili. Rekao bih da je Stondu neko provukao tu, a ostali prihvatili ili se nisu bunili, jer who cares. Imam predlog za tog novog-Pudlica ili Sone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 3 minutes ago, Son_of_a_gun said: Jel objektvno treba mod ili treba objektivan mod? 🙂 Sram te bilo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 Imam predlog za tog novog-Pudlica ili Sone. Kako da ne, nemam pametnija posla nego da se s vama zajebavam. Ostavi se ti mene. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 53 minutes ago, ... said: Mislim da ovo proganjanje Stondise nije vise u redu. Vreme je da se prestane. rekao bih da je vreme da dobijem odgovore na pitanja koja sam postavio i reporte koje sam uredno podneo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 4 minutes ago, Son_of_a_gun said: Kako da ne, nemam pametnija posla nego da se s vama zajebavam. Ostavi se ti mene. Ovo je bio sarkazam, ironija, kako god. Valjda je iz aviona bilo jasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 18 minutes ago, zoe Bg said: Drugi deo je sluzbena tajna ali odluka nije dosla preko noci i na brzinu, bez obzira sto za Kosarku objektivno treba jos jedan novi mod pored Stondishe. cekaj znaci, ti realno, pri cistoj svesti kazes da je stondisha mod dobra odluka? molim za direktan odgovor, bez uvijanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 Ovo je bio sarkazam, ironija, kako god. Samo se ti ironiši, sutra kad ti Kuper bude mod đavo će biti kriv. [emoji23] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 Ja nisam protiv Stondise, ja sam protiv ovakvog Stondise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 44 minutes ago, Son_of_a_gun said: Igrom slučaja cijeli život živim par desetina metara od mjesta na kom je poginuo narodni heroj Vladimir Perić Valter. U školi, koja je u ono vrijeme nosila njegovo ime, svake godine se održavalo takmičenje u znanju o Valterovom životu, ili bar o romantizovanovoj verziji koju je furala tadašnja komunistička vrhuška. Godine 1989. dana 6. aprila, postao sam školski prvak u ovom takmičenju i za nagradu dobio Knjigu o Titu Francea Bevka sa posvetom, te plaketu, bronzana gravura sa nekim ideološkim frazama. Na moju ličnu žalost oboje je izgorjelo u požaru 1993. No taj požar nije i neće uništiti sjećanje na ponos koji sam osjetio izašavši na improvizovanu binu postavljenu u fiskulturnu salu za dan škole, aplauze učenika i nastavničkog vijeća, te mali članak sa fotografijom na 11. strani sutrašnjeg Oslobođenja (i on je izgorio). Pišem sve ovo iz razloga da znate da je ime Vladimira Perića Valtera nekad zaista nešto značilo, kako meni tako i svim stanovnicima Sarajeva. Niko ne bi ni u najluđim snovima pomislio da će postati sinonim za klovna koji sipa izanđale floskule i širi mržnju i primitivizam na nekom zabačenom forumu u šupku svemira. No, eto, tako je kako je. Vladimir Peric nije iz Sarajeva, on je samo tu imao ilegalnu aktivnost i tu je i poginuo, ja nisam o njemu ucio iz knjiga vec je moj deda njegov skolski drug i saborac i u porodicnoj arhivi imamo i slike njihove zajednicke. Toliko o heroju Vladimiru, elem u tom supku svemira si i ti i siris mnogo gore floskule, setimo se tvojih upisa kad ste gubili finale plej ofa tako da mani se laznog moralisanja ono sto bi rekli znamo se. Ps. Za nekog kome je kako kazes znacilo ime Perica izraz ideoloske fraze, i furanje komunistickog romantizma ne ide bas, zato valjda smo i izgubili i heroje zato sto su nam to bile samo fraze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Južni Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 1 hour ago, ... said: Mislim da ovo proganjanje Stondise nije vise u redu. Vreme je da se prestane. Koliko je samo odvratno i smešno u isto vreme ovo obraćanje sa boldom. Kao turiranje u prazno na semaforu (ili kao turiranje uopšte 😄 ) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 3 hours ago, dekkard said: Ja znam jednog moderatora s tata upisima i gifovima, doduše na drugom forumu. Mada, razumljivo, ovde ni u ludilu ne bi mogao da prođe kao mod. Izvol`te? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 Kako se neki ponašaju, bolje da angažujete vaspitačicu ili učiteljicu, umesto još jednog moda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 18, 2019 Author Share Posted July 18, 2019 54 minutes ago, Južni said: Koliko je samo odvratno i smešno u isto vreme ovo obraćanje sa boldom. Kao turiranje u prazno na semaforu (ili kao turiranje uopšte 😄 ) Ima ljudi koji ne zele da vide (ili da citaju). Nije to neki flex, ne volim da koristim bold i jako mi je krivo sto se na taj nacin dozivljava. Tebi moze da bude odvratan, ali radi posao nekada. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 Skoro svako ima svoj flex ovde, samo smo neki jednakiji pa imamo i pravo da ga koristimo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts