neko me sabotira Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Murray kao početna faza golumizacije Smeagola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Ali Feki ne samo da ima sest prstiju nego nosi i burmu on se kao rodio ozenjen sa Mirkom 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 Izraz lica Taro Daniela kad su mu servirali tacnu mešanog u Banjaluci.. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 Zamisli da je vegetarijanac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 Ma,i da nije.ovo treba i pomesti,sestro slatka Ovo bi bio izazov i za najveće mesoždere sa ovog pdf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 7 minutes ago, Drug Crni said: Ma,i da nije.ovo treba i pomesti,sestro slatka Ovo bi bio izazov i za najveće mesoždere sa ovog pdf... Pa da ih priupitamo @Ding Hao @Darth Steva @wrach 😁 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 Pocastvovan sam ali nemoj da stavljas u isti kos mene i tu nolovsku vegunjaru wracha… a kakav je to covek nekada bio :’( 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 Još uvek posedujem neku fotku gde je ista ili slična količina mesa bila za nas...čini me se šestoro sa foruma. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 53 minutes ago, Ding Hao said: Još uvek posedujem neku fotku gde je ista ili slična količina mesa bila za nas...čini me se šestoro sa foruma. Jesi li se najeo tada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 1 hour ago, Ding Hao said: Još uvek posedujem neku fotku gde je ista ili slična količina mesa bila za nas...čini me se šestoro sa foruma. Mislis li na Djerdan? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted April 17, 2023 Share Posted April 17, 2023 (edited) 12 hours ago, Ding Hao said: Još uvek posedujem neku fotku gde je ista ili slična količina mesa bila za nas...čini me se šestoro sa foruma. Ja sam na prvu shvatio ovaj post kao da je za svo šestero forumaša sveukupno bila poslužena tj. na njih raspodijeljena ta količina mesa 😁🤦♂️ očito sam pogriješio tj. svatko je dobio otprilike kao i Daniel. Pitanje za @Ding Hao i @Darth Steva - jeste li pojeli sve i tko je od vas uzimao i sa susjednog tanjura? 😁 Edited April 17, 2023 by 4th and Goal Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 17, 2023 Share Posted April 17, 2023 Evo se Čekinato povukao s turnira zbog stomačnih problema, ko zna, možda je pojeo ceo tanjir ovoga na slici 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted April 17, 2023 Share Posted April 17, 2023 16 hours ago, Darth Steva said: Pocastvovan sam ali nemoj da stavljas u isti kos mene i tu nolovsku vegunjaru wracha… a kakav je to covek nekada bio :’( Cak i ovakav mogu i dalje kad zatreba pojesti vise od Steve antiglutena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted April 17, 2023 Share Posted April 17, 2023 Kad smo bili u Papa Joe (?) bilo je bogme... dosta. A ja sam fejlovao jer sam imao stomacni virus jbg. Zezali su me celo vece. Ali pre toga smo svi bili dobri u onoj basti, najveci skup ikad. Mislim da je Boki sampion verovatno od ljudi koji su ostali. Nije ni stevica los s obzirom na gabarite. DuleMatic isto zna da povuce 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 17, 2023 Share Posted April 17, 2023 Ja sam mesožder i kad sam stidomice počeo da piskaram na starom forumu,isprva sam mislio da bih komotno mogao da pariram ekipi u disciplini prežderavanja. Mađutim, bogo, kako sam se zeznuo Otrežnjujući vrhunac je bilo neko "pičkaranje" Steve i Zidara (wracha) oko količine pojedih kalorija..prepričavali su neku epizodu sa nekom mesinom, palačinkama, sladoledima.. haribo bombonama (wtf?) u nekom bioskopu..tako nešto.. Onda sam sebi rekao: Crni,ne blamiraj se,ti si amater za ovu gospodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 17, 2023 Share Posted April 17, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted April 17, 2023 Share Posted April 17, 2023 Dobar je bio Papa Joe ali Djerdan je neprevazidjen… i pored ogromnih porcija kvalitet je takav da je to lagano top5 restoran u Bgu (za mene i top3). 32 minutes ago, Drug Crni said: Onda sam sebi rekao: Crni,ne blamiraj se,ti si amater za ovu gospodu Haha… wrach propo tako da sad mozes opusteno da se druzis sa njim. Inace, april mi je detox mesec i prosle nedelje smo isli u bioskopu da gledamo AIR, i ja na njegove oci morao da uzmem samo male kokice i vodu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted April 17, 2023 Author Share Posted April 17, 2023 Vidim ja da su ovde svi propali, steva ima detox mesec, a bio je kul decko 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted April 17, 2023 Share Posted April 17, 2023 12 minutes ago, Darth Steva said: Djerdan je neprevazidjen @delgado likes this Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted April 17, 2023 Share Posted April 17, 2023 Steva prop'o. Non stop je neki detox, samo je pitanje od cega, s obzirom da jede ko pticica. Ne jede testo, ne jede slatko, detox od mesa. Ako planirate neki poklon, kupite mi Noletov kuvar. @Drug Crni a to je prica od 5 tripl cizburgera pre bioskopa gde se naravno uzimaju nacosi, kokice i gumene bombone. @Darth Steva ajde da ponovimo to, nemoj da se brukas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted April 17, 2023 Share Posted April 17, 2023 *Jetzin kuvar McD-ov triple je rookie varijanta, fakticki moze da prodje i u detox rezimu sad samo masni smash ili nista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted April 17, 2023 Share Posted April 17, 2023 Bilo je pet ljudi. Postoji i fotka od pet kolača koji su uzeti za dezert pa znam, Elem ovo je bila količina mesa za pet ljudi. Deluje manje od ovog što su dali Taro Danielu. Mada mislim da je bio još jedan oval, ali davno je to bilo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 17, 2023 Share Posted April 17, 2023 Ovo za 5 ljudi? Ne vredi da se cimam dalje od Ustanka i njihovih cevapa i lepinje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted April 17, 2023 Author Share Posted April 17, 2023 Ono sam ja preko puta a izgleda da drzim telefon, sto znaci da i ja negde imam sliku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted April 17, 2023 Share Posted April 17, 2023 18 minutes ago, Boxy said: Ono sam ja preko puta Znao sam da si to ti, ne pitaj me kako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts