Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Nini3112 said:

Evo vam ih Arene na EON-u stigle

Samo je pitanje kada ce dodatne arene da aktiviraju. Arena premijum4.5 i ostale obicne ...

Posted
1 hour ago, strah od vozova said:

A Jovana Guzijan?

Pa ne verujem da će da mešaju reporterke sa fudbala i košarke. 

• Like 1
Posted (edited)
1 hour ago, strah od vozova said:

A Jovana Guzijan?

Nemoj samo nju, žao mi je da gledam njeno brukanje. Prati ona košarku, dolazi i na utakmice, al neka se bavi fudbalom, tamo će manje ljudi videti njenu nesposobnost jer retko ko prati naš fudbal. Možda Jelena Lukić sa SK pređe na Arenu. U prethodnom periodu Arena je primila neka nova lica, zaposlila nekoliko devojaka pa možda neka od njih uzima izjave u pauzi. Bio je konkurs i za komentatore, primili su nekoliko novih. 

Edited by Volter
  • Like 1
Posted
15 minutes ago, strah od vozova said:

A OK. Nisam znao da je ova samo za kosarku. 

Ima podkast i radi onu emisiju Oni vole Srbiju, sve samo košarka, a vidim da priča i italijanski, tako da se samo nameće. Inače baš ne znam. Gore neko pomenu Jelenu Lukić, sumnjam da će ona na Arenu...

• Like 1
Posted
1 hour ago, Čvarkov said:

Слутње су ти биле оправдане синоћ. Нисам могао ни да претпоставим да ће одмаћ искључити Нову и Н1. Читам ово и чешам се где ме не сврби.

• Like 1
Posted

Presli su u Telekomove ruke.

Al ovo sa novim kanalima je ispalo vrh. Ubacis nove kanale do kraja juna kada istice promotivni period, onda da bi imao ponovo Informer, Blic i druga govna moras da doplatis 1200 din, inace gubis Arene. Kakva kretenska odluka

Meni je lako, jer mi SK nisu znacili, ali gomila izgubila SK i dobila nove kanale na skoro tri meseca.

Posted
24 minutes ago, Ta'veren said:

Presli su u Telekomove ruke.

Al ovo sa novim kanalima je ispalo vrh. Ubacis nove kanale do kraja juna kada istice promotivni period, onda da bi imao ponovo Informer, Blic i druga govna moras da doplatis 1200 din, inace gubis Arene. Kakva kretenska odluka

Meni je lako, jer mi SK nisu znacili, ali gomila izgubila SK i dobila nove kanale na skoro tri meseca.

Imaš neki link da će SBB korisnici posle tri meseca doplaćivati paket za Arene? Nigde to nisam video.

Ili pričaš o NetTV?

Posted
15 minutes ago, Stiletto said:

Ili pričaš o NetTV?

Ovo je za inostranstvo?
Pošto čitam da je dijaspora prilično ispizdela što su im uklonili N1i Novu S

Posted

Lepo da svi sad otkažemo net tv plus. Ima i drugih opcija. Imam ex yu tv gde su ostali n1 i nova, a imaju i arene, plus su bili i sport klubovi. Jeste net tv stabilniji, ali neće mi biti teško.

• Like 3
Posted
12 minutes ago, Čvarkov said:

Lepo da svi sad otkažemo net tv plus. Ima i drugih opcija. Imam ex yu tv gde su ostali n1 i nova, a imaju i arene, plus su bili i sport klubovi. Jeste net tv stabilniji, ali neće mi biti teško.

N1 preporučuje neki Adria Telekom.

https://n1info.rs/vesti/n1-vise-nije-dostupan-na-nettv-plus-platformi/

Odlukom novog vlasnika, Telekoma Srbija, N1 i Nova od danas više nisu dostupni korisnicima NetTV plus platforme. N1 je dijaspori i dalje dostupan preko platforme Adria Telekom.

Nemam pojma ko su i kako rade, samo prenosim vest.

• Like 1
Posted
1 hour ago, Papanikolesku said:

Jel neko dobio Arene danas a SBB je korisnik? Msni ubaciše Arena 8 i 9, i ESports, ove ostale nemam. Na 111/2/3/4/5 nema signala

Od 100 do 110 su arene na sbb

Posted
53 minutes ago, Stiletto said:

Imaš neki link da će SBB korisnici posle tri meseca doplaćivati paket za Arene? Nigde to nisam video.

Ili pričaš o NetTV?

https://sbb.rs/eon-tv/programska-sema/

Donji desni ugao gde je zvezdica.

Cena je nezvanican info sa drugog foruma. Mada nema mi smisla da jaci paketi imaju Telekomove kanale kad bi korisnicima bilo isplatljivije da predju na jaci paket nego da uz trenutni doplate za Telekomove.

Ono sto je sigurno je da su svi Telekomovi kanali deo promotivnog perioda.

Mirise mi da su odmah u pocetku novi vlasnici napravili sranje i da ce to morati da peglaju u narednom periodu.

Posted
20 minutes ago, Ta'veren said:

Cena je nezvanican info sa drugog foruma. Mada nema mi smisla da jaci paketi imaju Telekomove kanale kad bi korisnicima bilo isplatljivije da predju na jaci paket nego da uz trenutni doplate za Telekomove.

Mirise mi da su odmah u pocetku novi vlasnici napravili sranje i da ce to morati da peglaju u narednom periodu.

E mamu da im ja im...

Ja plaćam Premium, najskuplji paket pa mene "valjda" neće ovo da kači, ali mnoge hoće i te kako.

Posted
2 hours ago, Papanikolesku said:

Jel neko dobio Arene danas a SBB je korisnik? Msni ubaciše Arena 8 i 9, i ESports, ove ostale nemam. Na 111/2/3/4/5 nema signala

Ja sam jutros proveravao i imao sam AP1, 2 i 3 na mestima SK1, 2 i 3 plus onaj NBATV i Arena Fight.

2 hours ago, Ta'veren said:

Kakvi slepci

Posted
34 minutes ago, Урош19 said:

Ja sam jutros proveravao i imao sam AP1, 2 i 3 na mestima SK1, 2 i 3 plus onaj NBATV i Arena Fight.

Kakvi slepci

Ne razumem, ti imaš tih 5 kanala, a ja neke druge; i to najdebilnije ESports i slično. Partizan ću gledati u novinama 😄

• Ha-ha 1
Posted
5 minutes ago, Papanikolesku said:

Ne razumem, ti imaš tih 5 kanala, a ja neke druge; i to najdebilnije ESports i slično. Partizan ću gledati u novinama 😄

Dobrodošao si kod mene ali se navija da obe ekipe izgube

• Ha-ha 3
Posted

Evo jedne solucije. Imate sve što vas interesuje. Možete i da probate 24 časa.  Upravo sam danas testirao. Radi vrlo dobro.

www.swisstream.net