Dzo23 Posted yesterday at 07:50 AM Posted yesterday at 07:50 AM Jako teško sklapa rečenice i muči se poprilično... Ali ok, ne može u svemu biti izvanredan.
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Au, totalno mučenje je bilo poslušati ovo, još se Edin trudio sve vreme da mu titra jaja (kako i ne bi + kamera uhvatila Strahinju u drugoj prostoriji ako krene nešto po zlu). Na kraju glavni takeaway iz ovog intervjua je filozofska misao Darija Šarića primenljiva na sve sportove sa loptom - "u odbrani skupi, u napadu raširi". 1
MrTripleDouble Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Baja koji je radio title na engleskom treba da dobije neke beneficije. Kapiram kroz kakvu golgotu je prosao dok je prevodio zamisli nemustog Jokera. 1
fillam Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, Chaos Is Me said: Au, totalno mučenje je bilo poslušati ovo, još se Edin trudio sve vreme da mu titra jaja (kako i ne bi + kamera uhvatila Strahinju u drugoj prostoriji ako krene nešto po zlu). Na kraju glavni takeaway iz ovog intervjua je filozofska misao Darija Šarića primenljiva na sve sportove sa loptom - "u odbrani skupi, u napadu raširi". I za mene jedno neprijatno iznenađenje. Ispade Jokara elokvencijom bliži Žigari i čuvenoj 'da primaš šalu i da daješ', nego onome na šta su me prosečni košarkaši sa ovih prostora navikli.
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nisu mnogo drugaciji ni ostali kosarkasi te generacije, kao ni mladji. Davno to kosarkasi urbani, a fudbaleri seljaci ne stoji. 1
Drug Crni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nikola je nekim čudom još i ispao normalan..braća su mu pavijani, a ni roditelji nisu bili baš uzorni pojedinci. 1
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, MilošVB said: Lučić šije 90% kolega. Lučić, Rade Zagorac, Nenad Miljenović, Branko Jereminov od ovih poznatijih vrlo lepo pričaju. Korektne oratorske veštine mada ništa specijalno imaju i ovi koji su nakon karijere malo radili u medijima ala Milutin Aleksić, Savan, Peđa Drobnjak, Mića Berić, tu je naravno i Sale Đorđević. Ostali su uglavnom na nivou random fudbalera.
Luchifer89 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 15 minutes ago, Chaos Is Me said: Lučić, Rade Zagorac, Nenad Miljenović, Branko Jereminov od ovih poznatijih vrlo lepo pričaju. Korektne oratorske veštine mada ništa specijalno imaju i ovi koji su nakon karijere malo radili u medijima ala Milutin Aleksić, Savan, Peđa Drobnjak, Mića Berić, tu je naravno i Sale Đorđević. Ostali su uglavnom na nivou random fudbalera. Milenko Tepić FTW
Recommended Posts