Jump to content

Recommended Posts

Posted

Au, totalno mučenje je bilo poslušati ovo, još se Edin trudio sve vreme da mu titra jaja (kako i ne bi + kamera uhvatila Strahinju u drugoj prostoriji ako krene nešto po zlu). 

Na kraju glavni takeaway iz ovog intervjua je filozofska misao Darija Šarića primenljiva na sve sportove sa loptom - "u odbrani skupi, u napadu raširi".

Posted
2 hours ago, Chaos Is Me said:

Au, totalno mučenje je bilo poslušati ovo, još se Edin trudio sve vreme da mu titra jaja (kako i ne bi + kamera uhvatila Strahinju u drugoj prostoriji ako krene nešto po zlu). 

Na kraju glavni takeaway iz ovog intervjua je filozofska misao Darija Šarića primenljiva na sve sportove sa loptom - "u odbrani skupi, u napadu raširi".

I za mene jedno neprijatno iznenađenje. Ispade Jokara elokvencijom bliži Žigari i čuvenoj 'da primaš šalu i da daješ', nego onome na šta su me prosečni košarkaši sa ovih prostora navikli.

Posted

Nisu mnogo drugaciji ni ostali kosarkasi te generacije, kao ni mladji.

Davno to kosarkasi urbani, a fudbaleri seljaci ne stoji.

• Like 1
Posted
6 minutes ago, MilošVB said:

Lučić šije 90% kolega.

Lučić, Rade Zagorac, Nenad Miljenović, Branko Jereminov od ovih poznatijih vrlo lepo pričaju.

Korektne oratorske veštine mada ništa specijalno imaju i ovi koji su nakon karijere malo radili u medijima ala Milutin Aleksić, Savan, Peđa Drobnjak, Mića Berić, tu je naravno i Sale Đorđević.

Ostali su uglavnom na nivou random fudbalera.

Posted
15 minutes ago, Chaos Is Me said:

Lučić, Rade Zagorac, Nenad Miljenović, Branko Jereminov od ovih poznatijih vrlo lepo pričaju.

Korektne oratorske veštine mada ništa specijalno imaju i ovi koji su nakon karijere malo radili u medijima ala Milutin Aleksić, Savan, Peđa Drobnjak, Mića Berić, tu je naravno i Sale Đorđević.

Ostali su uglavnom na nivou random fudbalera.

Milenko Tepić FTW