Dropkick Murphys Posted October 31 Posted October 31 On 10/30/2025 at 11:19 AM, kendrick duckworth said: Nego, ja bih rekao da je jedna druga novinarka, Turkinja, trenutno lider u ovoj oblasti, i možda ima smisla da proba nešto da skine i od nje Slažem se. I ja bih skinuo Turkinju. 1
Four Elements Posted Saturday at 07:10 PM Posted Saturday at 07:10 PM Jel se zna zbog cega Edin i Kole ne prenose vecite ni u jednom takmicenju, a prenose kojekakve pizdarije?
NMX Posted Saturday at 07:51 PM Posted Saturday at 07:51 PM (edited) 41 minutes ago, Four Elements said: Jel se zna zbog cega Edin i Kole ne prenose vecite ni u jednom takmicenju, a prenose kojekakve pizdarije? Ne znam razlog ali mogu da pretpostavim. Sa ovako nenormalnim navijacima zeljnim instant rezultata dok kaplje sns lova - mogu samo da zamislim komentare za jednog ili drugog kada bi rekli bilo sta sto se maloumnom navijackom uhu ne svidi. Eno Edin izjavio nesto za KKCZ (sto je u tom periodu pricalo cirka 90% navijaca kkcz) pa ga proganjaju i smaraju po mrezama (cak i ovde na forumu). Nadam se da im nece padati na pamet da ulaze u taj brlog, neka Karovic i Radojevic prenose. Edited Saturday at 07:51 PM by NMX 8 1
Four Elements Posted Saturday at 08:15 PM Posted Saturday at 08:15 PM 23 minutes ago, NMX said: Ne znam razlog ali mogu da pretpostavim. Sa ovako nenormalnim navijacima zeljnim instant rezultata dok kaplje sns lova - mogu samo da zamislim komentare za jednog ili drugog kada bi rekli bilo sta sto se maloumnom navijackom uhu ne svidi. Eno Edin izjavio nesto za KKCZ (sto je u tom periodu pricalo cirka 90% navijaca kkcz) pa ga proganjaju i smaraju po mrezama (cak i ovde na forumu). Nadam se da im nece padati na pamet da ulaze u taj brlog, neka Karovic i Radojevic prenose. Tuzno... al ima smisla skroz.
Kosjan Willavić Posted Saturday at 08:29 PM Posted Saturday at 08:29 PM 34 minutes ago, NMX said: Ne znam razlog ali mogu da pretpostavim. Sa ovako nenormalnim navijacima zeljnim instant rezultata dok kaplje sns lova - mogu samo da zamislim komentare za jednog ili drugog kada bi rekli bilo sta sto se maloumnom navijackom uhu ne svidi. Eno Edin izjavio nesto za KKCZ (sto je u tom periodu pricalo cirka 90% navijaca kkcz) pa ga proganjaju i smaraju po mrezama (cak i ovde na forumu). Nadam se da im nece padati na pamet da ulaze u taj brlog, neka Karovic i Radojevic prenose. Mislim da je dobri Nebojsa jedan od razloga, jos onomad su verovatno odlucili da im ne treba taj stres. S druge strane, Edin malo ide u krajnost u vezi Zvezde koju ili skroz ignorise ili ne analizira objektivno kao nekad pre. Vidljiva je ta promena vremenom. Nekad davno su ljudi cak mislili da blago simpatise KK CZ, jer je pored Koleta delovalo da nam je i on naklonjen u Radonjino doba. I da, jasno se vidi da je Zeljkov svedok, tako da verovatno i to ima uticaja kada analizira Partizan 😄 7
quentin Posted Saturday at 09:05 PM Posted Saturday at 09:05 PM A šta je na kraju bilo sa informacijama da Darko Plavšić prelazi na Arenu? 1
nunilo Posted Sunday at 06:56 AM Posted Sunday at 06:56 AM Pricali ljudi ali pogresne informacije. Nije presao i verovatno se pogadja sa njima oko plate. 1
NMX Posted Sunday at 09:05 AM Posted Sunday at 09:05 AM Pljuvao sam Darka jer ne mislim da je ono sto je pricao za zle strance ok i fer (plus je sebe tada sveo na nivo zeton novinara) ali on je neuporediv komentator za sve ono sto bi moglo da nas komentarise na Areni u EL utakmicama. I ako mu treba posao (a carsija kaze da treba) jedva cekam da pocne da nas komentarise. Jos da ode ona izlapela budala sto lupeta pre i posle utakmice 7
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ovo je dosta zanimljivo jer imamo priliku da čujemo i jednog EL sudiju i njegovu vizuru + tu je neizbežni Chima 2
suptil Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Srecan Plavsic svima koji slave. „Izuzetno mi je drago što su se konačno, nakon dugih pregovora, stekli uslovi da jedan od najboljih, ako ne i najbolji košarkaški komentator u zemlji, dođe u naš drim tim komentatora koji je na ovaj način kompletiran. Ovo je veliki dan za nas i iskoristiću priliku da čestitam Darku na tome što je jutros ponovo postao otac. Dobrodošao u ekipu i idemo dalje u nove pobede. Takođe, želeo bih da istaknem da će u projektu inovacija na našem sajtu, ljubitelji košarke moći da čitaju i Darkove kolumne, što će ih, verujem, dodatno obradovati.” Darko Plavšić nije krio zadovoljstvo: „Hvala na lepim rečima i potrudiću se maksimalno da ih opravdam. Neću na njih gledati kao na pritisak, već kao na izazov da sve bude na najvišem nivou. Hvala vam što ste me zvali i hvala što smo se dogovorili.“ Edited 4 hours ago by suptil 2 1
LevonKendal Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Mile1 said: Potpisao je... Donatas? Plavsic na Arenu? Plavsic u Unicaju?
suptil Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Da li ce veceras Plavsic da komentarise Real - Barsa? Edited 4 hours ago by suptil
Sinnerman Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Vidi na Realovoj temi. Poz 1 minute ago, suptil said: Da li ce veceras Plavsic da komentarise Real - Barsa?
Mile1 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, LevonKendal said: Donatas? Plavsic na Arenu? Plavsic u Unicaju? Plavsic arena 1
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Znaci arena je uzela sve komentatore sa SK... Steta... 1
Chaos Is Me Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ne znam što se ovome pridaje toliki značaj. Plavšić je dobar komentator, daleko je od savršenog, a još dalje od bezgrešnog, ima itekako gafova u karijeri. Prešao je na najklasičniju moguću ćaci televiziju koja je ujedno i monopolista na sportskoj medijskoj sceni i koja je zapravo javno sportsko glasilo sns. Nije da mu zameram što je prešao tamo jer je alternativa za sportskog novinara dosta tužna u Srbiji, ali ne vidim ni neki razlog za bilo kakvu radost. Inače, imho onaj ćaci Karović je sasvim solidno radio do sada, kad radi sam. U paketu sa Cakovićem je dosta gori, a solo Caković je baš krindž.
GameChanger Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 53 minutes ago, Chaos Is Me said: Ne znam što se ovome pridaje toliki značaj. Plavšić je dobar komentator, daleko je od savršenog, a još dalje od bezgrešnog, ima itekako gafova u karijeri. Prešao je na najklasičniju moguću ćaci televiziju koja je ujedno i monopolista na sportskoj medijskoj sceni i koja je zapravo javno sportsko glasilo sns. Nije da mu zameram što je prešao tamo jer je alternativa za sportskog novinara dosta tužna u Srbiji, ali ne vidim ni neki razlog za bilo kakvu radost. Inače, imho onaj ćaci Karović je sasvim solidno radio do sada, kad radi sam. U paketu sa Cakovićem je dosta gori, a solo Caković je baš krindž. Meni je drugar rekao da je sreo Karovica na velikom protestu u martu. Jeste antipatican i blago receno prosecan komentator, ali da mu ne pripisujemo i osobine koje (valjda) nema. Svakako je alternativa svima njima rad za 70k ili malo vise na sajtu neke kladionice, ne treba njih kriviti sto rade kod monopolista, vec one koji su takvu podelu karata dozvolili. Edited 3 hours ago by GameChanger Slovo
Mile1 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 57 minutes ago, Chaos Is Me said: Ne znam što se ovome pridaje toliki značaj. Plavšić je dobar komentator, daleko je od savršenog, a još dalje od bezgrešnog, ima itekako gafova u karijeri. Prešao je na najklasičniju moguću ćaci televiziju koja je ujedno i monopolista na sportskoj medijskoj sceni i koja je zapravo javno sportsko glasilo sns. Nije da mu zameram što je prešao tamo jer je alternativa za sportskog novinara dosta tužna u Srbiji, ali ne vidim ni neki razlog za bilo kakvu radost. Inače, imho onaj ćaci Karović je sasvim solidno radio do sada, kad radi sam. U paketu sa Cakovićem je dosta gori, a solo Caković je baš krindž. Covek je dobio dete i normalno da treba da mu porodica bude na prvom mestu. Takodje bivsa televizija mu je dugovala dosta novca, tako da apsolutno razumem njegov prelazak tamo. Od vazduha se ne moze ziveti
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne znam koji deo rečenice "Nije da mu zameram što je prešao tamo jer je alternativa za sportskog novinara dosta tužna u Srbiji, ali ne vidim ni neki razlog za bilo kakvu radost" nije bio jasan.
Mile1 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Chaos Is Me said: Ne znam koji deo rečenice "Nije da mu zameram što je prešao tamo jer je alternativa za sportskog novinara dosta tužna u Srbiji, ali ne vidim ni neki razlog za bilo kakvu radost" nije bio jasan. Iskoristio sam tvoj post, da samo prokomentarisem deo sto se tice plavse
Webad Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago https://www.instagram.com/reel/DQwc-kqDNKK/?igsh=MXUwN3BkY3lrejF2dQ== 😊♥️
Šiljokapi Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 10 minutes ago, vinogradskaopera said: Nekako kiseo osmeh. Hemijska, MTS, Telekom ili KKCZ? Nije SNS, ne koriste crvenu boju
Recommended Posts