Dropkick Murphys Posted Friday at 11:59 PM Posted Friday at 11:59 PM On 10/30/2025 at 11:19 AM, kendrick duckworth said: Nego, ja bih rekao da je jedna druga novinarka, Turkinja, trenutno lider u ovoj oblasti, i možda ima smisla da proba nešto da skine i od nje Slažem se. I ja bih skinuo Turkinju. 1
Four Elements Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Jel se zna zbog cega Edin i Kole ne prenose vecite ni u jednom takmicenju, a prenose kojekakve pizdarije?
NMX Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) 41 minutes ago, Four Elements said: Jel se zna zbog cega Edin i Kole ne prenose vecite ni u jednom takmicenju, a prenose kojekakve pizdarije? Ne znam razlog ali mogu da pretpostavim. Sa ovako nenormalnim navijacima zeljnim instant rezultata dok kaplje sns lova - mogu samo da zamislim komentare za jednog ili drugog kada bi rekli bilo sta sto se maloumnom navijackom uhu ne svidi. Eno Edin izjavio nesto za KKCZ (sto je u tom periodu pricalo cirka 90% navijaca kkcz) pa ga proganjaju i smaraju po mrezama (cak i ovde na forumu). Nadam se da im nece padati na pamet da ulaze u taj brlog, neka Karovic i Radojevic prenose. Edited 17 hours ago by NMX 8 1
Four Elements Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 23 minutes ago, NMX said: Ne znam razlog ali mogu da pretpostavim. Sa ovako nenormalnim navijacima zeljnim instant rezultata dok kaplje sns lova - mogu samo da zamislim komentare za jednog ili drugog kada bi rekli bilo sta sto se maloumnom navijackom uhu ne svidi. Eno Edin izjavio nesto za KKCZ (sto je u tom periodu pricalo cirka 90% navijaca kkcz) pa ga proganjaju i smaraju po mrezama (cak i ovde na forumu). Nadam se da im nece padati na pamet da ulaze u taj brlog, neka Karovic i Radojevic prenose. Tuzno... al ima smisla skroz.
Kosjan Willavić Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 34 minutes ago, NMX said: Ne znam razlog ali mogu da pretpostavim. Sa ovako nenormalnim navijacima zeljnim instant rezultata dok kaplje sns lova - mogu samo da zamislim komentare za jednog ili drugog kada bi rekli bilo sta sto se maloumnom navijackom uhu ne svidi. Eno Edin izjavio nesto za KKCZ (sto je u tom periodu pricalo cirka 90% navijaca kkcz) pa ga proganjaju i smaraju po mrezama (cak i ovde na forumu). Nadam se da im nece padati na pamet da ulaze u taj brlog, neka Karovic i Radojevic prenose. Mislim da je dobri Nebojsa jedan od razloga, jos onomad su verovatno odlucili da im ne treba taj stres. S druge strane, Edin malo ide u krajnost u vezi Zvezde koju ili skroz ignorise ili ne analizira objektivno kao nekad pre. Vidljiva je ta promena vremenom. Nekad davno su ljudi cak mislili da blago simpatise KK CZ, jer je pored Koleta delovalo da nam je i on naklonjen u Radonjino doba. I da, jasno se vidi da je Zeljkov svedok, tako da verovatno i to ima uticaja kada analizira Partizan 😄 6
quentin Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago A šta je na kraju bilo sa informacijama da Darko Plavšić prelazi na Arenu? 1
nunilo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Pricali ljudi ali pogresne informacije. Nije presao i verovatno se pogadja sa njima oko plate. 1
NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pljuvao sam Darka jer ne mislim da je ono sto je pricao za zle strance ok i fer (plus je sebe tada sveo na nivo zeton novinara) ali on je neuporediv komentator za sve ono sto bi moglo da nas komentarise na Areni u EL utakmicama. I ako mu treba posao (a carsija kaze da treba) jedva cekam da pocne da nas komentarise. Jos da ode ona izlapela budala sto lupeta pre i posle utakmice 4
Recommended Posts