Borca Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 Lefteris Bochoridis produzio ugovor sa Panatinaikosom pa ce igrati za Atinjane i u narednoj sezoni. Angelo Caloiaro vise nije igrac Makabija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 8 hours ago, Borca said: Jonah Radebaugh koji je skoro presao u Tenerife navodno interesantan Baskoniji, navodno u ugovoru ima 60k€ otkupna klauzula za timove iz EL. Vrlo interesantan igrac. Zanimkjiv potez baskonije. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Mike James i Monaco navodno finaliziraju pregovore oko produzetka saradnje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Tyler Dorsey navodno odbio ponude Olimpijakosa i Fenerbahcea, a informacije takodje navode da ima ponudu Dalasa. S tim u vezi je i vest da je Isaiah Canaan zelja Olimpijakosa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 (edited) Moja prognoza za sledeću sezonu je da Makabi sigurno nece biti u top 8. Druga je da je Milano siguran na F4. Gde li će Grigonis zna li se šta? Meni deluje ovako na prvu da bi ga Alba trazila,ali nema love pa će vrv u Baskoniju. Edited July 7, 2022 by propolis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Kopiraju Kuma ... Quote OFFICIAL: Isaiah Canaan signs two-year contract with Olympiacos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Jel se ovo raduju sto ga dovode ili ga prozivaju za ono njegovo "utišavanje" Blaugrane? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Amine Noua i Retin Obasohan potpisali ugovore sa Asvelom. Nick Weiler-Babb produzio ugovor sa Bajernom za naredne 2 sezone. Gabriele Procida potpisao 3-godisnji ugovor sa Albom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 8, 2022 Author Share Posted July 8, 2022 https://m.basketnews.com/news-174880-five-euroleague-founders-threaten-to-take-legal-action-against-other-six-clubs.html Real, Barsa, Baskonija, Efes, Fenerbahce protiv smene Bartomeua i dolaska Bodiroge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veteran Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Dobra streč 4ka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 48 minutes ago, Veteran said: Dobra streč 4ka. Ovi ce pola EL da pokupuju kako su krenuli. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 22 hours ago, propolis said: Moja prognoza za sledeću sezonu je da Makabi sigurno nece biti u top 8. stvarno? meni se baš čini da su napravili šljakersku ekipu oko wilbekina, što mi u teoriji zvuči dobro za plejof Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Just now, uini said: stvarno? meni se baš čini da su napravili šljakersku ekipu oko wilbekina, što mi u teoriji zvuči dobro za plejof Zar on nije otisao u fener? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Just now, uini said: stvarno? meni se baš čini da su napravili šljakersku ekipu oko wilbekina, što mi u teoriji zvuči dobro za plejof Uini Koštunica ... 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 nisam znao da je otišao ali svejedno, izgledaju u teoriji kao čvrsta ekipa a prelazni rok nije gotov ne bi ih precrtao sada za top8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Doveli su deset dobrih igrača, sem Pninija ... fali im još Wiltjer na levo krilo i udri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Parker Jackson-Cartwright je novi igrac Asvela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Generalno se slazem, dosta interesantna ekipa na papiru, koja ima potencijal na obe strane terena. Meni je tu najveca nepoznanica ustvari Oded Katas, nisam imao prilike da vise ispratim njegov rad, a ona epizoda u PAO mi nije neko merilo, dosao u sred sezone, u "raspali" tim, sa ludim gazdom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 1 minute ago, Klipan said: Generalno se slazem, dosta interesantna ekipa na papiru, koja ima potencijal na obe strane terena. Meni je tu najveca nepoznanica ustvari Oded Katas, nisam imao prilike da vise ispratim njegov rad, a ona epizoda u PAO mi nije neko merilo, dosao u sred sezone, u "raspali" tim, sa ludim gazdom... Imaće Blata za savetnika, što nije loše. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Da, taj deo sam prevideo. To verujem moze biti samo plus. I da ne bude pogresno protumaceno, meni je Oded nepoznanica, nisam apriori rekao da je "tanak" ili nešto slično. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 16 minutes ago, uini said: nisam znao da je otišao ali svejedno, izgledaju u teoriji kao čvrsta ekipa a prelazni rok nije gotov ne bi ih precrtao sada za top8 Ne secam se ekipe koja je sa 10 novih igrača uspela da stvori hemiju za samo jednu sezonu i napravi ozbiljan rezultat sa trenerom pocetnikom u evropskim takmičenjima. Jedino ako nesto super kliknu Zo i Baldwin u šta sumnjam. Zo je prosle godine imao defanzivne zveri iza sebe Hezonju i John Browna koji kao da su ga boostovali da razbija u napadu. Prošlogodišnji Uniks je bas lepo kliknuo i verujem da je to većini igrača bio igrački pik. Šteta sto nisu ostali u El jer ih je Peras bas lepo poslozio,a sa obzirom da imaju kesha verovatno bi bili još jači ove sezone. Da se vratim na Makabi🙂 ne verujem im 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 18 minutes ago, Borca said: Parker Jackson-Cartwright je novi igrac Asvela. Interesantan igrač, 176 cm al igra 200 na sat ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Dok sa druge strane Milano polako gradi šampionsku ekipu. Serhio i Dilejni su bili daleko najslabija i najnekonstantnija karika Milana i doveli su Mitru Longa kojeg nisam gledao i vrv ce biti beka ap plej. Ne znam koga planiraju na jedan, ali od tog pojacanja zavisi da li ce doci do finala ili ostati u plej ofu. Na 2 su doveli trenutno najboljeg mogućeg šutera u El kome nije strano i da igra sa loptom. Bek ap sasvim solidan Hall. Ne znam sta ce tu Tonut da traži možda da prosire rotaciju zbog domaće lige. Na tri Šilds koji vec treću godinu igra vrhunsku kosarku i polako ulazi u top 3 krila El. Datome ga menja skroz okej. Meli na 4 je trenerova desna ruka, bek ap Rici ispod El proseka. Na 5 Hajns koji je prošle godine zaslužio titulu dpoy i igra kao u najboljim godinama,a na bek ap još jedan elitni centar sa long range-om što je bas falilo Milanu i cenim da će im to biti najjače pojačanje sto se tiče same igre. Ne bih se iznenadio da Dejvis bude starter. Sve u svemu od prvog pleja će zavisti i plafon do koga će doseći za sada veoma dobri Milano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 17 minutes ago, propolis said: Ne secam se ekipe koja je sa 10 novih igrača uspela da stvori hemiju za samo jednu sezonu i napravi ozbiljan rezultat sa trenerom pocetnikom u evropskim takmičenjima. Jedino ako nesto super kliknu Zo i Baldwin u šta sumnjam. Zo je prosle godine imao defanzivne zveri iza sebe Hezonju i John Browna koji kao da su ga boostovali da razbija u napadu. Prošlogodišnji Uniks je bas lepo kliknuo i verujem da je to većini igrača bio igrački pik. Šteta sto nisu ostali u El jer ih je Peras bas lepo poslozio,a sa obzirom da imaju kesha verovatno bi bili još jači ove sezone. Da se vratim na Makabi🙂 ne verujem im 🙂 svi su potpisani na 2-3 sezone, sto znaci da nije prva make or break ali ja ih svejedno ocekujem u borbi za top8, sto nije naročito visoka lestvica ali i da budu konkurentni u borbi za f4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 18 minutes ago, propolis said: Ne secam se ekipe koja je sa 10 novih igrača uspela da stvori hemiju za samo jednu sezonu i napravi ozbiljan rezultat sa trenerom pocetnikom u evropskim takmičenjima. Najbliže ovome je Zenit sa Xavi Pascual-om...sa razlikom da Xavi nije bio početnik u EL. Ali komplet nova ekipa, ekstra kliknuli odmah, dobrano namučili Barsu u borbi za F4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts