Green23 Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 1 minute ago, bodo said: Ubi vrućina Laki 😂, tamo će kad zahladi malo a možda im ni klima ne radi u officeu. Ubi vrućina Laki 😂, tamo će kad zahladi malo a možda im ni klima ne radi u officeu. Ubi vrućina Laki 😂, tamo će kad zahladi malo a možda im ni klima ne radi u officeu. Ubi vrućina Laki 😂, tamo će kad zahladi malo a možda im ni klima ne radi u officeu. Ubi vrućina Laki 😂, tamo će kad zahladi malo a možda im ni klima ne radi u officeu. Tebi očigledno ne radi, pregrejao si 😁 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Malo ozbiljnosti, Petrusev je daleko bolja opcija za treceg centra od Nikolica, Raduljice ili Kuzmica. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 (edited) 6 minutes ago, Green23 said: Tebi očigledno ne radi, pregrejao si 😁 jest vala u mene 36 u hladu mob mi zablesirao 😁 Edited July 19, 2022 by bodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdan Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Znaci done deal su Singltona, Sabaz, Zoran Nikolic, velike sanse da dodje Petrusev, a pregovaramo sa Teodosicem i Raduljicom??? 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Sigurno ce Petrusev doci da nam bude treca opcija, vazi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Uf, kakvo dizanje tenzija. Ovo je onaj trenutak kad triler premotam unaprijed jer ne mogu više da čekam rasplet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Just now, Zvezdan said: Znaci done deal su Singltona, Sabaz, Zoran Nikolic, velike sanse da dodje Petrusev, a pregovaramo sa Teodosicem i Raduljicom??? ja ne znam zasto mislite da je zoran zavrsen Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Zoki Nikolic > Petrusev 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Just now, Sreten Žujkić, penzioner said: Malo ozbiljnosti, Petrusev je daleko bolja opcija za treceg centra od Nikolica, Raduljice ili Kuzmica. Pitanje je da li će Petrušev želeti da dođe i da prihvati ulogu trećeg centra. Naravno, ulogu trećeg centra zamišljam kao treću opciju na toj poziciji i sa najmanjom minutažom od sve trojice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdan Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Just now, Aleksa said: ja ne znam zasto mislite da je zoran zavrsen Zato sto je tako receno ovde 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 39 minutes ago, Chaos Is Me said: Najveći skorojević je ovde Vini, čuj šilbuj džonija. 😄 Kad smo ga dovodili, najbolji bek ABA lige je bio za nas premija, a sad kurcu ne vredi kad možemo da prebiramo po evroligaškim igračima. uini nije bio impresioniran tim potpisom ni onomad a kamo nakon sezone. ako imas neki dokaz koji kazuje suprotno, prilozi (nema) meni je samo zanimljiva ta razlika izmedju horskog teranja whitea i cutanja oko dzonija. takodje smatram da bi teo uz averidzaru tipa corey walden bio super za zvezdu. sigurniji sam u to nego u nedovica, na tri godine dana. sto kazu, change my mind. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 2 minutes ago, Zvezdan said: Znaci done deal su Singltona, Sabaz, Zoran Nikolic, velike sanse da dodje Petrusev, a pregovaramo sa Teodosicem i Raduljicom??? plus jedan bek suter, ali ne postoje najave ko bi to mogao da bude, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wakeup Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Ivanović se planira da igra beka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdan Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Precrtan prelazni rok kao one godine sa Tomicem u Evroligi, dovodimo tonu novih igraca Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 šta nije bio uslov za Petruševa odlazak u klub gde će imati veliku ulogu i minutažu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Koliko igrača je u opticaju, izgleda da pravimo A i B tim... B će da igra sa ovom boranijom iz ABA i donjim domom EL, a A će da ide all-in na najače timove u EL... mudro, ima se može se... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Par crtica o shabazzovoj odbrani u sezoni 2019-20 https://dunkingwithwolves.com/2020/01/08/shabazz-napiers-defense-has-been-excellent-for-the-minnesota-timberwolves/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 10 minutes ago, Zvezdan said: Znaci done deal su Singltona, Sabaz, Zoran Nikolic, velike sanse da dodje Petrusev, a pregovaramo sa Teodosicem i Raduljicom??? A Henri?! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Inače, Šabaz je pre tačno godinu dana potpisao za Zenit 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 32 minutes ago, NikadProtivKaline said: ko ti je tu dobar defanzivac na 5? pojacanje? Martin je solidan do dobar defanzivac. Ako pogledamo petorku koja je najviše igrala zajedno prošle godine Volters, Holins, Kalina, Deda, Luka mi sad imamo i u defanzivi bolji tim. ŠN nije lošiji defanzivno od Voltersa, Holins je bolji od bilo koga ko dođe, Singlton i Kalina mi se mečuju u timskoj odbrani, Holand je bolji od Dede, Martin od Luke. Ova ekipa sa Radonjićem bi igrala bolju odbranu od one prošlogodišnje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Petrusev ako dodje bice drugi centar i deliti vecinu minuta sa Martinom,nece sigurno biti treci centar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 7 minutes ago, Green23 said: Inače, Šabaz je pre tačno godinu dana potpisao za Zenit 😁 Mozda je sujeveran😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 1 minute ago, Benito said: Mozda je sujeveran😉 Nosi broj 13, e tu je sad problem, Dobrić neće da čuje da ga ustupi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 2 minutes ago, Benito said: Mozda je sujeveran😉 Onda ništa od potpisa danas, prošla sezona mu je bila baksuzna:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Radule, Petrusev i Teo potpuno nepotrebni, s tim da bih ostavio Kuzmica umesto Zokija. Inace od svih pojacanja za sada najvise mi se dopada Nedovic i Hasan, mada i Ilic je fin zabod. Gudura je tiha patnja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts