ćušpajz Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 1 minute ago, necke said: Znaci treba isplatiti jos jednu godinu ugovora Ivanovicu odmah i dovesti zamenu za njega kome isto treba placati platu. BAT here we go! isto kao i sa whiteom. ali ako white ostane, pola foruma će da iseče vene a ako džoni ode, onda se setimo da je to skupo a white skuplji od džonija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirage93 Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 Voleo bih da cujem resenja oko tog rezervnog pleja koja su realna u slucaju da se raskine ugovor sa Ivanovicem, kom u tom slucaju treba isplatiti svaki poslednji cent, jer ne vidim sto bi prihvatio bilo sta. Teodosic koji ima 1.7 miliona evra u Armaniju gde je Bog maltene da dodje u Zvezdu da bude rezerva da mu neko psuje familiju u Pioniru ? Za koliko bi para igrao ovde ? Uz to, sto bi se rizikovalo sa nekim drugim resenjem na poziciji koja je najbitnija u timu kad je covek tu vec godinu dana i moze da bude samo bolji. Stranac samo na papiru, ne vidim bolje resenje a da je realno na rezervnom pleju od njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 2 minutes ago, uini said: isto kao i sa whiteom. ali ako white ostane, pola foruma će da iseče vene a ako džoni ode, onda se setimo da je to skupo a white skuplji od džonija si razmisljao da zamenis Covketa kad mu istekne ovaj mandat, vidim da bi se dobro snalazio 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николица Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 Не дирајте Џонија, не играјте се са главама..... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
J. J. Gittes Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 54 minutes ago, Benito said: Ako je tacno onda je Teo done deal plus jos jedan PG Daj druze, uozbilji se. Teo ima ugovor u Virtusu, platu 1,7 miliona i Virtus ga ne bi pustio ni u Real ili Barsu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 Dzoni bi bio bar 5 puta bolji da je imao centra u timu prosle sezone da vrti pik sa njim. Ne znam kako ste dosli do toga da hoce da se raskine ugovor sa njim i zasto se uopste raspravlja na tu temu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 Uini, ako nastaviš da diraš Džonija, natovarićemo ti nas dvojica i SPC i CG mafiju da te sačeka na Kaleniću. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 6 minutes ago, Guru said: Ne vidim prostor za tog još jednog 2/3 igrača, osim ako Dobrić ne bi bio potpuno van rotacije, što se naravno neće desiti. Apsolutno prostora nema, ja kad sam pitao gde ce tolike igrace kazu strucnjaci Lazic ce biti van 12. Smesno. Igrac nam treba na 3 koji bi igrao u nekim varijantama i na 4, ali to podrazumeva naravno da White ide i iskreno se nadam da niko nije lud da ga zadrzi i da ima 6 visokih igraca u 12. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 17 minutes ago, uini said: ja sam precizno rekao da ne kapiram zašto je svima white logičan za raskid ugovora (tj isplaćivanje da ode) a džoni nije. ako ima para za schilbovanje, ja se ne bih vodio emocijama, već samo građenjem bolje kompozicije tima Slažem se. Pored Nedovića i Šabaza Ivanović je čist višak. Samo Šabaz da potpiše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 2 minutes ago, pavijan2 said: Slažem se. Pored Nedovića i Šabaza Ivanović je čist višak. Samo Šabaz da potpiše. Done deal source tell me 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 7 minutes ago, pavijan2 said: Slažem se. Pored Nedovića i Šabaza Ivanović je čist višak. Samo Šabaz da potpiše. Ivanovic uz Martina i Petruseva kao centrima ce eksplodirati ove sezone. Pa jesmo li ljudi mi zaboravili kako je izgledao pik Ivanovica i Kuzmica?? Kuzmic napravi blok i treba mu 5 sekundi da izrola i kad mu Ivanovic baci lob pas njemu ispadne lopta iz ruke. Ice to mnogo bolje sa Martinom siguran sam, a i sam Ivanovic ce imati vise prostora za poludistancu, a i ove sezone je pokazao kakav je majstor u izvlacenju faulova kad su potrebni poeni. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николица Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 1 minute ago, Vasa123 said: Ivanovic uz Martina i Petruseva kao centrima ce eksplodirati ove sezone. Pa jesmo li ljudi mi zaboravili kako je izgledao pik Ivanovica i Kuzmica?? Kuzmic napravi blok i treba mu 5 sekundi da izrola i kad mu Ivanovic baci lob pas njemu ispadne lopta iz ruke. Ice to mnogo bolje sa Martinom siguran sam, a i sam Ivanovic ce imati vise prostora za poludistancu, a i ove sezone je pokazao kakav je majstor u izvlacenju faulova kad su potrebni poeni. Ма где бре њега да пусте, шта вам је људи. Онда стварно нису нормални у клубу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 (edited) Isti ovaj kaze da se raspitujemo za Nenada Dimitrijevica On beše iz Valensije 😁 Edited July 22, 2022 by srlepajce 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 1 minute ago, srlepajce said: 1 1 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 Kad uini agituje za shilbovanje Džonija, ne pravite grešku tako što ćete ga braniti, nego samo usmerite svu snagu u želje da se shilbuje Marković. Od njega nema više ni odbrane, ni napada. To što je metnuo trojku u finalu...wow, ubacivao i Birčević na Olimpijadi. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 6 minutes ago, srlepajce said: Isti ovaj kaze da se raspitujemo za Nenada Dimitrijevica On beše iz Valensije 😁 Pakuj, ja garantujem za ovog decka. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 A ovaj vam ne smeta sto igra portorikansku ligu? 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 8 minutes ago, srlepajce said: Isti ovaj kaze da se raspitujemo za Nenada Dimitrijevica On beše iz Valensije 😁 178 cm 😢😢😢 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 Just now, Pero said: A ovaj vam ne smeta sto igra portorikansku ligu? 😂 On je završio ... nači, samo Puerto Rico Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 Znaci kad budemo slavili titulu u svlacionici se nece slusati Baja vec Vaya Con Dios - Puerto Rico... 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 9 minutes ago, srlepajce said: Isti ovaj kaze da se raspitujemo za Nenada Dimitrijevica On beše iz Valensije 😁 7 minutes ago, Kankkunen said: lik iygleda kao da vredi svaki dinar placene karte kada mu je dan. inace ima 178cm 😱 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 Ovaj pise da Shabazz zeli da ostane u USA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 1 minute ago, srlepajce said: Ovaj pise da Shabazz zeli da ostane u USA I Avramovic nije hteo da se vrati u Srbiji pa evo ga klima glavom u svakom derbiju 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stellarosa Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 Čovek je danas otvorio nalog na tw 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 Steta sto nismo pojurili Paschalla kad je Singlton otpao. Marnuo ga Radonja po svoj prilici 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts