Hernangomez Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 2 minutes ago, Nelson Bighetti said: Tako je, postoji nada! Koji Kamings, onaj sto je igrao u Loko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 1 minute ago, Benito said: Koji Kamings, onaj sto je igrao u Loko? Ili onaj sto je bio u Partizanu, ni sam vise nisam siguran, ali bitno je da je i dalje u opticaju! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Na jednom drugom forumu gde uglavnom pisu navijaci Partizana (nije Avangarda ili navijacki forum) pise se on jednom beku iz NBA koji je navodno interesantan Zvezdi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 8, 2022 Author Share Posted July 8, 2022 (edited) 25 minutes ago, Nini3112 said: @1945Citao sam negde da je Valensija bila zainteresovana za njega al nije potpisao Kad smo kod Valensije, imaju sasvim pristojnu spoljnu liniju. Dzouns, Van Rosom, Hermanson, Prepelic. Fali im pojacanja na 4 i 5. Meni su oni prosle sezone igrali bas gotivnu kosarku. I Tobija bi doveo pre Petruseva i Labejria zamenio umesto Vajta. Obojica su slobodni. Edited July 8, 2022 by 1945 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 2 minutes ago, Borca said: Na jednom drugom forumu gde uglavnom pisu navijaci Partizana (nije Avangarda ili navijacki forum) pise se on jednom beku iz NBA koji je navodno interesantan Zvezdi. Pa daj ss da vidimo😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 @Borca za svaki klub na svetu imaš konkretna imena, samo za napaćene cigane u šiframa 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 2 minutes ago, Borca said: Na jednom drugom forumu gde uglavnom pisu navijaci Partizana (nije Avangarda ili navijacki forum) pise se on jednom beku iz NBA koji je navodno interesantan Zvezdi. Pominje li se ime? Meni cummings nije nikakva opcija. Po meni njemu je evrokup plafon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Sad se Trinkijeri pominje po tviterima. Kakav je njegov status u Bajernu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 8, 2022 Author Share Posted July 8, 2022 8 minutes ago, Benito said: Koji Kamings, onaj sto je igrao u Loko? Da, a prosle sezone u Metropolitanu. 2. najkorisniji igrac Evrokupa ove sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Ma kakav Trinkijeri, meni je i dalje Laso tu najrealnija opcija, Nedovic je upravo igrac po njegovoj meri, pravi Dzejsonkeroliki skorer 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 2 minutes ago, 1945 said: Da, a prosle sezone u Metropolitanu. 2. najkorisniji igrac Evrokupa ove sezone. Meni se on nikako ne svidja, a i ima dosta godina.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Dalibor Ilić,Nikola Kalinić i Pjer Henri pa da vidimo kog će trenera da angažujemo! 😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 8, 2022 Author Share Posted July 8, 2022 Just now, Benito said: Meni se on nikako ne svidja, a i ima dosta godina.. Na koliko si ga utakmica gledao? 5 minutes ago, Nate said: Meni cummings nije nikakva opcija. Po meni njemu je evrokup plafon Na koliko si ga utakmica gledao? Just now, Benito said: Meni se on nikako ne svidja, a i ima dosta godina.. Ima 29 godina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 8 minutes ago, fradler said: Sad se Trinkijeri pominje po tviterima. Kakav je njegov status u Bajernu? Izvredjali ga najstrasnije zimus u Pioniru 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERICA!!! Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Nabacas igraca i ono u fazonu, ajmo slobodni el treneri pecajte se. 😎 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Jel Dulo slobodan? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Jovanović... Nemam reči zaista 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Zvanicno Jovanovic... E, do mojega. Do zadnjeg trenutka sam se nadao bilo kome drugome, izuzev Alimpija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 12 minutes ago, Pero_Cameron said: Izvredjali ga najstrasnije zimus u Pioniru 😂 a i on je našao godišnje doba, zima je mnogo depresivna 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 20 minutes ago, Nelson Bighetti said: Ma kakav Trinkijeri, meni je i dalje Laso tu najrealnija opcija, Nedovic je upravo igrac po njegovoj meri, pravi Dzejsonkeroliki skorer ovo se u postenim kucama zove trolovanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Vlada novi trener. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Ajde nek nam je sa srecom!Trebace nam. 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 E jbg bas. 3 Kalinica i 6 Hasana Martina ne mogu oprati ovu svinjariju sa izborom trenera. 7 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 (edited) Crkni Covicu ,sedni na klupu ako hoces Mrs Edited July 8, 2022 by Gaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Vlada Jovanovic i zvanicno, to je to, treba pozeljeti mnogo srece i uspjeha novom treneru i da se nadamo da ce ova egzibicija proci nekako. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts