srlepajce Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Pera Antic mi nije za poredjenje sa Kalinom, Pefijem pa i sa Braduljicom 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Svejedno, trener treba da bude autoritet. Teško da ovaj Jovanović to može da bude gomili evroiskusnjara. Mislim, nadam se ja da će tu da se desi neka magična kombinacija, ali mislim da se bira trener koji će primarno radi sve šta mu Čović kaže. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 30 minutes ago, uini said: moras malo da ucinis ako ocekujes da ucine tebi ako se pozivas na ljubav, das nesto natrag Pa da, posto mu ne dajemo novac, nego igra iz ljubavi pa je ovo jedini nacin da mu vratimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Just now, Redstar0356 said: Pa da, posto mu ne dajemo novac, nego igra iz ljubavi pa je ovo jedini nacin da mu vratimo ne kapiram: može da uzme više novca u 10ak euroleague ekipa ali mi mu dajemo novac? zelembaće. poenta je da je to zirbesovo mesto; raduljica je bolji igrač od zirbesa iz prošle sezone (tvrdim na neviđeno) & raduje kalinarija. ako si očekivao nekog ozbiljnog igrača na trećem centru, to nije realnos' 2 minutes ago, necke said: valjda gratiniraj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Odakle bre Raduljica... to sanse nema da se desi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 7 minutes ago, uini said: ne kapiram: može da uzme više novca u 10ak euroleague ekipa ali mi mu dajemo novac? zelembaće. poenta je da je to zirbesovo mesto; raduljica je bolji igrač od zirbesa iz prošle sezone (tvrdim na neviđeno) & raduje kalinarija. ako si očekivao nekog ozbiljnog igrača na trećem centru, to nije realnos' A odakle znamo da ce Raduljica biti treci centar i ne bih bas rekao da je bolji od Cirbesa. Pa sto ne povede npr Raduljicu u Barsu ili Valensiju ako mu je toliko bitan? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Just now, Redstar0356 said: i ne bih bas rekao da je bolji od Cirbesa. ja sam možda bolji od zirbesa tako da cenim da je miroslav dosta bolji 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 5 minutes ago, uini said: ako si očekivao nekog ozbiljnog igrača na trećem centru, to nije realnos' Dovoljno bi bilo da ostane Kuzmić, pošto makar može da ponudi sajz, defanzivne fundamente i kontrolu skoka, a nije da se oko njega bilo ko otima u ovoj fazi karijere, čak se stidljivo pominje da bi mogao u FMP... Eto može Raduljica da završi karijeru tamo gde je i počeo, a van terena da se lepo druži sa Kalinom, nije Železnik predaleko od Beograda xexe 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 1 minute ago, Redstar0356 said: A odakle znamo da ce Raduljica biti treci centar i ne bih bas rekao da je bolji od Cirbesa. Pa sto ne povede npr Raduljicu u Barsu ili Valensiju ako mu je toliko bitan? Topik obiluje glupim pitanjima, zato sto ga Barsa plati 1.3m godisnje i nema potrebe da mu dodatno titra jaja 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 (edited) 18 minutes ago, quentin said: Svejedno, trener treba da bude autoritet. Teško da ovaj Jovanović to može da bude gomili evroiskusnjara. Mislim, nadam se ja da će tu da se desi neka magična kombinacija, ali mislim da se bira trener koji će primarno radi sve šta mu Čović kaže. Daleko od toga da branim Covica Ali koje su to pa opcije nama dostupne Laso, Sferopoulos? Ivanovic, Lukic? Ivanovica ne bih voleo nikako zbog mnogo stvari , verujem ni i igraci Lukica - nisam siguran da bi i njega smatrali dovoljno "trenerom" Karija zaboravih ali njega smo vec proglasili "matorom drtinom" Edited July 7, 2022 by srlepajce Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Danijel Jusup u Zadru, ponestaje nam opcija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 A sta ako je Covke namjerno pustio ovu vijest o Raduljici, da Kalina potpise? I onda kad potpise odjebemo Raduljicu. Spoiler https://media.giphy.com/media/d3mlE7uhX8KFgEmY/giphy.gif 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 6 minutes ago, Guru said: Dovoljno bi bilo da ostane Kuzmić, pošto makar može da ponudi sajz, defanzivne fundamente i kontrolu skoka, a nije da se oko njega bilo ko otima u ovoj fazi karijere, čak se stidljivo pominje da bi mogao u FMP... Eto može Raduljica da završi karijeru tamo gde je i počeo, a van terena da se lepo druži sa Kalinom, nije Železnik predaleko od Beograda xexe meni kuzmić uopšte nije bio loš kao što se ovde predstavlja. slažem se da je za 10ak mins bombona 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 7 minutes ago, bosMan_jr said: Topik obiluje glupim pitanjima, zato sto ga Barsa plati 1.3m godisnje i nema potrebe da mu dodatno titra jaja Pa mi kad dodamo i platu Raduljice na njegovu, nece to biti mnogo daleko od tih 1.3 miliona Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 26 minutes ago, srlepajce said: Pera Antic mi nije za poredjenje sa Kalinom, Pefijem pa i sa Braduljicom nemoj, molim te... Pero je osvojio EL vise puta sa razlicitim timovima i u NBA smatran elitnim defanzivnim igracem, ova trojica zajedno nemaju takve reference. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 11 minutes ago, uini said: ja sam možda bolji od zirbesa tako da cenim da je miroslav dosta bolji Miroslav je bolji al ne mozemo da nadjemo ni statse niti video od prosle sezone, ako je uopste i igrao Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Gasper Okorn Nakon Zmaga, jos jedan zmajcek, i da dovede Glasa, posto na njega ne racunaju u kkP Spasio sezonu Cibonu, skoro sve dobijali nakon odlaska Vlade Jovanovica(koji je imao jako lose rezultate kod njih) Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 (edited) 13 minutes ago, srlepajce said: Daleko od toga da branim Covica Ali koje su to pa opcije nama dostupne Laso, Sferopoulos? Ivanovic, Lukic? Ivanovica ne bih voleo nikako zbog mnogo stvari , verujem ni i igraci Lukica - nisam siguran da bi i njega smatrali dovoljno "trenerom" Karija zaboravih ali njega smo vec proglasili "matorom drtinom" Ako nema opcija onda je Čović trebalo da ispuni uslove Radonjiću, a ne da tjera inat zbog klupskog ljekara. Mislim da sa Čovićem jači treneri više neće da rade. A i on više voli one koji ga sve slušaju. Edited July 7, 2022 by quentin Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 6 minutes ago, djura.net said: nemoj, molim te... Pero je osvojio EL vise puta sa razlicitim timovima i u NBA smatran elitnim defanzivnim igracem, ova trojica zajedno nemaju takve reference. I Nikos Galis je imao mnogo jace reference od svih njih, ali to ne znaci da bi nam sada bio pojacanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 1 minute ago, bosMan_jr said: I Nikos Galis je imao mnogo jace reference od svih njih, ali to ne znaci da bi nam sada bio pojacanje. dijagonalno si ispratio o cemu smo pricali, vidim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 10 minutes ago, Redstar0356 said: Miroslav je bolji al ne mozemo da nadjemo ni statse niti video od prosle sezone, ako je uopste i igrao Igrao u Koreji pola sezone pa ga najurili, tamo nema lelemudanja ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 12 minutes ago, djura.net said: nemoj, molim te... Pero je osvojio EL vise puta sa razlicitim timovima i u NBA smatran elitnim defanzivnim igracem, ova trojica zajedno nemaju takve reference. U Zvezdu je dosao da pripaljuje trojke, dolazi na treninge kad pozeli, podjebava Alimpijevica pred svima i na kraju se zamalo pobije s njim kad mu je ovaj rekao ono sto su svi skontali - da bira utakmice koje ce da igra. Kod nas, d od defanzive nije prikazao, vise razbojnistvo. Mada, pamtice se buzzer beater u Madridu, ali sve u svemu, neuspela epizoda prilicno. 23 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 (edited) 5 minutes ago, djura.net said: dijagonalno si ispratio o cemu smo pricali, vidim... Ne, vrlo dobro sam ispratio, i pokazujem ti besmisao uzimanja referenci kao jedinog parametra. Kakve veze ima sto je Antic osvojio EL sa dve ekipe kad je kod nas dosao sa 36 bez volje da igra? Edited July 7, 2022 by bosMan_jr Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 2 minutes ago, Kankkunen said: Igrao u Koreji pola sezone pa ga najurili, tamo nema lelemudanja ... Upravo, tesko da je bolji od Cirbesa plus stariji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts