Jump to content

PDF Kosarka - obavestenja

Kurc Emuchelo

Recommended Posts

20 hours ago, Gojko said:

To da je Budučnost Voli državni projekat niko ne može sakriti pa ni ti napadom na neke klubove koji to nisu bili nikad. 

"BUDUĆNOST JE DRŽAVNI PROJEKAT I METAFORA CRNE GORE" Milo Đukanović oduševio sve na svečanosti govorom o timu iz Podgorice

https://sportal.blic.rs/kosarka/domaca-kosarka-i-aba/milo-djukanovic/2022042106300315093

A to sa simpatičnim momcima u 5-oj utakmici  je samo  Zakon akcije i reakcije. Ti simpatični momci nisu predstavljali državu. (naravno da se to ne može opravdavati ali onaj sin ministra crnogorske policije koji je pljuvao sve igrače Zvezde i svi oni koji su gadjali igrače Zvezde sa samog terena u 3-oj su trebali misliti o tome). Nasilje izaziva kontranasilje  a moglo se sprečiti.

Ovde imaš i o sakandiranjima, natpisima ili kako to Aca reče folkloru

Pa vidi da li bi se simpatični momci desili kasnije

trajno

Sam prekršaj nije za trajno, jelte, ali!
Ovo mu je četvrta kazna u prethodna 2 meseca. Pored toga i upozoravan pred trajni.

U svakom slučaju, nije mnogo doprineo forumu, postovi su mu se svodili na patkometriju, iznošenje činjenica i trolovanje gif-ovima prekršaja, uglavnom Partizanovih igrača. Naravno, ne u cilju razvijanja normalne diskusije.

• Like 10
  • Tuzno 1

1 hour ago, iamsho4sho said:

Jedva cekam finale protiv grobara 😁

Dodjite na Bentila i na Martina . 

Panter je seljacina na kvadrat . 

Trajno - pre ovoga je imao upozorenje da ce dobiti trajni ban.

Ne doprinisi diskusiji i plus konstatno podize tenzije a ovaj post je koji je prelio casu.

• Like 5
  • Thanks 2

11 hours ago, Redstar0356 said:

Vala jesmo mi nikakvi i jeste Covic lopina, al barem se ne bijemo sa kim stignemo i ne viri nam nesportska igra i mrznja iz ociju. Ljudi usli u el posle toliko vremena i stigli da se tuku po dvoranama.  I kao po obicaju, nisu krivi. 

Smiricav tenzija i gospodin lepo spremio ekipu, na svakim mesec dana po jedan incident, ko je sa druge strane, nebitno, taj neko je uvek kriv. 

5 dana - tatisanje.

11 hours ago, El Duderino said:

Braćo grobari držite se ovo je pakao.
Ako se slučajno desi da izjednače na 2:2 voleo bih da se upadne na teren i da im se prebije cela delegacija koja je došla.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

10 dana - pozivanje na nasilje nije dobrodoslo ovde. 

Sto se tice ovoga u narednom periodu cemo biti rigorozniji i stroziji.Razumemo da su sinoc bile vruce glave i sta sve ne al opet nije lepo procitati ovako nesto.

• Like 3

11 hours ago, fradler said:

Exum je momentalno ustao, posle trckarao okolo i smirivao Pantera, zaista ne verujem je nesto ozbiljnije. Kraj utakmice je i odsviran ranije jer je Zeljko rekao sudijama da Exum ne moze (kao jedini uz Ledeja podoban da nastavi), pa verovatno sad u Partizanu malo sminkaju povredu.

10 dana- msm stvarno.

• Like 6

10 hours ago, longbowman said:

Dobro je da ljudi imaju priliku da vide o kakvom stočarskom klubu se radi ( od šahovske do košarkaške sekcije ) i kako stvari izgledaju kada se ne igra liga bez briga u kojoj bi ovaj Jabuseleov idiotizam možda prošao sa jedno par hiljada eura kazne.

Sećamo se i fudbaleri Reala za kakve su zločine dobijali po utakmicu suspenzije i slap on the wrist.

U svim porama tog sportskog društva je ukorenjena kradja, prevara, nasilništvo i sve ostalo kada ne ide. 

Zato svaki pošten čovek mora da se raduje uspesima Barselone kao da mu je brat vlasnik kluba.

5 dana

generalizacije

45 minutes ago, Snjofko said:

Jeste Ljulj poceo, jeste Dek preneo sve u pravu tucu, ali i dalje se premalo stavlja akcenat na to kakve divljake ima Partizan, a bojim se da moram da kazem i da ih odgaja i dresira da budu takvi.

Tako da, sad kad pukne kazna, nemoj da bude kme kme.

Ajde ovi Ljulj, Panter, Dek i ekipa sto se sibaju, ali Lesor koji tamo van te glavne tuce onako obara Musu... pa se setimo Petruseva...

A nije da nema za te pare da se nadje igrac tog kvaliteta. Samo igrac normalne glave.

I ovi kao Panter su vec na ivici dobrog ukusa, sa Lesorom to je jedna ogavna ekipa koju samo rodjeni navijaci mogu da vole.

A cisto kosarkaski ste ih razvalili i bili na putu stotku da im ubacite. Da covek nekako i razume da je Zeljko sastavio neku ekipu koja pegla odbranu i bije po rukama i igra najruzniju kosarku i dobija tekme rezultatom 60-59 u stilu cilj opravdava sredstva... Ovako...

Nadam se da se izvlace pouke iz ovoga, a ne samo da se ide u fazonu oni su krivi, mi smo Grobari, najjaci smo, najjaci...

Partizan nema potrebu za ovim jer su dokazali da Realu u Madridu mogu da odrze cas kosarke.

30 dana i poslednja opomena pred trajni

Iako forumaš često isporuči dobre/zanimljive/smešne postove, previše odlazi u generalizacije i pravi ispade za šta se nadobijao kazni. Još ovaj put ćemo dati šansu.

• Like 5
  • WOW 1

2 hours ago, Nelson Bighetti said:

Super su ti ovi odokativni ispadi, generalno sam primetio da su ti ovi megalomanski upisi puni rekla-kazala, komsinica mi je pricala, mislim dakle postojim i svako dupe ima svoje misljenje generalizacija i wishful thinking momenata.

Postane malo previse kada covek shvati da ti sebe zaista uzimas za neki reper sveopsteg i pozeljnog diskursa a generalno sa veoma malo, ako uopste i ponudis bilo kakvo uporiste za teze koje ispucavas kada se latis tastature.
Pa u duhu takvog razgovora -

1) Evroliga je ove godine zabelezila rekord u gledanosti i posecenosti
2) U Evroligi ove godine igra najveci broj igraca povratnika iz NBA sto na odredjeni nacin utice na taj 'kvalitet' kosarkaske igre kao takve
3) Da Evroliga pada u kvalitetu (kakvom kvalitetu) ne bi sigurno razmatrala prosirivanje i ekstenziju takmicenja sa novim timovima

Osim ako ti reper za pad kvaliteta nije samo da je underdog na pragu (cak nije ni serija zavrsena) eliminacije jednog od favorita, ti si, valjda, nesto mnogo ogorcen privatizovanjem i guranjem blizanaca na lokalu, pa sto bi teh onda ova situacija toliko tangirala kada underdogovi tipa Partizana, Zalgirisa i slicnih imaju dovoljno snage i kvaliteta da se suprostave 'privilegovanim' timovima na EL nivou?

I onda kazes da bi, ej - "naravno voleo da Real okrene"

Mislim, pun si nekih momenata gde protivurecis sam sebi, nije ovo prvi put, kreiras narativ koji kasnije ni sam ne mozes da ispratis pa petljas da ispetljas tacno - sta?

Jasno je da ovde guram pricu kako ti, a bogami i jak deo momaka Delija na ovom forumu skriveno, a poneki i otvoreno deklarativno imaju veliki problem u tome sto je Partizan dosao na prag F4.
Neke i mogu da razumem, neki kognitivni dometi ne izlaze iz dometa sredjeskolskog uzrasta, ali je prilicno smesno u kakve se oblande obmotavaju osecaji nelagode, usplahirenosti i ljubomore.

Bolje vam stoji ona Ostoja-limar-sns-bot poklonjena nam je EL ove sezone i ABA prosle (oh wait) prica, tu ste na svome.

10 dana

Boldovan je problematični deo posta. Gde ima malo tate, vređanja, itd. 

Ne znma da li smo već opominjali, ali kolega je na tankom ledu, pa bi trebalo da se pripazi nakon isteka bana. 

• Like 3

9 hours ago, Igor_ said:

Dzaba prica, ovaj jucerasnji dogadjaj i danasnji komentari pojedinih navijaca su jasan pokazatelj sledeceg, ova Srbija ne zasluzuje nista vise od Farme i Zadruge.

Ako 20k ljudi podrzi nasilje nad Petrusevim a sada se kuka i place kada Jabusele odradi isto, uz glavni argument "Petrusev je ljiga trebao ga je i jace", sta dalje da se prica, a ovaj jedan mec suspenzije za 2-3 udarca koja je Dek uputio, daju samo legitimitet da sutra bilo ko uradi isto.

7 dana

Generalizacija, tatisanje

• Like 2

On 6/19/2022 at 1:06 PM, krzna said:

Ne bas srecan izbor novih noderatora, da se tako (blago) izrazim

On 6/19/2022 at 7:40 PM, krzna said:

Rekoh jos danas, avansno, katastrofa od moderacije. Predlazem da svi zajedno snizimo kriterijume i ocekivanja od istih

On 10/9/2022 at 9:32 PM, krzna said:

Nemaju

On 4/16/2023 at 8:54 PM, krzna said:

Potpis.

8 hours ago, krzna said:

Jer moderacija...

10 dana

Već duže vreme provocira moderaciju potpuno nekonstruktivnim postovima kao što se da videti. 

Ovo su samo neki od postova koje nismo sklanjali. 

• Like 2
  • Ha-ha 1

On 4/29/2023 at 12:37 PM, UDresuKvinsiMilera said:

Zavisi koliko se dopadas moderatorima u principu.Ja sam u jednoj diskusiji,vec zapocetoj, o nekom prljavom potezu igraca kkp na pocetku  sezone rekao da im je tim takav,pun takvih igraca i dobio sam 15 ili 18 dana zbog "generalizacije".

Istine radi,od tada Lesor se slikao pored onog uvredljivog transparenta o Kalinicu i Petrusevu,zapoceo jedno 5 tuca,Andjusic je vredjao Zvezdu nakon neke nasumicne EL utakmice pa opet to ponovio i pored izvinjenja,pa su ucestvovali u najvecoj tuci EL ikada i opet timski provocirali publiku...

Uglavnom nije bitno sta pricas i sta je istina nego kako neko to subjektivno shvata.

Trajno

Ako se vratimo na kaznu koju komentariše, videćete da je, pored problematičnog uvoda, takođe ostavio i problematičan tvit, a sa sve njegovom istorijom kažnjavanja do tog momenta stojimo i dalje pri tome da je kazna bila opravdana. 

Prethodno dobijene kazne za nacionalističke ispade, tatisanje, prozivanja drugih forumaša, provociranje moderacije i oglušavanje na molbe/upozorenja, sa sve nadobudnim pisanjem i većinski patkometrijskim postovima je doprinelo da se odlučimo za trajni ban. 

Edited by uvrnuto
  • Like 10
  • Tuzno 5
  • WOW 2

17 hours ago, Decembarski said:

Da li dolazi i omiljeni gost,greota da detetu ne ispunite želju,ipak je nazivan velikim gospodinom onomad?

Screenshot-2023-05-01-20-31-53-323-edit-

Decembarski - tatisanje i provociranje forumasa ko zna koji put i zato mu je ova kazna poslednja i trajna. Imao je covek upozorenje pred trajni rastanak(u medjuvremenu je imao par kazni jer smo mu gledali kroz prste i nadali se da ce korigovati pisanje) i sad je stvarno dosta.

• Like 9
  • Tuzno 2

On 5/3/2023 at 6:34 AM, alpaka Bereta Sida said:

Sreca pa je Poole mentalno zaostao 

5 dana - stvarno se trudimo da budemo toleratni sto se tice vredjanja igraca ali imamo granice dobrog ukusa.

Pritom je imao upozorenja da prikoci.

Edited by Don Dusko
  • Like 1

1 hour ago, medobrundo said:

Ne znam samo do kakvog je kratkog spoja došlo kod tebe, ali neko je već i odgovorio.

14 minutes ago, medobrundo said:

Odjebi.

1 hour ago, medobrundo said:

Nije se on bacio po loptu, nego svom težinom na nogu igrača i napravio po ko zna koji ekces/nesportski potez/povredu od kada je u Partizanu.

5 dana -  Zbog celog vecerasnjeg pisanja smo odlucili forumasa @medobrundo da dodelimo kaznu od 5 dana. Od deljenja dijagnoza pa do teranja drugih forumasa a pritom iznoseci cinjenice da je Lidej isao sa namerom da povredi protivnickog igraca. 

• Like 1

2 hours ago, Alek The Great said:

Ovo je slobodan forum, ali molim te prestani vise da lupetas gluposti. Ovde ti se tolerise da pises svasta jer si suprotnog pola od vecine ovde. There I said it!

Sent from my RMX3301 using Tapatalk

20 dana

Ničim izazvan post.

Spuštanje rasprave na lični nivo. 

Može se reći i prozivanje moderacije zbog lažnih konstrukcija da se koleginici popušta jer je žensko. 

Plus još jedan post gde diskusiju spušta na lični nivo (sa medobrundo) 

Edited by uvrnuto
  • Like 3
  • WOW 1

2 hours ago, longbowman said:

Nemoj, bice mnogo lepo vristati u facu vesnicima preokreta, sto domacim sto komsijskim. 

7 dana

Kolega očigledno ima želju da vređa (pogledati pod prethodni ban i pitanje na Žalbama), da se naslađuje, provocira, tatiše. 

Ovaj forum nije mesto za to. Tj. bar se trudimo da ne bude. 

• Like 1

1 hour ago, LazarusMNE said:

Još se kuka za malo jači nesportski Ljulja, kriv lik što su se ovi popalili ka šibice.

Nego, prije toga poteza Deka, nikako da spomenete Exuma koji je orvi uletio u tu frku i odgurnuo Ljulja sa ledja.

7 dana - tatisanje 

• Like 3

2 hours ago, K.Dot said:

Dobar je Ledej, nego nekako uvek čudno skoči na delove tela protivničkih igrača koji su lako povredivi, jbg, dešava se, ali inače sjajan momak.

5 dana

Dobar je K.Dot, nego kako on uvek... Jbg, dešava se, ali inače sjajan momak. 

Šalu na stranu, ostavili smo dosta postova koji kritikuju Ledejev faul, a i njega samog, ali za trolovanjem nema potrebe. Samo tenzije mogu da se dignu. 

• Like 1
  • Ha-ha 2
  • Tuzno 2

On 5/5/2023 at 12:28 PM, Laki21 said:

Evo ja se ne sećam sportiste koji serijski sakati ljude, pa eto ledej i dalje igra košarku.

Prvo Laki izbaci ovaj post  o Ledeju, pa usledi ovaj koji mu biva obrisan zbog tatisanja.

On 5/5/2023 at 10:52 PM, Laki21 said:

Pa ponavlja u narednom postu

On 5/5/2023 at 10:57 PM, Laki21 said:

Zašto se brišu vesti da je Partizan drugu godinu uzastopce pobegao sa megdana u KLS?

I ovde se opet pita isto to...Iako ima tema o KLS.

On 5/5/2023 at 11:03 PM, Laki21 said:

Po meni je to za sprdnju, možda vi to vidite drugačije?

Želimir po drugi puta procenio da ako mu fali igrač ili dva da ne može da osvoji pa rešio da se ne takmiči?

Nekako mi to ne ide uz tkz partizanštinu.

Edip;

A sad bez zajebanije, to zaista nije spotski a ni ljudski na kraju krajeva, plus se šalje zaista katastrofalna poruka.

Stoga  10 dana kazne.

Edited by Don Dusko
  • Like 6
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 8

2 hours ago, Brat od Korneta said:

Kuper je skoro okacio klip neki govor Muharema Bazdulja gde objasnjava kako je citiracu: "Partizan subjektivizam" i tu je apsolutno bio u pravu. Smesno to nekom bilo ili ne to je tako.

Kada budu svi Zvezdasi to shvatili lakse ce biti svima, da pre svega i njih razumete a zatim i da ne trosite energiju na ove diskusije koje ne vode nicemu.

Njihova je tacka gledista, da ne ispadne da generalizujem, izrazito velike vecine da li je to 90% ili 99% njih to ne znam tacno ali jasno velike vecine, da treba braniti sve sto ima veze sa Partizanom, cak i kada misle ili znaju da je neko iz njihovog kluba uradio nesto lose da mozda medju sobom to tako komentarisu na kriticki nacin ali da ne treba davati Zvezdasima povoda da se slade te ce braniti svoje u svakom slucaju. Kod nas je potpuna kontra u vecini.

Oni misle da je iz ljubavi prema svom klubu to ispravno jer sve svoje treba braniti po svaku cenu. Mi smatramo da je to iraciaonalno, neobjektivno i nepravedno prema drugima a narocito prema sebi jer mi ne bi smo nikad tako, bar ne u vecini. Kod nas velika vecina ima objektivniji pogled, racionalniji, izrazitije samokritickiji i uz to svakako daleko pravedniji.

Ovo je sustinska razlika izmedju Zvezdasa i Partizanovca i povod za rasprave u 99% situacija. Razmislite o tome.

Svako dobro svima.

P.s.

Administracija ako proceni da ne valja nesto u ovom upisu neka me banuju za isti tako da ce upis makar stajati na temi za banove kao sto to obicno biva i naveden za razlog, a ako nema nista za ban onda bi bilo fer ni da ga ne brisu, posto su danas vec 2, jer u ovom upisu nema tatisanja a ni lose namere, vec navedeni argumenti, a ako neko ima stvarne kontra argumente nek ih opovrgne slobodno.

10 dana

Post od prve do poslednje rečenice generalizacija. 

Takođe nema veze sa temom. 

• Like 7

12 hours ago, Wingwalker said:

Sudijama u najmanju ruku obećane kurave u klasi ove
"tenk ju veri mac, kouc".

5 dana

Može da se uputi kritika na suđenje i bez ovih objektifikacija žena.
Postoje dve varijante kako posmatramo post, nadamo se da je ova blaža u pitanju, ali svakako to može pristojnije.

• Like 4
  • Thanks 1

9 hours ago, Newcastle said:

Sikter bre cigojner, sta ces ovde, ne zna se ko je gora ciganija spanci ili zvezda!   Sudijska  kradja, provokacije, sta treba jos motke da donesu da nas prebiju...

20 dana

Ima ovde svega

• Like 6

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...