Dracarys Posted May 5, 2022 Share Posted May 5, 2022 Mora se istaći da će četvrtfinala sutra igrati prvih 14 na svetu po ranku. Ne sećam se da se ikad ranije ovako nešto dešavalo, uvek iskoči neko iznenađenje. Ako Alkaraz večeras pobedi, biće 7 od 8 igrača iz TOP10. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted May 5, 2022 Share Posted May 5, 2022 Vidim da je Tstsicipas izgleda rutinski dobio Dimitrova. Što je nekonstantnost. Protiv Švarcmana igrao top 3 tenis, fantastični udarci, kretanje, taktika. I .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 5, 2022 Author Share Posted May 5, 2022 ja sam videla deo tog meca. Nije lose igrao Dimitrov, samo sto je Tsitsipas bio bolji. A Diego uopste nije u nekoj formi vec duze vreme, te i nije bio neki reper za igru Dimitrova. Npr. videla sam par puta kako je Tsitsipas servirao kik na Grigorov BH i naravno da ovaj nije mogao nista da uradi. Tsitsipas ulazi u formu, a i sljaka mu odgovara. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted May 5, 2022 Share Posted May 5, 2022 Znam za Švarcmanovu slabiju formu, ali Dimitrov je igrao nestvarno dobar i lep tenis. Čak i BH, kretao se fenomenalno. Bio je užitak gledati . N Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 5, 2022 Author Share Posted May 5, 2022 (edited) Edited May 5, 2022 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted May 5, 2022 Share Posted May 5, 2022 (edited) krejcikova, mertens , vondrousova / odustale od rima . Edited May 5, 2022 by double fault Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 5, 2022 Share Posted May 5, 2022 3 hours ago, Dracarys said: Mora se istaći da će četvrtfinala sutra igrati prvih 14 na svetu po ranku. Ne sećam se da se ikad ranije ovako nešto dešavalo, uvek iskoči neko iznenađenje. Ako Alkaraz večeras pobedi, biće 7 od 8 igrača iz TOP10. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted May 6, 2022 Share Posted May 6, 2022 18 hours ago, Boxy said: Magicni oporavak kao i onda kad se Djokovic oporavio u Australiji u roku od 2 seta, isti stepen magicnosti Ono, kad okoreli fedfan krene da navija za Nadala I kako sam i sumnjala, dinastija se uključila, ovog malog stavili da igra kasno uveče , ipak je svežina milina... A glede turnira, pa lepo-petorica GS šampiona su igali, dvojica ostala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 6, 2022 Author Share Posted May 6, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 6, 2022 Share Posted May 6, 2022 5 hours ago, Helena said: Ono, kad okoreli fedfan krene da navija za Nadala I kako sam i sumnjala, dinastija se uključila, ovog malog stavili da igra kasno uveče , ipak je svežina milina... A glede turnira, pa lepo-petorica GS šampiona su igali, dvojica ostala... Kako si ti uspela da zakljucis da ja navijam za Nadala? 🤡 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted May 6, 2022 Share Posted May 6, 2022 (edited) Mislim da danasnji mec Alkaraza i Nadala ima potencijal da definise tenis u narednih 10 godina. 2005. Nadal je u Monte Karlu igrao protiv Gaudija, koji je tada bio smatran mozda i najboljim igracem na sljaci, a svakako top 3, i dobio je taj mec 6-3, 6-0. Nakon toga dobio je Gaskea i Koriju i osvojio turnir. Usledile su titule u Barseloni, Rimu i na Rolan Garosu. Imajuci u vidu stanje tenisa, pogotovo godine najboljih, Timov raspad i cinjenicu da je od tzv. mlade garde najbolji igrac na sljaci verovatno Cicipas (a Alkaraz je napravljen tako da taj tip igraca surovo maltretira) mislim da bismo mogli da prisustvujemo slicnoj dominaciji. Ako napravi statement win protiv idola. Znamo da je mentalitet jedan ogroman deo uspeha u vrhunskom tenisu, ako probije tu barijeru i unisti Nadala danas (sto uopste nije nemoguce, imajuci u vidu kako obojica igraju), nebo ce mu biti granica. Edited May 6, 2022 by McLeod 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 6, 2022 Share Posted May 6, 2022 Hurkac je fino popravio igru na sljaci stvarno,ima on solidan kvalitet u svom tenisu, nema sta..ali..mentalna strana je kod njega uvek upitna..uzdam se danas u neki njegov makar mini-raspad u nekom trenutku meca.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted May 6, 2022 Share Posted May 6, 2022 54 minutes ago, McLeod said: Mislim da danasnji mec Alkaraza i Nadala ima potencijal da definise tenis u narednih 10 godina. 2005. Nadal je u Monte Karlu igrao protiv Gaudija, koji je tada bio smatran mozda i najboljim igracem na sljaci, a svakako top 3, i dobio je taj mec 6-3, 6-0. Nakon toga dobio je Gaskea i Koriju i osvojio turnir. Usledile su titule u Barseloni, Rimu i na Rolan Garosu. Imajuci u vidu stanje tenisa, pogotovo godine najboljih, Timov raspad i cinjenicu da je od tzv. mlade garde najbolji igrac na sljaci verovatno Cicipas (a Alkaraz je napravljen tako da taj tip igraca surovo maltretira) mislim da bismo mogli da prisustvujemo slicnoj dominaciji. Ako napravi statement win protiv idola. Znamo da je mentalitet jedan ogroman deo uspeha u vrhunskom tenisu, ako probije tu barijeru i unisti Nadala danas (sto uopste nije nemoguce, imajuci u vidu kako obojica igraju), nebo ce mu biti granica. Sve se slažem ali o5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 6, 2022 Share Posted May 6, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted May 6, 2022 Share Posted May 6, 2022 Nadalu je u mecu protiv Alkaraza u IW napuklo rebro, pa je bio neki MTO jer nije mogao da dise, a koji je mozda poremetio Alcaraza. Mislim da ce se danas druga pesma pevati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 6, 2022 Author Share Posted May 6, 2022 2 hours ago, McLeod said: Mislim da danasnji mec Alkaraza i Nadala ima potencijal da definise tenis u narednih 10 godina. 2005. Nadal je u Monte Karlu igrao protiv Gaudija, koji je tada bio smatran mozda i najboljim igracem na sljaci, a svakako top 3, i dobio je taj mec 6-3, 6-0. Nakon toga dobio je Gaskea i Koriju i osvojio turnir. Usledile su titule u Barseloni, Rimu i na Rolan Garosu. Imajuci u vidu stanje tenisa, pogotovo godine najboljih, Timov raspad i cinjenicu da je od tzv. mlade garde najbolji igrac na sljaci verovatno Cicipas (a Alkaraz je napravljen tako da taj tip igraca surovo maltretira) mislim da bismo mogli da prisustvujemo slicnoj dominaciji. Ako napravi statement win protiv idola. Znamo da je mentalitet jedan ogroman deo uspeha u vrhunskom tenisu, ako probije tu barijeru i unisti Nadala danas (sto uopste nije nemoguce, imajuci u vidu kako obojica igraju), nebo ce mu biti granica. i tako ti unisti (jos jednog igraca) Alcaraza elem, nije se ni Alcaraz bas pokazao na sljaci na ovih par turnira, bio je bitno bolji na betonu. Mozda mu treba malo vise da se navikne na podlogu, mozda velika nadmorska visina Madrida (bitno visi od mesta gde on trenira) imaju uticaja, a mozda i citav hajp, narocito u Madridu, utice. U svakom slucaju Alcaraz je bio bitno losiji nego u USA, nije bas prosao prethodne meceve blistavo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 6, 2022 Share Posted May 6, 2022 Hurkac ocajan, ne moze teren da pogodi 1 minute ago, wwww said: i tako ti unisti (jos jednog igraca) Alcaraza elem, nije se ni Alcaraz bas pokazao na sljaci na ovih par turnira, bio je bitno bolji na betonu. Mozda mu treba malo vise da se navikne na podlogu, mozda velika nadmorska visina Madrida (bitno visi od mesta gde on trenira) imaju uticaja, a mozda i citav hajp, narocito u Madridu, utice. U svakom slucaju Alcaraz je bio bitno losiji nego u USA, nije bas prosao prethodne meceve blistavo. Osvojio je Barselonu, nije bas da se nije pokazao. Jeste izgubio u 1.kolu MCa, ali to je bilo odmah posle Majamija, tako da mu treba oprostiti taj poraz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 6, 2022 Share Posted May 6, 2022 1 minute ago, Boxy said: Hurkac ocajan, ne moze teren da pogodi Bukvalno odmah posle posta uzeo lagani gem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted May 6, 2022 Share Posted May 6, 2022 Ma Hurkac je klasican Berdih, takve bi Djokovic i u 45 godina dobijao 2-0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted May 6, 2022 Share Posted May 6, 2022 Za sada rezultat puno bolji nego igra. Energetski deluje kao neka baba. Hurkac stegnuto usao u mec ali ako se razmase bice ovde belaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 6, 2022 Author Share Posted May 6, 2022 Standardni problem s toplim vremenom, plus polozaj sunca iznad glave kad servira (izgleda da ljudi s socivima to teze "podnose") i zaslepljenost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 6, 2022 Share Posted May 6, 2022 Sad ce Hurkac ponovo da izgresi, Djokovic napravi brejk i onda lagano do kraja dajte Alkaraza i Nadala, ovo je dosadno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 6, 2022 Share Posted May 6, 2022 Dupli post dupla dosada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted May 6, 2022 Share Posted May 6, 2022 Meč je išao u jednom pravcu, nijednog trenutka nije bila upitna Novakova pobeda. Da li će smeti Nadal na ovakvog Novaka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted May 6, 2022 Share Posted May 6, 2022 Hvala Mareju za dan odmora, ovo je izgleda bilo prelako (gledala sam samo LS, kisa pada i nemam satelit 😭 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts