Jump to content

Sunshine Double 2022 - u doba kad je i najzagrizenijim teniskim fanovima tenis postao totalno sporedna stvar


wwww

Recommended Posts

Trebalo je da kazem novi Nadal 2.0. Ovo je bas neki napredan android level, pitanje naravno koliko ce moci da gura ovako na maksimalnom broju obrtaja i kako ce se fizicki i mentalno dalje razvijati. Trenutno izgleda kao da je na misiji i putu vrlo surove dominacije na svim podlogama osim mozda na travi.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Gledao sam Keca i Frica, odlican mec.

Fricko je na startu drugog imao brejk lopte da povede set i brejk, a posle kada ga je Kec brejknuo imao je odmah sanse za ribrejk i nije uspeo. Posle toga je potpuno pao, i proigrao je tek posle Kecevog brejka u 3S ali tad je bilo kasno, Miomir mu vise nije dao sansu.

 

  Ne bih se slozio da Kec nema nista posebno, zapravo ima odlicno skladan i modeliran tenis prema danasnjim sporim betonima. Zapravo, ta neka njegova kombinacija udaraca, kretanja i vestina koje poseduje, kreacije, odlicne igre na mrezi ga cinim nekim Tipsarevicem 2.0 --> ono, nemas sta da mu izdvojis posebno, ali nema slabih tacaka, moze da igra i defanzivno i ofanzivno (pretezno ofanzivno) i ima solidan servis za visinu. Nikad nije lako igrati protiv takvih igraca, nikome, a opet ni takvim igracima nije lako jer igraju iscrpljujuci tenis za koji treba dosta fokusa. Juce je odlicno miksovao igru slajsevima, dropshotovima, odlicnim volejima i izlascima na mrezu, izvlacio neke teske defanzivne udarce i terao Fricka na udarac vise, dobro igrao na brejk lopte, servirao jako kad treba i eto, odneo pobedu. 

 Ovo je preozbiljan rezultat --> 2xQF b2b masters (i to najtezi mastersi, od R128 za igrace njegovog ranga) nakoon istorijskog 1/8 slema na AO. Bez obzira na ove izostanke Djokovica, Nadala, mali slom vodecih igraca (a kao da toga u ovoj eri nije bilo i nece biti) Misa je iskoristio sansu i polako krci svoj put ka samom teniskom vrhu. Protiv Alkatraza ne verujem da ima previse sansi, osetice se tu i umor posle 2 nedelje napornih meceva (i poraz a i dosta pobeda su bili u 3S) i + je mali spanac vunderkind i podseca na Djokovica iz early stages kada je bio agresivniji a opet brdo poena izvuce na neverovatnu defanzivu i spremu (kao onaj lob protiv Cicija sinoc na brejk loptu, unreal mode). 

 

Miomir je trenutno 15. na rejsu, Alcaraz 7. (a on moze do kraja) , laMonf 14, Fricko 3. 😛  

 

Link to comment
Share on other sites

nisam videla, samo uhvatih vest da je predao, a onda su i Cerundoloa pitali da li je nesto primetio, a on rece da je negde u 3.-4. gemu video da se ovaj nesto sageo, ovaj mislio da je mozda umoran, ali nije znao sta mu je.

 

 

neko na twiteru pominje "foot blisters"

Edited by wwww
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

FPH2RSnXIAMIMOc?format=jpg&name=large

+ Sinner

 

Paula Badosa admitted she was under the weather after an otherwise emphatic performance in the fourth round and that illness ultimately caught up to her in the Miami Open quarterfinals when she retired to American Jessica Pegula, trailing 1-4 in the opening set.

 

a ovde: https://www.ubitennis.es/2022/03/30/infeccion-aparta-paula-badosa-del-torneo-de-miami/

kazu:

Quote

a throat and ear infection that has become complicated in recent days and has forced Paula Badosa to leave the Miami tournament,

 

Quote

Already in her fourth round match against Fruhvirtova, Paula had declared that she did not know how she had been able to win the match, it seemed that with the rest day the Spanish could have recovered, but nothing could be further from the truth.

 

Edited by wwww
Link to comment
Share on other sites

Rud eliminisao Zvereva :classic_ohmy:

Sta li ce reci Kirgios i @jevrem69 na ovu vest :classic_laugh: 

Majstor za sljaku izbacio Zverku iz trke za prvo mesto.

Sinerov stil igre zahteva puno trcanja uz nagle promene pravca, ako na to dodas vlagu Majamija (natopljene patike) evo ti idealne situacije za pravljenje zuljeva 😕

Ne znam samo kako je prosle godine na istom mestu stigao do finala. 

 

 

Edited by Милица
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...