Jump to content

Sunshine Double 2022 - u doba kad je i najzagrizenijim teniskim fanovima tenis postao totalno sporedna stvar

wwww

Recommended Posts

Prosli put kad je IW trebao da se igra u svom terminu izbila pandemija, sad izbio rat :default_sofa:

Da se nadamo da je to to, da ce  ovo ludilo uskoro da prestane i da cemo se samo prepucavati oko toga ko bolje prebacuje lopticu preko mreze.

• Like 2

za ocekivati je da je ipak USA malo ozbiljnija drzava od Australije.

da se nadamo da ce Novak 7x proveriti svoja dokumenta i sta je gde tacno upisano i kliknuto, kao i da sluzbenik na granici nece samoinicijativno da zakljuci da on mora da je terorista cim ga je Australija deportovala po specijalnoj odluci ministra.

jos se ne zna, ocigledno je trazio potrebna dokumenta da bi usao u USA i ceka resenje nadleznih organa.

covek je teniser i trenutno #2, naravno da zeli da se bavi svojim poslom (na zaprepascenje Fedal fanova i novinara! :classic_ohmy:

• Like 1

I USA ima ono diskreciono pravo i koriste ga :wicked:

Koliko sam ja shvatila ista je situacija  trenutno u smislu da turnir trazi nacine da Novak ipak stigne ...nacin sa nekim izuzecem postoji, ali izgleda da ovog puta Novak hoce malo vise garancija

Edited by ciao

4 minutes ago, ciao said:

I USA ima ono diskreciono pravo i koriste ga :wicked:

Koliko sam ja shvatila ista je situacija  trenutno u smislu da turnir trazi nacine da Novak ipak stigne ...nacin sa nekim izuzecem postoji, ali izgleda da ovog puta Novak hoce malo vise garancija

mislim da se turnir uopste ne trudi oko Novaka (a na njegovom mestu se ni ja ne bih uopste oslonila na "pomoc" turnira, posle iskustva s Australijom) - vlasnik je i onako Nadalov fan. za njega je jedini put da preko zvanicnih drzavnih organa trazi dozvolu za ulazak u zemlju na osnovu naucnih cinjenica i svojih dokumenata, a ne propagandne masinerije. pa cemo da vidimo da li ce CDC da prati nauku ili propagandu (Andja optuzuje CDC da se vise bavi politikom nego naukom, sad cemo da vidimo).

• Like 1

Izasao zreb za dubl, da li ce Pavic i Mektic dobiti sansu da ponovo igraju protiv Kokinakisa i Kirijosa. Kad su bili kod Viska i Govedarice, bas se videlo da jos nisu preboleli taj poraz i da su zestoko poludeli

• WOW 1

kad se vec diskutuje Novakovo nepovlacenje s IW, trebalo bi da se malcice konsultuju ATP ćitabi:

FNZPh9haUAQjSuO?format=jpg&name=large

bez obzira sto Novak ima ono izuzece na godine starosti, odigrane meceve i broj godina na turu, to ne iskljucuje ovu kaznu (pogotovu sto nije igrao prethodna izdanja IW i Majamija). tako da ima logike sto sam nece da se povuce, dok ne dobije crno na belo da nema sanse da igra od nekog zvanicnog organa, pa onda nek ATP vidi kako ce da ga kazni... :wink2:

• Thanks 1