Jump to content

Izbori 2022  

135 members have voted

1. 1. Za koga ćete glasati na predstojećim parlamentarnim izborima 2022 (anonimna anketa):

• Zajedno možemo sve - Aleksandar Vučić
      5
    • Premijer Srbije - Ivica Dačić
      1
    • SRS - Dr. Vojislav Šešelj
      1
    • Ujedninjeni za pobedu Srbije (SSP, NS, DUVM - VMDK, & co.) - Marinika Tepić
      81
    • Nada za Srbiju (Nada, NDA, DSS, Monarhisti) - Dr. Miloš Jovanović
      3
    • Srpska stranka Zavetnici - Milica Đurđević Stamenkovski
      1
    • Moramo, Akcija, Ekološki ustanak, Ne Davimo Beograd - Ćuta i Nebojša Zelenović
      28
    • DJB, ZS, ŽZS - Suverenisti
      1
    • Srpski pokret Dveri, POKS, Patriotski blok - Boško Obradović
      0
    • Ajmo ljudi, SDS, NS & co. - Boris Tadić
      1
    • Neka od ostalih lista
      2
    • Izaći ću, ali ću poništiti listić
      1
    • Neću izaći na izbore
      10

Recommended Posts

Posted
16 minutes ago, McLeod said:

Gledam ove ljude koji pokazuje TV sad, da i dalje cekaju u redovima. Ne bih da se bavim Lavaterom i citanjem karaktera sa crta lica, ali ipak ne mogu da odolim - secite me ako ovde ima 5% SNS glasaca.

Ovo je jako indikativno, RIK opet bezi. Mislim da je kljucno da opozicija objavi bilo kakve rezultate pre Vucica, ili CRTA.

SNS zna u glavu ko glasa za njih na svakom bm i kada je glasao. Plus masiraju ljude sa svojih spiskova celog dana dok konačno ne glasaju. Tako da je i zbog toga ogromna većina ljudi koji kasno glasaju non sns.

Neće biti čiste pobede sns-a, čitaj kreće sledeći nivo krađe tokom noći i narednih dana i kreću ozbiljne pizdarije.

• Like 5
Posted

Sad i ja vidim to je na prvih 10.000 prebrojanih glasova. Ali 100% sam siguran da je podatak izmišljen i da se to sad vrti na režimskim medijima.

Posted
Just now, medobrundo said:

Čekaj, polako. To za izlaznost nije uzorak 🙂 dakle, nebitan podatak.

podaci RIKa su nebitni, čekamo Crtu i ljude iz opozicije, koji imaju reprezentativne uzorke

Na nekim birackim mestima se i dalje glasa kako mogu da znaju izlaznost.

• Like 1
Posted

RIK radi realtime ali to nije uzorak vec kako sta stigne i unese se u bazu. Prvo naravno dolaze manja biracka mesta, uglavnom iz unutrasnjosti. Pa je logicno da su rezultati za sada u korist SNS-a.  

Posted
4 minutes ago, Zvezdinho said:

Crvc nema RIK veceras :lol_2:

Ahahahahha koji sampioni.

Treba da rade jedan dan u cetiri godine i laganica, sutra cemo ima se kada.

• Ha-ha 2
Posted
4 minutes ago, Zvezdinho said:

Na nekim birackim mestima se i dalje glasa kako mogu da znaju izlaznost.

Pa mogu da daju projekciju do 20h, kao što su davali i u 17h i u 19h.. iako se i dalje glasalo. I taman da kažu koliko je BM još uvek otvoreno, jer pokrivaju reprezentativan uzorak.

• Like 1
Posted
8 minutes ago, djole said:

ta izlaznost nista ne znaci jer je to samo izlasnost na obradjenim birackim mestima, sto je u ovom trenutku mizerno

potrebna je procena izlaznosti koja se dobija na osnovu nekog uzorka, a to ocigledno necemo dobiti skoro, jebo im pas mater

Bio si fin do poslednjeg pasusa....

Posted

Sad sam se cuo sa caletom koji je kontrolor u Bg, kod Djure Salaja. Kaze zavrseno je bilo glasanje u 8, ali jos nisu ni poceli da broje glasove. Ne zna zasto. Ocekuje da je tu "Vucic pukao jer je glasalo dosta mladih".

• Like 1
Posted (edited)
9 minutes ago, Klotzen said:

Ali kada sam čitao izborni listić morao sam glasno da se nasmejem na ime liste "Muftijin Amanet" 🙂

Jel mi veruješ da nisam ni gledso listič i čitao sve, samo sam tražio moje opcije, zaokružio i paljba 😄

Edited by dulematic
  • Like 4
Posted

Za izlaznost nikakav problem nije, jer su vrata zatvorena u 8. Posmatrac u 8:05 krene i prebroji ljude koji cekaju i javi, to je konacna izlaznost. Mislim, visa matematika.

Ovo je cirkus. Tu ukljucujem i CRTU. Jako sam razocaran.

• Like 5
Posted
7 minutes ago, Klotzen said:

Sad i ja vidim to je na prvih 10.000 prebrojanih glasova. Ali 100% sam siguran da je podatak izmišljen i da se to sad vrti na režimskim medijima.

Evo na Pinku predstavljaju kako Vucko ubedljivo vodi.

Posted

Niš - Prema podacima koalicije Moramo, na parlamentarnim izborima na biračkom mestu 146 u Medijani glasalo je 699 upisanih birača, a svoj glas SNS-u dalo je 196, SSP-u 144, a SPS-u 80.

• Like 2
  • Thanks 1
Posted

Ovo sa bežanijom u RIK-u je zaista sumnjivo. Znamo da se policija oko 18h rasporedila ispred istog. Postoji opravdana bojazan da on sada šteluje rezultate. Gledam ove Vučićeve trolove na Pinku oni priželjkuju 40% za Vučića u BG.

Posted

Psiho mora uskoro da se obrati, do sada je uvek proglasavao pobedu. Ako planira (kao sto planira) da pokrade, mora sto pre da se obrati. Mislim da nas cekaju uzbudljivi dani...

Posted

Što se tiče Nova S bila je najava da će na netu raditi izborno veče "Dobar, Loš, Zao" ekipa. Mislim da je čovek pitao za taj link.

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Klotzen said:

Ovo sa bežanijom u RIK-u je zaista sumnjivo. Znamo da se policija oko 18h rasporedila ispred istog. Postoji opravdana bojazan da on sada šteluje rezultate. Gledam ove Vučićeve trolove na Pinku oni priželjkuju 40% za Vučića u BG.

Nije ni cudo. Po mom infu, sa 3 razlicita bm i to sa tri razlicite opstine, Vucko ima jedva 30%

Posted
1 minute ago, Klotzen said:

Što se tiče Nova S bila je najava da će na netu raditi izborno veče "Dobar, Loš, Zao" ekipa. Mislim da je čovek pitao za taj link.

Bila najava njihova da hoce da odu u SNS stab i odande da rade emisiju. Nisu ih naravno pustili unutra.