berti Posted Thursday at 03:19 PM Share Posted Thursday at 03:19 PM Ovakvi postupci samo mogu ubrzati njegov slom. Kada krene jakom silom na studente, imace njihove roditelje sutra na ulici. Valjalo bi da se krene na blokadu rts. Nikome da se ne dopusta da uđe unutra, pustiti normalno da izađe ko hoce. Pa neka posalje tabadzije i zandarmeriju. Neka proba da tuče studente i decu. Rts je za pocetak kljuc svega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Bombadil Posted Thursday at 03:23 PM Share Posted Thursday at 03:23 PM 5 minutes ago, JPM said: Ima li info o stanju devojke, jebe mi se za tog krelca. Samo o njemu pisu. Naleteh samo na ovu usamljenu objavu na insta, ali niko još ne potvrđuje. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomas.hokenberi Posted Thursday at 03:24 PM Share Posted Thursday at 03:24 PM (edited) Ovaj lik verovatno nije niko posebno bitan u SNS, mozda nije ni clan (btw. on je koliko vidim "profesionalni upravnik", odnosno vlasnik agencije za "profesionalno upravljanje zgradama"), ali je očigledan primer bolesnog stanja srpskog društva. AV dobro zna da ima dovoljno budala koje će njegovi Gebelsi sa Pinka, Hepija, RTS, Informera i drugih nazovi "medija", lako napujdati da urade nešto protiv "izdajnika", "neradne studentarije", "ustaških plaćenika" i šta god već poveruju. I nema tu velike razlike da li su oni glasači SNS/SPS, glasači patriotske desnice, huligani ili samo "srpski domaćini patriote". Sve je to isto smeće. Ja čak mislim da on i ne želi da koristi svoje lične "SA" odrede za to, već mu upravo odgovara da napujdava maloumnike, koje može i da lako žrtvuje ako mu se učini da mu je to u interesu. Edited Thursday at 03:26 PM by tomas.hokenberi 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Thursday at 03:24 PM Share Posted Thursday at 03:24 PM I meni se cinilo na snimku da je ona svesno skocila sa auta a ne da je pala. Plasio sam se za nogu posto je udarac bio po nozi. Just now, tomas.hokenberi said: (btw. on je koliko vidim "profesionalni upravnik", odnosno vlasnik agencije za "profesionalno upravljanje zgradama") Ovo znači da je partijski uhleb. Takvima, stranci nebitnima, ali koji su lojalni, nađu ovakve poslove da imaju za život. Verovatno su mnoge skupštine stanara morale baš njega da uzmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Bombadil Posted Thursday at 03:26 PM Share Posted Thursday at 03:26 PM 1 minute ago, JPM said: I meni se cinilo na snimku da je ona svesno skocila sa auta a ne da je pala. Plasio sam se za nogu posto je udarac bio po nozi. Jeste se dobro držala na krovu ali prizemljenje posle, to me plaši… čekamo još informacija… Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomas.hokenberi Posted Thursday at 03:29 PM Share Posted Thursday at 03:29 PM (edited) 5 minutes ago, JPM said: I meni se cinilo na snimku da je ona svesno skocila sa auta a ne da je pala. Plasio sam se za nogu posto je udarac bio po nozi. Ovo znači da je partijski uhleb. Takvima, stranci nebitnima, ali koji su lojalni, nađu ovakve poslove da imaju za život. Verovatno su mnoge skupštine stanara morale baš njega da uzmu. Vrlo je moguće, možda nisu svi ali većina profesionalnih upravnika u Beogradu je svoje licence dobila preko partijskih i kumovskih veza. Oni drže po desetak i više zgrada svaki. gde se pojave tipično jednom mesečno, uglavnom se bave nagovaranjem stanara da koriste usluge firme A umesto firme B itd. Edited Thursday at 03:30 PM by tomas.hokenberi 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Thursday at 03:30 PM Share Posted Thursday at 03:30 PM U Nišu baš svi. I komunalna policija recimo je stecište uhleba. Na platnom spisku, ne rade ništa. Smrde po kancu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted Thursday at 03:48 PM Share Posted Thursday at 03:48 PM 48 minutes ago, 40Wins said: Tako je, ali necemo po cenu da se neko ozbiljno povredi ili pogine da vagamo da li cemo omasoviti ili radikalizovati proteste. Svaka revolucija nazalost ima svoje zrtve, ali ja želim da jedina žrtva bude politička karijera Vučića i predsedništva SNSa. Niko to ne želi, bar ne normalan svet, ali činjenica je da ovakve stvari samo podstiču proteste. Ne bi me začudilo da se sledećem koji pokuša nešto slično desi ono što nazivaju proročanstvo po Jovu Bakiću. Ovaj mamlaz je još i dobro prošao. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Thursday at 04:02 PM Share Posted Thursday at 04:02 PM Nije profesionalni upravnik, nego drzi firmu za ciscenje zgrada. Verovatno jeste u talu sa njima, ali to je ispod prasinarskog nivoa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mina D. Harker Posted Thursday at 04:18 PM Share Posted Thursday at 04:18 PM Jovana Gligorijević oštro: Quote Ti si, šljamu nedovršeni, danas krenuo da ubiješ u Vučićevo ime. Šta on tebi može da bude? Ništa, glava iz televizora, još jedna sa ekrana. Danas je na TV-u, sutra ga bog zaboravi. A ti? Kako ćeš ti sam sa sobom? Hoće li ikad do tebe dopreti težina onoga što si uradio https://vreme.com/komentar/ko-su-ti-koji-bi-ubili-za-vucica/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted Thursday at 04:29 PM Share Posted Thursday at 04:29 PM 58 minutes ago, JPM said: U Nišu baš svi. I komunalna policija recimo je stecište uhleba. Na platnom spisku, ne rade ništa. Smrde po kancu. Kako bese: "Previše kurčeviti za poštara, premala muda za policajca." 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted Thursday at 04:40 PM Share Posted Thursday at 04:40 PM 🤮 Pozoriste iz Kraljeva u kome je dete 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted Thursday at 05:27 PM Share Posted Thursday at 05:27 PM 👍 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Thursday at 05:28 PM Share Posted Thursday at 05:28 PM Koliko sam čuo, povređena devojka je iz Kraljeva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted Thursday at 05:42 PM Share Posted Thursday at 05:42 PM Da jeste A ovo je juce kacio gradonacelnik Kraljeva Poznat po aerodrUmu i vrpci za otvaranje semafora 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted Thursday at 05:54 PM Share Posted Thursday at 05:54 PM A pacovi se u međuvremenu glođu međusobno: Vulin o Šutanovcu: Nije on prvi konvertit, ali je nama svakako uvek bio najkorisniji 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robespierre Posted Thursday at 06:32 PM Share Posted Thursday at 06:32 PM 2 hours ago, McLeod said: Nije profesionalni upravnik, nego drzi firmu za ciscenje zgrada. Verovatno jeste u talu sa njima, ali to je ispod prasinarskog nivoa. To nažalost nema veze, i Vučićev vozač drži firmu za čišćenje zgrada pa baš kod tebe u Kragujevcu učestvuje u projektu zamene javne rasvete u osmocifrenom iznosu evropskih novčanica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted Thursday at 06:33 PM Share Posted Thursday at 06:33 PM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted Thursday at 06:36 PM Share Posted Thursday at 06:36 PM 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted Thursday at 06:58 PM Share Posted Thursday at 06:58 PM "Pamticemo i ko je cutao" - jedan od transparenata studentskih protesta. Pravedno. Pametno. Prorocki..... 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomas.hokenberi Posted Thursday at 07:01 PM Share Posted Thursday at 07:01 PM 2 hours ago, McLeod said: Nije profesionalni upravnik, nego drzi firmu za ciscenje zgrada. Verovatno jeste u talu sa njima, ali to je ispod prasinarskog nivoa. Ovo mu je emil i sajt firme: email [email protected]. https://profesionalniupravnikzgrade.rs/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted Thursday at 07:10 PM Share Posted Thursday at 07:10 PM 7 minutes ago, tomas.hokenberi said: Ovo mu je emil i sajt firme: email [email protected]. https://profesionalniupravnikzgrade.rs/ Režimski mediji objavljuju sliku počinioca sa drugim inicijalima (M. P.), a ovaj upravnik je samo vlasnik automobila. Čak se i na njegovom profilu pojavilo saopštenje da nema veze sa tim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted Thursday at 07:12 PM Share Posted Thursday at 07:12 PM Ali je svejedno ovo interesantno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Thursday at 07:32 PM Share Posted Thursday at 07:32 PM Verovatno ovaj radi s njim i ima kompaniju za ciscenje a ovaj upravnik ga angazuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Thursday at 07:32 PM Share Posted Thursday at 07:32 PM Quote Devojka S. P. stara 20 godina, koju je danas na samom početku blokada saobraćaja u Ruzveltovoj ulici u 11.52, udario automobil i nosio je na šoferšajbni, u stabilnom je stanju, ali kako nezvanično saznajemo u Urgentnom centru, tokom noći biće zadržana na posmatranju iz predostrožnosti u slučaju da dođe do komplikacija. https://nova.rs/vesti/drustvo/poslednje-informacije-o-zdravstvenom-stanju-studentkinje-pravnog-fakulteta-koju-je-danas-udario-automobil/ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts