mrd Posted Saturday at 07:44 PM Posted Saturday at 07:44 PM 1 minute ago, DameTime said: Ja bih ga posetio, ali sam kao @zoran59, lake ruke. Ne garantujem, da mu nece pozliti od mene. 🙂
MeanMachine Posted Saturday at 08:11 PM Posted Saturday at 08:11 PM (edited) https://n1info.rs/vesti/vujovic-vucic-je-sam-sebe-upecao/ Ako je ovo tacno a ne vidim sto nije, vrlo moguce da je poludeo kad je shvatio da su zajebali stvari njegovi koji su navodno ugovorili vidjenje sa Trumpom (i za to je data kinta) a on pojurio da se hvali da ce da se vidi i da ce biti jedini koji nije morao da plati za tu veceru. Posto ne moze da se vidi sa Trumpom koji ce da ostaje u Americi a nije bas zezanje ako mu posle terapije pritisak bude 170/110 Plus ne treba zaboraviti da je njegova kontra Evropi, Trump. Eto mi smo dobri ko vas jebe, i naravno ubaci i Putina u pricu. Ovako ispusi kod Trumpa (da li namerno ili je neko od njegovi zajebao stvar) i sad ima ozbiljan problem, ako ode u Moskvu zamerice se EU samo tako a nije pre toga se video sa Trumpom pa da kaze eto Amerika me podrzava ne mozete mi nista. Ako pak ne ode u Moskvu zamerice se Putinu samo tako jer je vec ga zajebao za onaj raniji sastanak zbog dolaska Urslu i Putin je jasno rekao da hoce da ga vidi 9 maja u Moskvi... Ako se to tako izdesava mozemo gledati savrsenu oluju koju su Kulacin i Vidojkovic izneli kao jedini nacin da Vucic izgubi vlast, o tome su pricali pre zlocina u NS. Neko od njih je rekao da po njemu jedini nacin je da Vucic ima ozbiljne proteste i da se zameri istoku i zapadu. Edited Saturday at 08:21 PM by MeanMachine
Helena Posted Saturday at 08:19 PM Posted Saturday at 08:19 PM 6 minutes ago, MeanMachine said: https://n1info.rs/vesti/vujovic-vucic-je-sam-sebe-upecao/ Ako je ovo tacno a ne vidim sto nije, vrlo moguce da je poludeo kad je shvatio da su zajebali stvari njegovi koji su dogovarali vidjenje sa Trumpom pa mu je pritisak znatno skocio. Posto ne moze da se vidi sa Trumpom koji ce da ostaje u Americi plus nije bas zezanje ako mu posle terapije pritisak bude 170/110 Plus ne treba zaboraviti da je njegova kontra Evropi, Trump. Eto mi smo dobri ko vas jebe, i naravno ubaci i Putina u pricu. Ovako ispusi kod Trumpa (da li namerno ili je neko od njegovi zajebao stvar) i sad ima ozbiljan problem, ako ode u Moskvu zamerice se EU samo tako a nije pre toga se video sa Trumpom pa da kaze eto Amerika me podrzava ne mozete mi nista. Ako pak ne ode u Moskvu zamerice se Putinu samo tako jer je vec ga zajebao za onaj raniji sastanak zbog dolaska Urslu i Putin je jasno rekao da hoce da ga vidi 9 maja u Moskvi... Ako se to tako izdesava mozemo gledati savrsenu oluju koju su Kulacin i Vidojkovic izneli kao jedini nacin da Vucic izgubi vlast, o tome su pricali pre zlocina u NS. Neko od njih je rekao da po njemu jedini nacin je da Vucic ima ozbiljne proteste i da se zameri istoku i zapadu. Ako je istina to za pritisak, predlažem mu prostu terapiju-ostavkicu i ne mora da se jedi Zatvor zna da bude fino mesto za tako fine ljude. 3
Clash Posted Saturday at 08:24 PM Posted Saturday at 08:24 PM 12 minutes ago, MeanMachine said: https://n1info.rs/vesti/vujovic-vucic-je-sam-sebe-upecao/ Ako je ovo tacno a ne vidim sto nije, vrlo moguce da je poludeo kad je shvatio da su zajebali stvari njegovi koji su navodno ugovorili vidjenje sa Trumpom (i za to je data kinta) a on pojurio da se hvali da ce da se vidi i da ce biti jedini koji nije morao da plati za tu veceru. Posto ne moze da se vidi sa Trumpom koji ce da ostaje u Americi a nije bas zezanje ako mu posle terapije pritisak bude 170/110 Plus ne treba zaboraviti da je njegova kontra Evropi, Trump. Eto mi smo dobri ko vas jebe, i naravno ubaci i Putina u pricu. Ovako ispusi kod Trumpa (da li namerno ili je neko od njegovi zajebao stvar) i sad ima ozbiljan problem, ako ode u Moskvu zamerice se EU samo tako a nije pre toga se video sa Trumpom pa da kaze eto Amerika me podrzava ne mozete mi nista. Ako pak ne ode u Moskvu zamerice se Putinu samo tako jer je vec ga zajebao za onaj raniji sastanak zbog dolaska Urslu i Putin je jasno rekao da hoce da ga vidi 9 maja u Moskvi... Ako se to tako izdesava mozemo gledati savrsenu oluju koju su Kulacin i Vidojkovic izneli kao jedini nacin da Vucic izgubi vlast, o tome su pricali pre zlocina u NS. Neko od njih je rekao da po njemu jedini nacin je da Vucic ima ozbiljne proteste i da se zameri istoku i zapadu. Jebiga.ne radi na manekenskoj pisti. 4 1 1 5
Stiletto Posted Saturday at 08:34 PM Posted Saturday at 08:34 PM Ma to je sitnica, ko da se posekao dok je gulio krastavac. 3
DJ_Vasa Posted Saturday at 08:35 PM Posted Saturday at 08:35 PM (edited) 1 minute ago, Nikola said: Možda je ironičan možda ne Ako govori o njegovom mentalnom zdravlju, sasvim je u pravu. Edited Saturday at 08:36 PM by DJ_Vasa 7
Clash Posted Saturday at 08:51 PM Posted Saturday at 08:51 PM Sve je ovo namerno uradjeno da se baci u zapecak glavna vest. Jovana Jeremic raskinula sa Draganom. 1 5
berti Posted Saturday at 10:06 PM Posted Saturday at 10:06 PM U Faličnom pansionu Dzon Kliz kada zapadne u ćorsokak, uhvati se za nogu i kuka da ga boli. To sada radi Vučić. Katastrofa od putesestvija, sjebo se i pljas, pozlilo mu.
Perkos2 Posted Saturday at 10:33 PM Posted Saturday at 10:33 PM 1 hour ago, Nikola said: Možda je ironičan možda ne Suza mi krenu
Red Posted Saturday at 10:37 PM Posted Saturday at 10:37 PM (edited) Наравно, увелико су кренули епови о херојском држању преЦедника. 'Ладно доктор излази на конференцији са причом како је он рекао да је бол трајао пар секунди, али присутни кажу да је трајало дуже. Јеботе, са каквом ти причом као доктор излазиш у медије, уместо да једноставно кажеш како је, шта се десило, како тече опоравак, ти учествујеш у политичкој агенди његових пропагандиста и послушника. Edited Saturday at 10:39 PM by Red 5 1
DJ_Vasa Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 7 minutes ago, HAMMER said: GospoDŽa je teška rusofilka, a lupeta k'o otvoren prozor. Običan putnički let traje malo preko 12 sati, i to sa presedanjem, što se lako može naći na internetu, a do VMA je potreban jedan sat jedino ako neko čeka prtljag i juri taksi oko aerodroma. Pobijanje istine (bio i dobio nogu) uz pomoć putinofilskih teoretičara zavere ne priliči ovom forumu.
MeanMachine Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 9 minutes ago, DJ_Vasa said: GospoDŽa je teška rusofilka, a lupeta k'o otvoren prozor. Običan putnički let traje malo preko 12 sati, i to sa presedanjem, što se lako može naći na internetu, a do VMA je potreban jedan sat jedino ako neko čeka prtljag i juri taksi oko aerodroma. Pobijanje istine (bio i dobio nogu) uz pomoć putinofilskih teoretičara zavere ne priliči ovom forumu. I to od naseg HAMMER-a, pa zar i ti sine Brute 😄 Spoiler Zajebavam se HAMMER nema pojma koje doticna ko sto nemam ni ja, to sto ona pise zvuci zanimljivo ali ko sto si napisao nema veze sa logikom plus se Vucic jeste video sa drag queen amaterom.
Helena Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Ne znam što nje bitno, ali ima u secc. Edited 13 hours ago by Helena 1
HAMMER Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago pa ona i kaze da laze. evo proverio sam 12:20 sa jednim presedanjem u cirihi od 01:25 minuta. nije to veliko zaobilazenje sto bi znacilo da je direktan let oko 10 do 10 ipo sati. sad koliko brzo moze u majamiju da se dodje do aerodroma i povrh toga od beogradskog do vemea je pitanje ali sigurno nije manje od sat ipo za obe destinacije. plus treba da te pregleda doktor u majamiju.
NMX Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Mene u svemu ovome zanima kako ce da se ispegla ova skandalcina na kub, gde je, ako je sve ovo tacno, psiho lagano pokusao da kupi tanjir na fundraising dogadjaju republikanaca, gde zakoni to zabranjuju (da strani drzavnik donira). Daleko bilo da ce neki MAGA debil da se potrese zbog krsenja zakona ali ce ovo morati debelo da se pegla, cuj mene plati, da ne bi pukla bruka. Takodje, ovo je fin znak da ga neko iznutra opako namesta, na ovakav o-ruk put se ne ide ako nemas cvrste garancije da ce ti ideja da se vidis sa Trampom proci. Na kraju ce mu glave doci jedini skolovani kadar koji ima, cuj mene Mali 1
MeanMachine Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) 11 minutes ago, HAMMER said: pa ona i kaze da laze. evo proverio sam 12:20 sa jednim presedanjem u cirihi od 01:25 minuta. nije to veliko zaobilazenje sto bi znacilo da je direktan let oko 10 do 10 ipo sati. sad koliko brzo moze u majamiju da se dodje do aerodroma i povrh toga od beogradskog do vemea je pitanje ali sigurno nije manje od sat ipo za obe destinacije. plus treba da te pregleda doktor u majamiju. Ona je lupila ili se zajebava da nije bio na Floridi. Ali vrlo moguce da lekare nije ni video a to onda pojacava sumnju da je sve ovo foliranje da bi nekako izbegao blamazu jer se hvalio samo tako da ce se videti nekoliko puta sa Trumpom kad ono prc. Zato ja mislim da ce ici u Moskvu jer je vec otkacio Putina ako ponovi nije nemoguce da opet cujemo Zaharavu kako ide kontra vucicevom narativu o protestima, cak sta vise nije nemoguce da izadje sa izjavom da fsb nije istrazivao zvucni top ali da smatraju na osnovu snimaka da je koriscen... 6 minutes ago, NMX said: Mene u svemu ovome zanima kako ce da se ispegla ova skandalcina na kub, gde je, ako je sve ovo tacno, psiho lagano pokusao da kupi tanjir na fundraising dogadjaju republikanaca, gde zakoni to zabranjuju (da strani drzavnik donira). Daleko bilo da ce neki MAGA debil da se potrese zbog krsenja zakona ali ce ovo morati debelo da se pegla, cuj mene plati, da ne bi pukla bruka. Takodje, ovo je fin znak da ga neko iznutra opako namesta, na ovakav o-ruk put se ne ide ako nemas cvrste garancije da ce ti ideja da se vidis sa Trampom proci. Na kraju ce mu glave doci jedini skolovani kadar koji ima, cuj mene Mali Vrlo je cudna situacija. Sad vrtim film i secam se da se on hvalio da ce se videti sa Trumpom i da jedini nije platio. Vrlo moguce da je preko Malog tj Grenela i Djulijanija imao nekakav dogovor za sta im je placeno (platio njima ne direktno republikancima pa ne krsi americke zakone) ali sefica protokola kad je videla o kome je rec nije htela ista da se proverava vec ga je isterala, on je valjda uspeo da udje posto se video sa Djulijanijom. Edited 13 hours ago by MeanMachine
tomas.hokenberi Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 15 hours ago, Nikola said: Možda je ironičan možda ne Pa jeste ozbiljno bolestan, ali subspecijalista koji mu treba nije kardiolog. 4
DJ_Vasa Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 45 minutes ago, HAMMER said: pa ona i kaze da laze. evo proverio sam 12:20 sa jednim presedanjem u cirihi od 01:25 minuta. nije to veliko zaobilazenje sto bi znacilo da je direktan let oko 10 do 10 ipo sati. sad koliko brzo moze u majamiju da se dodje do aerodroma i povrh toga od beogradskog do vemea je pitanje ali sigurno nije manje od sat ipo za obe destinacije. plus treba da te pregleda doktor u majamiju. Ona implicira da nije ni bio tamo, što bi bilo zgodno za kremaljsku propagandu, ali vidim da je Helena u međuvremenu postavila sasvim verodostojan dokaz. On tamo jeste bio, što je činjenica, ali je činjenica i da je poljubio vrata. 40 minutes ago, MeanMachine said: Zato ja mislim da ce ici u Moskvu jer je vec otkacio Putina ako ponovi nije nemoguce da opet cujemo Zaharavu kako ide kontra vucicevom narativu o protestima, cak sta vise nije nemoguce da izadje sa izjavom da fsb nije istrazivao zvucni top ali da smatraju na osnovu snimaka da je koriscen... Meni se čini da pokušava da uradi isto što i proizvođači kafe – da napravi 2 u 1. Tobožnja bolest mu je odlično opravdanje za one koji veruju Pinku i Svinjformeru, a pretpostavljam da će putlerofilnom delu populacije sa nižim IQ biti dobar izgovor da ne ode ni u Moskvu. EU baš i ne voli što tamo ide, a to je dobro za nas. Ne znam da li će biti u fazonu hoće kaki-neće kaki kao Fico, koji se nešto povampirio i ipak bi da ide u Moskvu, ali bilo bi korisno da tamo ode i zabode još jednom prst u oko EU. 1
Helena Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ovakav magarac nije ispao niko za mog života Nije baš da marim za ugled, jer ga ionako nema(mo), ali ovo će teško i kod informeraša proći. Vučićevića ne vole ni glasači SNS -a. I sad kreću sve ove nacionalne televizije, a na Pinku večeras Patrik, Ana i još neko iz te septičke jame. A i ovaj Petrov, ko iz frižidera iskače, on Vuletić neki valjda i Antić. Nije mi jasno kako fizički postižu. A Macuta niko i ne pominje, prvi čovek zemlje, po zakonu, još nije izašao u javnost sa saopštenjem. Namešta vilu.
Recommended Posts