Vox Populi - Vox Dei - Page 906 - Politika - VOX92 Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
1 hour ago, McLeod said:

Irena Joveva je ponovo bila gosca N1 kod Danice Vucenic jutros, ko je propustio neka vrati.

Ovo je moderna politicarka sa integritetom koja prica otvoreno i kao normalna osoba bez agende i zadrske.

I bukvalno prvi put kad je vidis, bez da znas ista o njoj, verujes joj.

Danicu ne gledam dok se ne izvini što je rekla u subotu da narod baulja po gradu

Slovenka je super lik u svakom ogledu

Edited by Perkos2
Posted
45 minutes ago, Utopista said:

Opet vi Šarović hrabar, Šarović desničar...

Dotični je samo Pink/Informer u ogledalu.

• Love 1
Posted
2 minutes ago, MeanMachine said:

I Samardžić je bio veliko četnik nekad. I Biljana a bogme i Chada je koketirao sa četništvom.

Ja nisam pratio koja je sada politika Šarovića čisto sumnjam da je i dalje u fazonu kkv dok Šešelj jeste a verovatno i Vučić.

Uglavnom dok Šarović im trese kavez meni je okej. Naravno politički me lik ne zanima i da je dosta omekšao stavove.

Pa napisao sam u kojem je fazonu. Koliko još puta trebam, evo reci pa da ispišem odmah - još 20, 200, 2000 puta?

Čovek javno priča da se nije on promenio i izdao snradikalsku politiku, nego su to uradili Vučić i Šešelj...

Posted
1 minute ago, DJ_Vasa said:

Dotični je samo Pink/Informer u ogledalu.

Ma ja razumem da ga hvale klinci koji ne pamte šta su smradikali radili. Razumem i da ga gotive recimo gledaoci Srbin infa i sličnih kanala, ali ne mogu da prihvatim kada to rade normalni odrasli ljudi i zato se iznerviram... Imam takve i u svom okruženju da ne bude da mislim samo na ovaj forum, zapravo najmanje mislim na njega nego jelte trenutno ovde pišem...

Jedan od najboljih ortaka, divan i pametan momak koji mrava nije zgazio nikada je baš u tom fazonu. Kada bi neko postavio skrivenu kameru mislio bi da sam na ivici da ga zadavim, a zapravo planem baš jer ga gotivim... Srećom i on to zna i nikada se nije naljutio i ako umem biti i grublji...

Eto vam ga Boško Obradović ako hoćete rusofila i desničara, ili Sašu Radulovića ili nekog trećeg...nemojte samo nikoga iz tog zločinačkog udruženja krvavih ruku do ramena...

• Like 2
Posted
59 minutes ago, Marvin said:

Marinika:

spacer.png

Moram priznati da mi čini plezir kad vidim kako se uniformisane kukavice znoje pred ženom od 50 kila

• Like 1
  • Love 1
  • Pumpaj! 2
Posted

Da li će neko iz naše opozicije podneti krivične prijave protiv ministra zdravlja, direktora kliničkog centra i načelnika dela bolnice u koji su  pustili civilna lica među najteže povređene pacijente koji su transportovani iz Makedonije

• Like 4
Posted

I ja gledam Irenu Jovevu, smije se očima, ima živu mimiku, prisna je, otvorena i empatična. Nemoguće ju je ne simpatisati, jer emituje ljudskost što je rijetkost među političarima. A pritom je slatka i šarmantna.

• Like 3
  • Love 6
Posted (edited)

Znači posle ostavke predsednika vlade, sad smo ostali i bez predsednika države. S obzirom da se zna s kakvim moralnim amebama imamo posla, i da im je "LAŽ" srednje ime, ne bi me čudilo da bude "puj pike ne važi", i da nastave dalje kao da se ništa nije desilo. 

A s obzirom koliko su nenormalni ne bih se iznenadio ni da vrhovni ludak napravi transfer iz predsedničke u premijersku fotelju. 

Žestoko su poljuljani, to mislim vide i najveći pesimisti...Teško će oni dočekati 2026. na vlasti, moje mišljenje.

Edited by Dzo23
Posted
3 minutes ago, DJ_Vasa said:

Da li je opet nešto lajala?

Evroposlanici je ubedjuju da otkaže sastanak sa žvalavosti. 

Posted
Just now, Nikola said:

Evroposlanici je ubedjuju da otkaže sastanak sa žvalavosti. 

Uh kakav bi to šamar bio. 

Posted

Ja zaboravio da vi u EU imate i europoslanike da se obratite. 

Dakle, ako imate državljanstvo zemlje u kojoj živite, pišite svojim izabranim predstavnicima, pišite EU parlamentu, i pišite svom ministarstvu spoljnih poslova. Oni imaju duty of care prema vama.

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Maharaja said:

Ja zaboravio da vi u EU imate i europoslanike da se obratite. 

Dakle, ako imate državljanstvo zemlje u kojoj živite, pišite svojim izabranim predstavnicima, pišite EU parlamentu, i pišite svom ministarstvu spoljnih poslova. Oni imaju duty of care prema vama.

Ha, dobra ideja, našao sam jednog evropskog poslanika iz redova SPD iz mog grada. 

• Pumpaj! 1
Posted (edited)

Inače ispred kliničkog centra Vojvodine i opšte bolnice u Somboru lekari su izašli  ispred ustanova i nacrtali 'crvenu liniju' koja je predjena

U smislu upotrebe pacijenata u svrhu promocije.

Lekarka ispred KCV je upravo i rekla da političari ne moraju nužno da znaju koliko je to opasno i da je zato odgovornost na lekarima koji su to dozvolili

Edited by nemanjaol
  • Like 12