Perkos2 Posted March 19 Posted March 19 (edited) 1 hour ago, McLeod said: Irena Joveva je ponovo bila gosca N1 kod Danice Vucenic jutros, ko je propustio neka vrati. Ovo je moderna politicarka sa integritetom koja prica otvoreno i kao normalna osoba bez agende i zadrske. I bukvalno prvi put kad je vidis, bez da znas ista o njoj, verujes joj. Danicu ne gledam dok se ne izvini što je rekla u subotu da narod baulja po gradu Slovenka je super lik u svakom ogledu Edited March 19 by Perkos2
DJ_Vasa Posted March 19 Posted March 19 45 minutes ago, Utopista said: Opet vi Šarović hrabar, Šarović desničar... Dotični je samo Pink/Informer u ogledalu. 1
Utopista Posted March 19 Posted March 19 2 minutes ago, MeanMachine said: I Samardžić je bio veliko četnik nekad. I Biljana a bogme i Chada je koketirao sa četništvom. Ja nisam pratio koja je sada politika Šarovića čisto sumnjam da je i dalje u fazonu kkv dok Šešelj jeste a verovatno i Vučić. Uglavnom dok Šarović im trese kavez meni je okej. Naravno politički me lik ne zanima i da je dosta omekšao stavove. Pa napisao sam u kojem je fazonu. Koliko još puta trebam, evo reci pa da ispišem odmah - još 20, 200, 2000 puta? Čovek javno priča da se nije on promenio i izdao snradikalsku politiku, nego su to uradili Vučić i Šešelj...
Utopista Posted March 19 Posted March 19 1 minute ago, DJ_Vasa said: Dotični je samo Pink/Informer u ogledalu. Ma ja razumem da ga hvale klinci koji ne pamte šta su smradikali radili. Razumem i da ga gotive recimo gledaoci Srbin infa i sličnih kanala, ali ne mogu da prihvatim kada to rade normalni odrasli ljudi i zato se iznerviram... Imam takve i u svom okruženju da ne bude da mislim samo na ovaj forum, zapravo najmanje mislim na njega nego jelte trenutno ovde pišem... Jedan od najboljih ortaka, divan i pametan momak koji mrava nije zgazio nikada je baš u tom fazonu. Kada bi neko postavio skrivenu kameru mislio bi da sam na ivici da ga zadavim, a zapravo planem baš jer ga gotivim... Srećom i on to zna i nikada se nije naljutio i ako umem biti i grublji... Eto vam ga Boško Obradović ako hoćete rusofila i desničara, ili Sašu Radulovića ili nekog trećeg...nemojte samo nikoga iz tog zločinačkog udruženja krvavih ruku do ramena... 2
Drug Crni Posted March 19 Posted March 19 59 minutes ago, Marvin said: Marinika: Moram priznati da mi čini plezir kad vidim kako se uniformisane kukavice znoje pred ženom od 50 kila 1 1 2
Perkos2 Posted March 19 Posted March 19 Da li će neko iz naše opozicije podneti krivične prijave protiv ministra zdravlja, direktora kliničkog centra i načelnika dela bolnice u koji su pustili civilna lica među najteže povređene pacijente koji su transportovani iz Makedonije 4
Mina D. Harker Posted March 19 Posted March 19 I ja gledam Irenu Jovevu, smije se očima, ima živu mimiku, prisna je, otvorena i empatična. Nemoguće ju je ne simpatisati, jer emituje ljudskost što je rijetkost među političarima. A pritom je slatka i šarmantna. 3 6
McLeod Posted March 19 Posted March 19 Bogami solidno dinstanje SSPa. Vide se i registarske tablice dzipa. 6
McLeod Posted March 19 Posted March 19 Haha, ali kraj, sad ce da podnese ostavku da bi postao premijer lagano xD
Dzo23 Posted March 19 Posted March 19 (edited) Znači posle ostavke predsednika vlade, sad smo ostali i bez predsednika države. S obzirom da se zna s kakvim moralnim amebama imamo posla, i da im je "LAŽ" srednje ime, ne bi me čudilo da bude "puj pike ne važi", i da nastave dalje kao da se ništa nije desilo. A s obzirom koliko su nenormalni ne bih se iznenadio ni da vrhovni ludak napravi transfer iz predsedničke u premijersku fotelju. Žestoko su poljuljani, to mislim vide i najveći pesimisti...Teško će oni dočekati 2026. na vlasti, moje mišljenje. Edited March 19 by Dzo23
DameTime Posted March 19 Posted March 19 Pumpajteeee, braćo, pumpajteeee Ve sakam site vo Makedonija ❤️ 2 5
DJ_Vasa Posted March 19 Posted March 19 5 minutes ago, Nikola said: Ova fon der lajen je teška bagra neka i licimur. Da li je opet nešto lajala?
Nikola Posted March 19 Posted March 19 3 minutes ago, DJ_Vasa said: Da li je opet nešto lajala? Evroposlanici je ubedjuju da otkaže sastanak sa žvalavosti.
Eddard Posted March 19 Posted March 19 Just now, Nikola said: Evroposlanici je ubedjuju da otkaže sastanak sa žvalavosti. Uh kakav bi to šamar bio.
Maharaja Posted March 19 Posted March 19 Ja zaboravio da vi u EU imate i europoslanike da se obratite. Dakle, ako imate državljanstvo zemlje u kojoj živite, pišite svojim izabranim predstavnicima, pišite EU parlamentu, i pišite svom ministarstvu spoljnih poslova. Oni imaju duty of care prema vama. 1
Eddard Posted March 19 Posted March 19 3 minutes ago, Maharaja said: Ja zaboravio da vi u EU imate i europoslanike da se obratite. Dakle, ako imate državljanstvo zemlje u kojoj živite, pišite svojim izabranim predstavnicima, pišite EU parlamentu, i pišite svom ministarstvu spoljnih poslova. Oni imaju duty of care prema vama. Ha, dobra ideja, našao sam jednog evropskog poslanika iz redova SPD iz mog grada. 1
McLeod Posted March 19 Posted March 19 Pisite ovima sto su u grupacijama bliskijim Vucicu. Levicari ga odavno kritikuju. 3 1 1
nemanjaol Posted March 19 Posted March 19 (edited) Inače ispred kliničkog centra Vojvodine i opšte bolnice u Somboru lekari su izašli ispred ustanova i nacrtali 'crvenu liniju' koja je predjena U smislu upotrebe pacijenata u svrhu promocije. Lekarka ispred KCV je upravo i rekla da političari ne moraju nužno da znaju koliko je to opasno i da je zato odgovornost na lekarima koji su to dozvolili Edited March 19 by nemanjaol 12
Constantin Posted March 19 Posted March 19 4 hours ago, DJ_Vasa said: Dotični je samo Pink/Informer u ogledalu. Ko nije ?
Recommended Posts