Jump to content

Recommended Posts

Posted
19 minutes ago, srlepajce said:

Sumnjam da ovde neko menja misljenje o njemu kao bivsem radikalu. Za tako nesto je potrebno bas mnogo. U isto vreme da ih j.be j.be ih (a i najbolje ih poznaje) i ovo je kao poruceno hapsenje sa vrha u fazonu :"sklanjajte ga iz lajva" 

Rastura ih. 

Pustili su ga

Posted

Ova gradonacelnica Smedereva......isijava inteligencijom.

Klasican sns kadar......bivsi clan ds, napustila ds i sa sobom u sns povela 10 svojih ljudi koji danas vedre i oblace u Sd.

Kupljena diploma u Aleksincu, moral 0 ( nula)...

777.PNG

• Like 3
Posted
3 hours ago, srlepajce said:

Haha dobro je bilo ignorisanje Sarovica 

one "novinarke" informera jbt

Kakva ćuretina 🥴

Nisam video koja je, ali ona iz informera sto je bila juce valjda je Saroviceva bivsa zena. 

• Ha-ha 7
Posted
27 minutes ago, deez nuts. said:

Nisam video koja je, ali ona iz informera sto je bila juce valjda je Saroviceva bivsa zena. 

Ovo je neka plava Lazic cini mi se

Sarovic joj inace rece mogla bi baka da mi budes  😂

Posted
4 minutes ago, srlepajce said:

Sarovic joj inace rece mogla bi baka da mi budes  😂

Rekao joj je prvo da je smesna a posle kad ga je prozivala sto bezi od nje rekao joj je podrugljivo zato sto je strasna... kad ga je pitala kako to da je i smesna i strasna on je poentirao nesto u stilu da kad je vidi, svojom pojavom je strasna, ali kad progovori onda mu je smesna 😄 

Inace... ko ce prvi da pomene koju je majicu nosila devojka koja je "pala u nesvest" nakon sto je "Sarovic jurio"? 🙂 

• Like 3
Posted
24 minutes ago, Clash said:

Koji datum je 15.marta?

Šesti oktobar.

ima i 12. mart, pa 17. mart, prethodno sutrasnji 9.

Ne bih ja stavio sve za mart, ostavimo nesto i za majske proslave...pocev sa 1. Majem pa petog sestog i devetog.

• Like 1
Posted

Njegova bivša žena radi u Informeru, ono što je interesantno je da je tamo počela da radi posle razvoda. Očigledno nepomenik vodi računa o svemu i sada ga pljuje preko nje. Koliko ja znam ona nema veze sa novinarstvom, očigledno je nekom bilo važno da baš ona počne da radi u Informeru.

• Thanks 1
Posted
25 minutes ago, Janne240 said:

ima i 12. mart, pa 17. mart, prethodno sutrasnji 9.

Ne bih ja stavio sve za mart, ostavimo nesto i za majske proslave...pocev sa 1. Majem pa petog sestog i devetog.

Kako se ubrzavaju stvari u maju bi mogla vec prelazna vlada.

Ali bez Sns😈

Posted

Tesko je to ocekivati ali ako bi bilo nekog raskola i rasparcavanja,možda...ipak mora neko da kupi taj talog i da ga "briketira" na lokalu.

• Like 1
Posted

O ovakvoj taktici ja pricam, mora se biti pametan, nikako nasilje na policiju i zandarmeriju, tu je poraz neizbezan

Iz knjige San o Srbiji

KAKO JE ZORAN ĐINĐIĆ ORGANIZOVAO GENERALNI ŠTRAJK PRED PETI OKTOBAR

Izdali smo i nalog da u svim našim opštinama naši kandidatu za buduće gradonačelnike tih opština, idu kod načelnika policije tog mesta i u kasarnu. Njihov zadatak je bio da razgovaraju sa starešinama i da ih svakog dana pitaju: “Imate li vi nameru da pucate na narod ako dobijete takvo naređenje”.

Naša procena je bila da će ih tako demoralisati. Ali i da će se tim stalnim kontaktima postepeno smanjivati distanca koja je postojala između njih i predstavnika opozicije. Usput su im objašnjavali kako je predsednik SRJ Slobodan Milošević pokrao izbore, a kako narod samo hoće da odbrani svoje glasove i dostojanstvo zemlje. Naša povratna informacija bila je da su ih oni dočekali prijateljski i da su rekli da im ne pada na pamet da pucaju na narod.

Ceo tekst na linku dole, ovo bi svi morali da procitaju pre nego pozovu na skup 15og Marta

https://radar.nova.rs/politika/zoran-dindic-generalni-strajk/

• Like 2
  • Thanks 2
Posted

Ali ovi tablodi su carevi.

Uhapsen napadac na Selakovica evo sta je nadjeno kod njega u stanu

klik na vest

Nadjena ideca u kojoj je bio u vreme napada.😄😄😄

Znam sve, ioak sam kliknuo, digao im prehlede ali brateee

• Ha-ha 1
Posted

Pokušava diktator na sve načine da izazove nasilje. U početku je to radio konstantnom pričom da raste bes ''većinske'' Srbije, mediji su takođe svakog dana o tome trubili. Pokušavao je da probudi bes kod svojih birača ali nije uspeo. Taj navodni bes je bio zbog blokada, sada menja priču i govori o navodnim napadima na ove nesrećnike. Polako priprema teren za 15. mart gde se očigledno sprema da ubaci svoje vojnike da izazovu haos. Zna on dobro da svojim delovanjem i pričom samo motiviše sve nas da istrajemo, ali ne može protiv sebe. On dimi od besa kad pogleda ovoliki broj ljudi na ulicama, zato mislim da je sve opasniji i da će njegovo ludilo uskoro dostići vrhunac.

• Like 1
Posted (edited)
3 minutes ago, Clash said:

Ali ovi tablodi su carevi.

Uhapsen napadac na Selakovica evo sta je nadjeno kod njega u stanu

klik na vest

Nadjena ideca u kojoj je bio u vreme napada.😄😄😄

Znam sve, ioak sam kliknuo, digao im prehlede ali brateee

Jos vicu SKANDAL sto je Sarovic pusten a nije skandal sto je uhapsen hahahahah

Edited by Don Dusko
  • Ha-ha 4
Posted
7 minutes ago, djura.net said:

O ovakvoj taktici ja pricam, mora se biti pametan, nikako nasilje na policiju i zandarmeriju, tu je poraz neizbezan

Iz knjige San o Srbiji

KAKO JE ZORAN ĐINĐIĆ ORGANIZOVAO GENERALNI ŠTRAJK PRED PETI OKTOBAR

Izdali smo i nalog da u svim našim opštinama naši kandidatu za buduće gradonačelnike tih opština, idu kod načelnika policije tog mesta i u kasarnu. Njihov zadatak je bio da razgovaraju sa starešinama i da ih svakog dana pitaju: “Imate li vi nameru da pucate na narod ako dobijete takvo naređenje”.

Naša procena je bila da će ih tako demoralisati. Ali i da će se tim stalnim kontaktima postepeno smanjivati distanca koja je postojala između njih i predstavnika opozicije. Usput su im objašnjavali kako je predsednik SRJ Slobodan Milošević pokrao izbore, a kako narod samo hoće da odbrani svoje glasove i dostojanstvo zemlje. Naša povratna informacija bila je da su ih oni dočekali prijateljski i da su rekli da im ne pada na pamet da pucaju na narod.

Ceo tekst na linku dole, ovo bi svi morali da procitaju pre nego pozovu na skup 15og Marta

https://radar.nova.rs/politika/zoran-dindic-generalni-strajk/

Sasvim ok i oametna taktika.

Vise pita sam napisao, sto se mene tice moze i mirno a moze i drugacije.

Hoce li probati da napravi picvajz? Verovatno. Ali onda to nije nasilje nego je samoodbrana. Samoodbrana od sistema koji vrsi nasilje nad gradjanima.

Ne bih da ispadnem ja sad ovde kao nesto radikalan ali ne sme se olako odreci svih vrata borbe.

Elem nasilje nije resenje osim kad jeste😄

• Like 1
Posted
59 minutes ago, Clash said:

Elem nasilje nije resenje osim kad jeste

Ok, biraj borbu, biraj protivnika. Ovih dana i nedelja sam imao dodir sa policijom (ne pitaj kako) i znam da je 70% njih protiv Vucica i da podrzava promene. Ali ako se zaletis u njih, jbg. Zato mora pametno. Neces da pravis neprijatelja tamo gde vec imas podrsku.

• Like 9
Posted
5 minutes ago, djura.net said:

Ok, biraj borbu, biraj protivnika. Ovih dana i nedelja sam imao dodir sa policijom (ne pitaj kako) i znam da je 70% njih protiv Vucica i da podrzava promene. Ali ako se zaletis u njih, jbg. Zato mora pametno. Neces da pravis neprijatelja tamo gde vec imas podrsku.

Sasvim sam saglasan sa ovim.

Posted

Moram nešto da podelim sa vama. Večeras sam bila na koncertu Marije Šerifović, uzela kartu pre više od 3 meseca. Malo je falilo da ne odem.

Već neko vreme s njom imam čudan odnos - obožavam njenu muziku i tu ludu pojavu, ali me u isto vreme razočarala priča da je za sns.

Večeras je izvela jednu od svojih pesama koja je, onako, društvene tematike: 

Dobar vam dan
Propali ljudi, umorne ptice
Šta vam je plan?
Pljunuti nekog danas u lice?
Ovo je baš šugavo vreme
Kada život izgleda kô proba
Jebeno doba

Dobar vam dan
Gde su vam snovi? Prazna je vreća
Sve je na gram
Život i ljubav, tuga i sreća
Previše vas premalo ima
Ceo svet je samo jedna soba
Jebeno doba

Kaže, odgovor na sva pitanja upućena meni u poslednje vreme je u ovoj pesmi.

Malo novakođokovićevski, ali bolje išta nego ništa...