DJ_Vasa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Ne mogu da verujem da su toliki idioti da ne znaju da je u pitanju spomenik Pekiću jer je njegovo ime jasno navedeno: Edited 3 hours ago by DJ_Vasa
Volter Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Pa ne znaju ni da čitaju. A i da umeju opet ne bi znali ko je Pekić, boli ih stojko za ovakve ljude. Oni prepoznaju samo Ratka Mladića, takvi su im idoli i heroji. Edited 3 hours ago by Volter 1
DJ_Vasa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Meni je u celoj priči nejasno zašto baš Pekić i zašto su mu napisali HRT. Studente je moguće dovesti u vezu sa tim isto koliko i sa količinom padavina u Sahari.
crepiillupo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Volter said: Pa ne znaju ni da čitaju. A i da umeju opet ne bi znali ko je Pekić, boli ih stojko za ovakve ljude. Oni prepoznaju samo Ratka Mladića, takvi su im idoli i heroji. Prisetimo se juna 1991. i izbora za upraznjeno skupstinsko mesto u Rakovici: Od 13 kandidata ubedljivo vodi lider Srpske radikalne stranke dr Vojislav Šešelj — osvojio je 6.117 — glasova. Za njim sledi kandidat SPS Radoš Karaklajić sa 1.692 glasa; na trećem mestu je kandidat DS Borislav Pekić, sa 1.365 glasova.
Perkos2 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 15 minutes ago, crepiillupo said: Prisetimo se juna 1991. i izbora za upraznjeno skupstinsko mesto u Rakovici: Od 13 kandidata ubedljivo vodi lider Srpske radikalne stranke dr Vojislav Šešelj — osvojio je 6.117 — glasova. Za njim sledi kandidat SPS Radoš Karaklajić sa 1.692 glasa; na trećem mestu je kandidat DS Borislav Pekić, sa 1.365 glasova. A i čelnici DS koji kandiduju Pekića u radničko-seoskoj Rakovici a ne na Vračaru
Plavi Dres Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 28 minutes ago, Perkos2 said: A i čelnici DS koji kandiduju Pekića u radničko-seoskoj Rakovici a ne na Vračaru Koliko sam ja čuo (bio sam klinac kad se sve to dešavalo pa nisam baš pratio) ljudi iz DS su odgovarali Pekića od toga da se kandiduje, pošto se znalo da će taj mandat pokupiti Šešelj. Međutim, Pekić je insistirao da ga kandiduju. Taj poraz je Pekića jako zaboleo.
Recommended Posts