Jump to content

Recommended Posts

Posted
16 minutes ago, melankolic said:

Više okupljenih ispred ruine od Generalštaba nego sa Dijanom Hrkom i Jaćimovićem.

U Srbiji su oduvek porazi bili važniji od živih ljudi.

Pa dobro, vidiš da im se i ikonografija slaže.

spacer.png1762872389_2025-11-11T135213Z_1814836720

• Tuzno 1
Posted
Just now, Tex_Willer said:

Meni deluje da ovim žele privući desničare, što deo Vučićevih al deo i Nestorovicevih...

Levičari će uvek glasati protiv hulje

Upravo suprotno - levičari su bojkotaši.

Ljudi koje ja znam u Srbiji da su građanisti nisu izlazili na izbore jer ih je opozicija razočarala i konačno kada su u studentima videli neku nadu, ne samo u smislu uređenja društva u borbi protiv korupcije i bezakonja, nego što će učiniti Srbiju modernom evropskom a ne zemljom večitih ratnika i evro(atlantskih)skeptika, opet kreće borba za desničare. A zna se da radikali nikada ne gube to desničarsko glasačko telo. Zato postoji realna opasnost ako splasne atmosfera borbe za pravdu u vezi sa nadstrešnicom da će prevagnuti srbovanje i opet se dolazi do bojkota, što je jedini adut u rukama radikala.

• Like 2
Posted
Just now, melankolic said:

Upravo suprotno - levičari su bojkotaši.

Ljudi koje ja znam u Srbiji da su građanisti nisu izlazili na izbore jer ih je opozicija razočarala i konačno kada su u studentima videli neku nadu, ne samo u smislu uređenja društva u borbi protiv korupcije i bezakonja, nego što će učiniti Srbiju modernom evropskom a ne zemljom večitih ratnika i evro(atlantskih)skeptika, opet kreće borba za desničare. A zna se da radikali nikada ne gube to desničarsko glasačko telo. Zato postoji realna opasnost ako splasne atmosfera borbe za pravdu u vezi sa nadstrešnicom da će prevagnuti srbovanje i opet se dolazi do bojkota, što je jedini adut u rukama radikala.

Msm da apstinenata vise nema, da je apsolutno došlo vreme za ogromnu izlaznost koja nije iluzija nego realnost.

A iskreno treba nam podrška i desnice, jednostavno propaganda je učinila svoje, mi smo društvo desnice pa i one krajnje čak nažalost.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Tex_Willer said:

Msm da apstinenata vise nema, da je apsolutno došlo vreme za ogromnu izlaznost koja nije iluzija nego realnost.

A iskreno treba nam podrška i desnice, jednostavno propaganda je učinila svoje, mi smo društvo desnice pa i one krajnje čak nažalost.

Za sada je to tako kako si rekao ali radikali računaju na srpsko kratko pamćenje i što se studentski protesti budu iscrpljivali kroz akcije nekakvog sećanja na tzv. NATO agresiju i srbovanje po pitanju Kosova i anti-EU “kalimero” kampanji, time će splašnjavati i podrška onima (a znamo i ko uvek izvlači taj Joker iz rukava kada je kriza) koji polako preuzimaju narativ u studentskom pokretu.

Posted (edited)
24 minutes ago, Tex_Willer said:

Meni deluje da ovim žele privući desničare, što deo Vučićevih al deo i Nestorovicevih...

Levičari će uvek glasati protiv hulje

Onda moraju više da ga forsiraju. Za sada samo jedan govor održao i mislim da je jednom gostovao na tv-u. Tu ima fore još jednom da se pojavi jer pravilo kod studenata da svako od studenata ima pravo samo dva puta da se pojavi u televizijskim emisijama. Režimski mediji su ga proglasili za nasilnika zbog ''krvničkog'' napada na legendarnu našu novinarku Branku Lazić. Kasnije su mu pretili, maltretirala ga policija i ćorkirala na dva dana. Dobar momak, možda malo u zabludi što se tiče nekih stavova ali daleko da je to nešto ekstremno. Lepo je sve to danas objasni kolega Francis. :smiley53:

Edited by Volter
Posted
20 minutes ago, melankolic said:

Za sada je to tako kako si rekao ali radikali računaju na srpsko kratko pamćenje i što se studentski protesti budu iscrpljivali kroz akcije nekakvog sećanja na tzv. NATO agresiju i srbovanje po pitanju Kosova i anti-EU “kalimero” kampanji, time će splašnjavati i podrška onima (a znamo i ko uvek izvlači taj Joker iz rukava kada je kriza) koji polako preuzimaju narativ u studentskom pokretu.

Neće pasti jer je ovo prevazislo politiku, pogotovo msm da ce gradovi nabiti opasnu izlaznost, gde sekta neće na Vracaru ni 20% preći, a u Bg, Ns i Nisu 30-32% maks.

3 minutes ago, Eddard said:

Tri zuba u dve glave 

I malo manje neurona

Kasting za horore u cacilendu je otvoren, kako fizički tako i mentalno ne moraju da glume, to su vec izgrađeni likovi, koji bi doneli ogromnu zaradu, uz pravi scenario i režiju...

Posted
1 hour ago, melankolic said:

Koji plenum može da dozvoli ovom idiotu da večito vodi glavnu reč? 

Ovde su zapravo krivi novinari. N1 je od njega napravio zvezdu, a plenum ne može da mu zabrani da učestvuje i kao građanin. Koliko znam, odrtaveli večiti student sa šajkačom je na master-studijama na Muzičkoj akademiji, mada oni nisu poznati po nekim nacionalističkim ispadima. Ne znam da li su se od njega ograđivali, ali ga nisu ni forsirali.

S druge strane, šteta je što u javnosti više nema Pavla Cicvarića, studenta političkih nauka koji se istakao na početku protesta i bio je hapšen, a njega su optuživali da je pro-EU, aktivista i slično. Taj se nije pojavio na ovom cirkusu od protesta. Kada budu počeli da jednako tretiraju Cicvarića i slične, onda ću znati da je pokret zaista heterogen i otvoren za sve.

Posted (edited)
31 minutes ago, DJ_Vasa said:

Ovde su zapravo krivi novinari. N1 je od njega napravio zvezdu, a plenum ne može da mu zabrani da učestvuje i kao građanin. Koliko znam, odrtaveli večiti student sa šajkačom je na master-studijama na Muzičkoj akademiji, mada oni nisu poznati po nekim nacionalističkim ispadima. Ne znam da li su se od njega ograđivali, ali ga nisu ni forsirali.

S druge strane, šteta je što u javnosti više nema Pavla Cicvarića, studenta političkih nauka koji se istakao na početku protesta i bio je hapšen, a njega su optuživali da je pro-EU, aktivista i slično. Taj se nije pojavio na ovom cirkusu od protesta. Kada budu počeli da jednako tretiraju Cicvarića i slične, onda ću znati da je pokret zaista heterogen i otvoren za sve.

Nije mu N1 dao mikrofon da govori onako nadahnuto na onom masovnom skupu, niti mu je N1 rezervisao prvi red na ovom kršu od skupa. N1 koristi populizam i nacionalizam na drugi način, upravo na ovakvim okupljanjima od “nacionalnog značaja”, kao i po pitanju prikriveno proruskih komentara vezanih za vesti iz Ukrajine.

Zato mislim da neko drugi gura ovog lika u prve redove, a sada kada pročitam da je muzičar, da se naslutiti i ko.

Cicvarić je btw moj favorit ko bi bio idealan da predvodi demokratski pokret u Srbiji. Oni ostali studenti koji su gostovali kod Olje Matijine nisu ništa posebno i nemaju potencijal da predvode. Ne računam one hapšene i privođene.

Edited by melankolic