Tex_Willer Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 6 hours ago, JohnnyDragon said: Jbt , gde vi živite 😐 USrb isto since '89. Nije isto mnogo je gore, ranije je barem drot tukao, koji nije kriminalac, pun tetovaža i sa mali milion krivičnih dela
Volter Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) Matori prdonja zabrinut ako ode Vučić. Arena je odavno EPP režimu, pogotovo poslednjih meseci. Hvalospevi Vučiću, a tu su i najave koncerata ćaci pevaljki i pevača. Gasićemo i ovakvu Arenu. Edited 15 hours ago by Volter 6
DJ_Vasa Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 9 hours ago, Drug Crni said: Vaso, pa gde ti živiš? Podrazumeva se da bi to išlo uz odobravanje Ludog Kralja Ibija..ja to svakako očekujem. Pre ili kasnije. Samo je pitanje vremena. Svi će oni sve više da se vraćaju na "osnovna podešavanja". (Sm)radikalska Ali ono što sam napisao se upravo i slaže sa tvojom konstatacijom. Jedina autonimija koji takvi imaju jeste da odluče hoće li piti kafu sa šećerom ili bez. 1
Barkley#34 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 9 hours ago, Drug Crni said: Vaso, pa gde ti živiš? Podrazumeva se da bi to išlo uz odobravanje Ludog Kralja Ibija..ja to svakako očekujem. Pre ili kasnije. Samo je pitanje vremena. Svi će oni sve više da se vraćaju na "osnovna podešavanja". (Sm)radikalska Jedino ne bih razumeo logiku takvog poteza i rizik da se domaći mađarski glasači odmaknu od esenes priče.
DJ_Vasa Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 34 minutes ago, Barkley#34 said: Jedino ne bih razumeo logiku takvog poteza i rizik da se domaći mađarski glasači odmaknu od esenes priče. Pa upravo zato se to neće ni desiti. Ako bi radikali dobili blagoslov da to urade, sami sebi bi zapržili čorbu, ili u ovom slučaju, gulaš. 1
Drug Crni Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 52 minutes ago, Barkley#34 said: Jedino ne bih razumeo logiku takvog poteza i rizik da se domaći mađarski glasači odmaknu od esenes priče. Ja pričam o scenariju u kojem će SVM "krenuti da menja stranu"..krenuće rafalna paljba u stilu: "pola Mađar pola ustaša".. 1
Stiletto Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 33 minutes ago, Drug Crni said: Ja pričam o scenariju u kojem će SVM "krenuti da menja stranu"..krenuće rafalna paljba u stilu: "pola Mađar pola ustaša".. Mađari, Rasim i ostale partije nacionalnih manjina koje su danas uz SNS će "krenuti da menjaju stranu" tek onog trenutka kad postane izvesno da će SNS da izgubi vlast, bilo na izborima bilo pobunom naroda posle krađe izbora. Više nego željno će da polete da se prišlihtaju uz pobedničku stranu. 5 1
Volter Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Quote Vučić opet o Đokiću: Nema sumnje da Brisel više podržava rektora. Ja sam suviše tvrdoglav, suviše Srbin... Ti, ti si mi u mislima 1
crepiillupo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 10 hours ago, Stiletto said: Mađari, Rasim i ostale partije nacionalnih manjina koje su danas uz SNS će "krenuti da menjaju stranu" tek onog trenutka kad postane izvesno da će SNS da izgubi vlast, bilo na izborima bilo pobunom naroda posle krađe izbora. Više nego željno će da polete da se prišlihtaju uz pobedničku stranu. Jeste, ali tek kad jedared dodje do toga da fudbaleri i kosarkasi reknu neku losu o OKG, to ce im stvarno biti kraj.
Recommended Posts