Tex_Willer Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 26 minutes ago, Volter said: Reče Nepomenik da su blokaderi među kojima je bilo i narkomana napali njihove aktiviste, iza toga stoje Pajtić i Čanak, a iza svega stoje separatističke ideje. Opet ponavlja da će izbori biti neizvesni, a polcija će sprečiti divljaštvo. Očekivano od njega. Inače, sve ovo je izjavio u Kuli, izgleda da i tamo zagustilo. Meni je tu bitno da grad Kula padne, tu živi oko 14k ljudi trenutno, opština je daleko veća još oko 21k ljudi( sve su manja sela). Ako u gradiću koji ima taj broj ljudi bude 53-47 za studente to bi baš jak indikator bio, da tipa Beograd, Novi Sad Niš, Kragujevac, mogu nositi i nekih 57-58% za studente, dok sva mesta od preko 30k da budu na nivou od 55%( npr za moju Indjiju ima zanimljivo istrazivanje gde grupa gradjanja je na 42% sns 31% i ta grupa gradjana je vrlo aktivna ja lokalu, mladi ljudi ih vode).
Volter Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Oko 25 000 ćacijevaca uživa u pesmama Vesne Zmijanac: Inače, njena ćerka Nikolija podržava studente. Mnogo je takvih u Srbiji, al baš ovako javno da se blamiraš dok ti ćerku nazivaju narkomankom je užasno. Možda je htela ovim da nju zaštiti Čudi me da nema Cece, valjda je čuvaju za parlamentarne izbore. Edited 3 hours ago by Volter
A sad Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 52 minutes ago, Tex_Willer said: Meni je tu bitno da grad Kula padne, tu živi oko 14k ljudi trenutno, opština je daleko veća još oko 21k ljudi( sve su manja sela). Ako u gradiću koji ima taj broj ljudi bude 53-47 za studente to bi baš jak indikator bio, da tipa Beograd, Novi Sad Niš, Kragujevac, mogu nositi i nekih 57-58% za studente, dok sva mesta od preko 30k da budu na nivou od 55%( npr za moju Indjiju ima zanimljivo istrazivanje gde grupa gradjanja je na 42% sns 31% i ta grupa gradjana je vrlo aktivna ja lokalu, mladi ljudi ih vode). Pa nisu u Kuli mala sela. Sivac i Crvenka su najveca sela u Srbiji. A ni Ruski Krstur nije malo selo. A i nije Kula reper za Srbiju, procenat nacionalnih manjina je znatno veci nego sto je to u proseku u opstinama u Srbiji. Edited 3 hours ago by A sad 2
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sta je ovo ovaj na 100 kanala na TV. I to sve za lokalne izbore....
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, Volter said: Reče Nepomenik da su blokaderi među kojima je bilo i narkomana napali njihove aktiviste, iza toga stoje Pajtić i Čanak, a iza svega stoje separatističke ideje. Opet ponavlja da će izbori biti neizvesni, a polcija će sprečiti divljaštvo. Očekivano od njega. Inače, sve ovo je izjavio u Kuli, izgleda da i tamo zagustilo. Klasična poruka. Ja ću da vas pokradem jer mi se može, a vi ako hoćete posle da se bunite, dobićete batine... Već viđeno...
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Da dodam da je rekao da pre 22:30 neće se oglašavati. Edited 1 hour ago by Volter
DameTime Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago Ansambl Pozorišta na Terazijama i cela ekipa koja stoji iza mjuzikla "Mister Dolar" zaslužuju najjače ovacije. Druga polovina mjuzikla je u potpunosti prilagođena našoj trenutnoj političkoj realnosti, gde su nas kroz satiru podsetili na to gde živimo. U jednom trenutku više nije bilo smešno. Ili, kako bi rekao jedan od likova: mi treba da budemo ponosni što živimo u ovoj vučkojebini. Provukla se i replika ko se lača mati, Joco (tj. Aco) Srbine, da je izborna godina i da treba da se glasa... Hvala im kako za predivno veče, tako i podsećanje da se u Srbiji od Nušićevog vremena nije mnogo toga promenilo. 2
Recommended Posts