Tex_Willer Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, Don Dusko said: To neki skup? A jeste vidim cale mi gleda.... Šta kažu procene, koliko informer je izbrojao? Barem 50k sigurno
Don Dusko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 3 minutes ago, Tex_Willer said: Šta kažu procene, koliko informer je izbrojao? Barem 50k sigurno Nemam pojma samo sam cuo kako DJV vice a oni ove ljude nazivaju stokom ta stoka bezrepa sa druge strane(misli na blokadere)! Edited 7 hours ago by Don Dusko
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago https://n1info.rs/vesti/mup-na-mitingu-sns-u-areni-oko-70000-ljudi-u-samoj-sali-oko-32000/ 8
Petkovic Miroslav97 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Videh par autobusa iz mog grada pred put za BG Bake, Deke, socijalno ugroženi, nacionalne manjine.. Jadno, koliko god se busali..
Klotzen Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Iz NS je otišlo par autobusa. Pretpostavljam da je većina iz Vojvdine i okoline BG. Rekao je da će da poštedi jug jel nešto planiraju u Vranju pa će njih tamo da voze.
Petkovic Miroslav97 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 19 minutes ago, Klotzen said: Edited 4 hours ago by Petkovic Miroslav97
Volter Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 22 minutes ago, Klotzen said: Rekao je da će da poštedi jug jel nešto planiraju u Vranju pa će njih tamo da voze. Obeležavanje godišnjice NATO bombardovanja, 24. marta. Inače, gledam klip sa vešerašnjeg protesta i deo mladih sa kapuljačama, svi skrivaju lice. Najverovatnije srednjoškolci, davali su im po 5000 dinara.
Perkos2 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 hours ago, fancy said: Zašto? Sigurnosno ili misliš da ne bi napunio?! Čitam da je oko Arene krkljanac gomile autobusa, blokirano, kao i uvek kad su njegovi cirkusi u pitanju... Na NBG je svako popodne krkljanac
Tex_Willer Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 25k ljudi je vrhovni bolesnik uspeo da nakupi, eto to je njegova snaga ucene. Orban mu je barem oko 150k skupio...
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pošto živim pored Arene imao sam prilike da vidim čovekoliku marvu dok sam vodio klinca na kej. Sa tim stvorovima, sve i da ne znam zbog čega su tu, bukvalno ne bih voleo da imam nikakva posla. Genetski otpad. 5
Edinburgh Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 48 minutes ago, Chaos Is Me said: Pošto živim pored Arene imao sam prilike da vidim čovekoliku marvu dok sam vodio klinca na kej. Sa tim stvorovima, sve i da ne znam zbog čega su tu, bukvalno ne bih voleo da imam nikakva posla. Genetski otpad. Ima jos gorih od genetskog otpada - to je trojka sa Euronews: Ivan Radovanovic, Muharm Bazdulj i neki Filip Rodic.v Njihov jad mozes sada da gledas u direktnom prenosu. 5 hours ago, Don Dusko said: To neki skup? A jeste vidim cale mi gleda.... Nisi mu razbio televizor?
Edinburgh Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 minutes ago, Don Dusko said: Hide contents Vise ljudi dodje kada igra podmladak Partizana
Perkos2 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Navijačka grupa politčke stranke, niko nema što Srbija ima😅 Spoiler Spoiler
robespierre Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 55 minutes ago, Edinburgh said: Muharm Bazdulj Kusturica sa Temua. Što reče jedan ima nešto u toj nauci o imenima. Ne može da se živi od pisanja pa se uhlebio (zli jezici bi rekli prodao veru za večeru) u upravni odbor RTS-a, kao i taj Rodić. Kad bolje razmislim to više govori o tehnologiji vladanja ove pošasti. Pošto je Kusturica protiv vlasti, morali su i oni da naprave svog preobraćenika. Edited 1 hour ago by robespierre 3
Recommended Posts