Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
3 minutes ago, Tex_Willer said:

Šta kažu procene, koliko informer je izbrojao? Barem 50k sigurno 

Nemam pojma samo sam cuo kako DJV vice a oni ove ljude nazivaju stokom ta stoka bezrepa sa druge strane(misli na blokadere)!

Edited by Don Dusko
Posted

Iz NS je otišlo par autobusa. Pretpostavljam da je većina iz Vojvdine i okoline BG. Rekao je da će da poštedi jug jel nešto planiraju u Vranju pa će njih tamo da voze.

Posted
22 minutes ago, Klotzen said:

Rekao je da će da poštedi jug jel nešto planiraju u Vranju pa će njih tamo da voze.

Obeležavanje godišnjice NATO bombardovanja, 24. marta. 

Inače, gledam klip sa vešerašnjeg protesta i deo mladih sa kapuljačama, svi skrivaju lice. Najverovatnije srednjoškolci, davali su im po 5000 dinara.

Posted
3 hours ago, fancy said:

Zašto? Sigurnosno ili misliš da ne bi napunio?!

Čitam da je oko Arene krkljanac gomile autobusa, blokirano, kao i uvek kad su njegovi cirkusi u pitanju...

Na NBG je svako popodne krkljanac

Posted

Pošto živim pored Arene imao sam prilike da vidim čovekoliku marvu dok sam vodio klinca na kej. Sa tim stvorovima, sve i da ne znam zbog čega su tu, bukvalno ne bih voleo da imam nikakva posla. Genetski otpad.

• Like 4
Posted
48 minutes ago, Chaos Is Me said:

Pošto živim pored Arene imao sam prilike da vidim čovekoliku marvu dok sam vodio klinca na kej. Sa tim stvorovima, sve i da ne znam zbog čega su tu, bukvalno ne bih voleo da imam nikakva posla. Genetski otpad.

Ima jos gorih od genetskog otpada - to je trojka sa Euronews: Ivan Radovanovic, Muharm Bazdulj i neki Filip Rodic.v Njihov jad mozes sada da gledas u direktnom prenosu.   

5 hours ago, Don Dusko said:

To neki skup? A jeste vidim cale mi gleda....

Nisi mu razbio televizor?

Posted (edited)
55 minutes ago, Edinburgh said:

Muharm Bazdulj

Kusturica sa Temua. Što reče jedan ima nešto u toj nauci o imenima. Ne može da se živi od pisanja pa se uhlebio (zli jezici bi rekli prodao veru za večeru) u upravni odbor RTS-a, kao i taj Rodić.

Kad bolje razmislim to više govori o tehnologiji vladanja ove pošasti. Pošto je Kusturica protiv vlasti, morali su i oni da naprave svog preobraćenika. 

Edited by robespierre
  • Like 3