Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne mora Milić da pravi tajni dogovor sa Vučićem, ali može Vučić namerno da mu da prostora u medijima za vreme izbora i njemu i recimo Šaroviću koji ima simpatije određenog broja ljudi, da pravi od njih žrtve kako bi odvukao deo glasova.

Posted

Sve iznad 2,5-3% prosutih opozicionih glasova bi bila katastrofa, za ove prosute smatram da će postojati masa malih lista koja će kidati 0,2-0,3%( nikako se ne sme desiti da neka lista ima 2,7%).

Pričamo o Madjarskoj da su ujedinjeni, ali to i nije bas tako, postoje 2 opozicione partije koje će zbirno uzeti 4-5% i koje idu sigurno ispod cenzusa, uz taj Mi Hazlink koji su njihovi radikali.

Posted
9 hours ago, McLeod said:

Milic smrdi mnogo vise od bilo koje etablirane opozicione stranke (minus DSS)

Smrdeo, ne smrdeo, to je nevazno sve dok govori protiv zla.  Kada i ako bude drugacije govorio, lako ce se to resiti.  To je slicno kao sa Veljom Ilicem 2000. godine - pitanje je da li bi se 5. oktobar desio bez njegovih "trupa", a ne mozemo bas da kazemo da su Djindjic i par ljudi oko njega bili ljubitelji Veljinog politickog nastupa i zivotnog opredeljenja. Dakle, svako ko je protiv ovih je dobar, dok je dobar. 

Nezavisno od slucaja ovog doktora, ima jedna stvar koja me fascinira, a to je insistiranje na "cistoci" apsolutno svih koji su na strani normalnih ljudi.  Znajuci kakvi smo, ne mozemo ocekivati da i posle ovih nece biti uvaljivanja u ambasade, korupcije, namestanja radnih mesta konkubinama i nesposobnim rodjacima i cega sve ne, pitanje je samo da li ce to biti u nekom "normalnom" %.  To je deo ljudske prirode, a kod nas je taj ruzni deo eskalirao bas visoko i daleko - to je sve, u vecem delu, cena dogadjanja od 1988 do danas, i  cena naseg vecinskog izbora. Tako da sada ocekivati da ce sve to preksutra nestati nije bas realno. 

• Like 1
Posted (edited)

Cenim da Mek cilja na to da je doktor spavač, tipa Zavetnice i sličnih. 

Ne bih da upirem prstom, treba biti oprezan u vezi njega i to je to.

Edited by Barkley#34
Posted
On 3/1/2026 at 10:48 PM, Eddard said:

Vuk Drašković u epizodi "Kucamo na vrata zaboravljenih asova" aka "Izdali me prijatelji, izdao me brat kum".

Dojadio i "bogu i narodu"..ali je fascinantno ponovo videti koliko su bili međusobno nepoverljivi i zavađeni..

On 3/2/2026 at 2:05 PM, DameTime said:

Utisak nakon prve polovine epizode - koliko je danas sve isto kao pre 30 godina, nismo se pomakli ni za pedalj.

Da, apsolutno.
Baš zbog te paralele studentski protesti 1996/97 - 2025 je i druga epizoda (po meni) isuviše insistirala na tim protestima..pojela je skoro 2/3 vremena, a kosovskoj krizi (koja je po meni mnogo bitnija) je dala premalo prostora..