Don Dusko Posted Friday at 06:50 PM Posted Friday at 06:50 PM Ali koliko su na rezimskim medijima optereceni Piculom to je neverovatno. Samo ponajvljaju a sto si se rukovao sa njim. A kad im spomenu kako se Vucic rukuje sa Plenkovicem onda je to njegova duznost kao precednika. Ma hajde.
DJ_Vasa Posted Friday at 07:13 PM Posted Friday at 07:13 PM 1 hour ago, melankolic said: Mislim da su oni odustali od bilo kakvih EU integracija Srbije još odavno. Zadužuju se preko svake mere kod Emiraćana, Kineza i koga sve ne a nešto mi se čini da i ne računaju na pozajmice EU. Uh, kako će sve da pukne kada se otkriju dugovi kada ovi padnu s vlasti. A ne treba zaboraviti ni da mnogi članovi kartela trguju sa EU i da im ovakav odnos prema jednom velikom tržištu ne ide u korist. Takvi bi prvi mogli da ga prodaju.
ras kass Posted Friday at 07:14 PM Posted Friday at 07:14 PM Pa novo sto su smislili je da blokiraju sengenske granice kamionima, da bi valjda naterali eu da nas primi u sengen. 3
Drug Crni Posted Friday at 07:17 PM Posted Friday at 07:17 PM Što neko ne ispita šofere, napravi anketu među njima o tome koliko % njh je za članstvo Srbije u EU i ulazak u šengen? 2 1
Volter Posted Friday at 07:17 PM Posted Friday at 07:17 PM Šta će ovo da bude da Melankolic ošine po režimu, možda petkom ne kritikuje studente
melankolic Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago On 1/23/2026 at 8:17 PM, Volter said: Šta će ovo da bude da Melankolic ošine po režimu, možda petkom ne kritikuje studente Nemoj me vući za jezik. Sramota je da se u Minesoti na -29C skupe desetine hiljada ljudi koji protestuju protiv nasilja ICE-a a u Novom Sadu jedva stotinjak dok izbacuju studente sa njihovog fakulteta. O ostalim , spontanim skupovima da ne govorim. Ne govorim o skupovima o godišnjicama i čekanju na studentsko o-ruk. 2
Recommended Posts