melankolic Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Više okupljenih ispred ruine od Generalštaba nego sa Dijanom Hrkom i Jaćimovićem. U Srbiji su oduvek porazi bili važniji od živih ljudi.
DJ_Vasa Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 16 minutes ago, melankolic said: Više okupljenih ispred ruine od Generalštaba nego sa Dijanom Hrkom i Jaćimovićem. U Srbiji su oduvek porazi bili važniji od živih ljudi. Pa dobro, vidiš da im se i ikonografija slaže. 1
melankolic Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Koji plenum može da dozvoli ovom idiotu da večito vodi glavnu reč?
Tex_Willer Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago Meni deluje da ovim žele privući desničare, što deo Vučićevih al deo i Nestorovicevih... Levičari će uvek glasati protiv hulje
melankolic Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago Just now, Tex_Willer said: Meni deluje da ovim žele privući desničare, što deo Vučićevih al deo i Nestorovicevih... Levičari će uvek glasati protiv hulje Upravo suprotno - levičari su bojkotaši. Ljudi koje ja znam u Srbiji da su građanisti nisu izlazili na izbore jer ih je opozicija razočarala i konačno kada su u studentima videli neku nadu, ne samo u smislu uređenja društva u borbi protiv korupcije i bezakonja, nego što će učiniti Srbiju modernom evropskom a ne zemljom večitih ratnika i evro(atlantskih)skeptika, opet kreće borba za desničare. A zna se da radikali nikada ne gube to desničarsko glasačko telo. Zato postoji realna opasnost ako splasne atmosfera borbe za pravdu u vezi sa nadstrešnicom da će prevagnuti srbovanje i opet se dolazi do bojkota, što je jedini adut u rukama radikala. 1
Tex_Willer Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago Just now, melankolic said: Upravo suprotno - levičari su bojkotaši. Ljudi koje ja znam u Srbiji da su građanisti nisu izlazili na izbore jer ih je opozicija razočarala i konačno kada su u studentima videli neku nadu, ne samo u smislu uređenja društva u borbi protiv korupcije i bezakonja, nego što će učiniti Srbiju modernom evropskom a ne zemljom večitih ratnika i evro(atlantskih)skeptika, opet kreće borba za desničare. A zna se da radikali nikada ne gube to desničarsko glasačko telo. Zato postoji realna opasnost ako splasne atmosfera borbe za pravdu u vezi sa nadstrešnicom da će prevagnuti srbovanje i opet se dolazi do bojkota, što je jedini adut u rukama radikala. Msm da apstinenata vise nema, da je apsolutno došlo vreme za ogromnu izlaznost koja nije iluzija nego realnost. A iskreno treba nam podrška i desnice, jednostavno propaganda je učinila svoje, mi smo društvo desnice pa i one krajnje čak nažalost. 1
melankolic Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago 1 minute ago, Tex_Willer said: Msm da apstinenata vise nema, da je apsolutno došlo vreme za ogromnu izlaznost koja nije iluzija nego realnost. A iskreno treba nam podrška i desnice, jednostavno propaganda je učinila svoje, mi smo društvo desnice pa i one krajnje čak nažalost. Za sada je to tako kako si rekao ali radikali računaju na srpsko kratko pamćenje i što se studentski protesti budu iscrpljivali kroz akcije nekakvog sećanja na tzv. NATO agresiju i srbovanje po pitanju Kosova i anti-EU “kalimero” kampanji, time će splašnjavati i podrška onima (a znamo i ko uvek izvlači taj Joker iz rukava kada je kriza) koji polako preuzimaju narativ u studentskom pokretu.
Volter Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago (edited) 24 minutes ago, Tex_Willer said: Meni deluje da ovim žele privući desničare, što deo Vučićevih al deo i Nestorovicevih... Levičari će uvek glasati protiv hulje Onda moraju više da ga forsiraju. Za sada samo jedan govor održao i mislim da je jednom gostovao na tv-u. Tu ima fore još jednom da se pojavi jer pravilo kod studenata da svako od studenata ima pravo samo dva puta da se pojavi u televizijskim emisijama. Režimski mediji su ga proglasili za nasilnika zbog ''krvničkog'' napada na legendarnu našu novinarku Branku Lazić. Kasnije su mu pretili, maltretirala ga policija i ćorkirala na dva dana. Dobar momak, možda malo u zabludi što se tiče nekih stavova ali daleko da je to nešto ekstremno. Lepo je sve to danas objasni kolega Francis. Edited 33 minutes ago by Volter
Volter Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago (VIDEO) Žene iz Ćacilenda laserom provocirale okupljene oko Dijane Hrke https://n1info.rs/vesti/video-zene-iz-cacilenda-laserom-provocirale-okupljene-oko-dijane-hrke/ Pogledaš lica i sve ti je jasno.
Tex_Willer Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago 20 minutes ago, melankolic said: Za sada je to tako kako si rekao ali radikali računaju na srpsko kratko pamćenje i što se studentski protesti budu iscrpljivali kroz akcije nekakvog sećanja na tzv. NATO agresiju i srbovanje po pitanju Kosova i anti-EU “kalimero” kampanji, time će splašnjavati i podrška onima (a znamo i ko uvek izvlači taj Joker iz rukava kada je kriza) koji polako preuzimaju narativ u studentskom pokretu. Neće pasti jer je ovo prevazislo politiku, pogotovo msm da ce gradovi nabiti opasnu izlaznost, gde sekta neće na Vracaru ni 20% preći, a u Bg, Ns i Nisu 30-32% maks. 3 minutes ago, Eddard said: Tri zuba u dve glave I malo manje neurona Kasting za horore u cacilendu je otvoren, kako fizički tako i mentalno ne moraju da glume, to su vec izgrađeni likovi, koji bi doneli ogromnu zaradu, uz pravi scenario i režiju...
Recommended Posts