Jump to content

Recommended Posts

Posted
16 minutes ago, melankolic said:

Više okupljenih ispred ruine od Generalštaba nego sa Dijanom Hrkom i Jaćimovićem.

U Srbiji su oduvek porazi bili važniji od živih ljudi.

Pa dobro, vidiš da im se i ikonografija slaže.

spacer.png1762872389_2025-11-11T135213Z_1814836720

• Tuzno 1
Posted
Just now, Tex_Willer said:

Meni deluje da ovim žele privući desničare, što deo Vučićevih al deo i Nestorovicevih...

Levičari će uvek glasati protiv hulje

Upravo suprotno - levičari su bojkotaši.

Ljudi koje ja znam u Srbiji da su građanisti nisu izlazili na izbore jer ih je opozicija razočarala i konačno kada su u studentima videli neku nadu, ne samo u smislu uređenja društva u borbi protiv korupcije i bezakonja, nego što će učiniti Srbiju modernom evropskom a ne zemljom večitih ratnika i evro(atlantskih)skeptika, opet kreće borba za desničare. A zna se da radikali nikada ne gube to desničarsko glasačko telo. Zato postoji realna opasnost ako splasne atmosfera borbe za pravdu u vezi sa nadstrešnicom da će prevagnuti srbovanje i opet se dolazi do bojkota, što je jedini adut u rukama radikala.

• Like 1
Posted
Just now, melankolic said:

Upravo suprotno - levičari su bojkotaši.

Ljudi koje ja znam u Srbiji da su građanisti nisu izlazili na izbore jer ih je opozicija razočarala i konačno kada su u studentima videli neku nadu, ne samo u smislu uređenja društva u borbi protiv korupcije i bezakonja, nego što će učiniti Srbiju modernom evropskom a ne zemljom večitih ratnika i evro(atlantskih)skeptika, opet kreće borba za desničare. A zna se da radikali nikada ne gube to desničarsko glasačko telo. Zato postoji realna opasnost ako splasne atmosfera borbe za pravdu u vezi sa nadstrešnicom da će prevagnuti srbovanje i opet se dolazi do bojkota, što je jedini adut u rukama radikala.

Msm da apstinenata vise nema, da je apsolutno došlo vreme za ogromnu izlaznost koja nije iluzija nego realnost.

A iskreno treba nam podrška i desnice, jednostavno propaganda je učinila svoje, mi smo društvo desnice pa i one krajnje čak nažalost.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Tex_Willer said:

Msm da apstinenata vise nema, da je apsolutno došlo vreme za ogromnu izlaznost koja nije iluzija nego realnost.

A iskreno treba nam podrška i desnice, jednostavno propaganda je učinila svoje, mi smo društvo desnice pa i one krajnje čak nažalost.

Za sada je to tako kako si rekao ali radikali računaju na srpsko kratko pamćenje i što se studentski protesti budu iscrpljivali kroz akcije nekakvog sećanja na tzv. NATO agresiju i srbovanje po pitanju Kosova i anti-EU “kalimero” kampanji, time će splašnjavati i podrška onima (a znamo i ko uvek izvlači taj Joker iz rukava kada je kriza) koji polako preuzimaju narativ u studentskom pokretu.

Posted (edited)
24 minutes ago, Tex_Willer said:

Meni deluje da ovim žele privući desničare, što deo Vučićevih al deo i Nestorovicevih...

Levičari će uvek glasati protiv hulje

Onda moraju više da ga forsiraju. Za sada samo jedan govor održao i mislim da je jednom gostovao na tv-u. Tu ima fore još jednom da se pojavi jer pravilo kod studenata da svako od studenata ima pravo samo dva puta da se pojavi u televizijskim emisijama. Režimski mediji su ga proglasili za nasilnika zbog ''krvničkog'' napada na legendarnu našu novinarku Branku Lazić. Kasnije su mu pretili, maltretirala ga policija i ćorkirala na dva dana. Dobar momak, možda malo u zabludi što se tiče nekih stavova ali daleko da je to nešto ekstremno. Lepo je sve to danas objasni kolega Francis. :smiley53:

Edited by Volter
Posted
20 minutes ago, melankolic said:

Za sada je to tako kako si rekao ali radikali računaju na srpsko kratko pamćenje i što se studentski protesti budu iscrpljivali kroz akcije nekakvog sećanja na tzv. NATO agresiju i srbovanje po pitanju Kosova i anti-EU “kalimero” kampanji, time će splašnjavati i podrška onima (a znamo i ko uvek izvlači taj Joker iz rukava kada je kriza) koji polako preuzimaju narativ u studentskom pokretu.

Neće pasti jer je ovo prevazislo politiku, pogotovo msm da ce gradovi nabiti opasnu izlaznost, gde sekta neće na Vracaru ni 20% preći, a u Bg, Ns i Nisu 30-32% maks.

3 minutes ago, Eddard said:

Tri zuba u dve glave 

I malo manje neurona

Kasting za horore u cacilendu je otvoren, kako fizički tako i mentalno ne moraju da glume, to su vec izgrađeni likovi, koji bi doneli ogromnu zaradu, uz pravi scenario i režiju...