Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne samo to. Mada je to baš bespotrebno i po meni pogrešno. I svakoga ko ih kritikuje zbog tih stvari nazivaju botom. 

Ali dobro , verovatno nije trenutak da pišem šta sve mislim i zameram, progutao sam već puno toga sve radi mira u kući i višeg cilja pa ću i ovo...

Posted

Imala je priliku sve vreme, sad je uletela kao da provocira.

Ako je primarni cilj da institucije rade, doći će i to pitanje na red.

Posted

Problem i jeste što se sve manje spominju institucije i krvave ruke, a sve se više srbuje, kosovari, kritikuje što Vučić ide u Ukrajinu, što prodaje oružje Izraelu... Smetaju im Kesić, Bjelogrlić ali su zato super Šarović, Parović, Sindikat. Linčuju se ljudi sa EU zastavama ali se furaju Ruske ratne zastave.

Tako da može biti da su baš oni izbušeni i da oni prave podele...  

Mada skoro od samog  početka ima tu stvari koje bodu oči i nadam se da nisam u pravu u onome što sam napisao na Fesjbuku još pre nekoliko meseci. Ali mi je bojazan sve veća...

• Like 3
Posted

Minja Miletic, koja je koleginici sa kojom je uredjivala zajesno emisiju i koju poznaje licbo 100 godina pre neki dan urucila otkaz, sada stavlja potpis na "udruzenje" sa doajenima novinarstva poput Vucicevica, Marica, Sarape i Uzelac. Ima tu jos nekoliko interesantnih imena, ali ovo nekako prominentno bode oci necascem.

• Like 12
Posted

Koliko sam ja ispratio (zaista je moguće da nisam u pravu), Kandićka se isprva uopšte nije doticala studenata u blokadi, već je na X mreži replicirala Karleuši. I to jednom velikom istinom.
Onda ju je, valjda, jedan od naloga jednog od fakulteta nešto prozvao..Kandićku.

• Like 1
Posted

Koliko znam Kesić i Bjelogrlić su zasmetali jednom fakultetu. Očekivano je i da ima podela, i da među studentima postoje i ovakvi i onakvi, ali po onome što sam video i u razgovoru sa studentima, većina ima zdravo razmišljanje. Iskreno, kada se sve skupi i sabere, ja sam oduševljen zajedništvom i odlućnošću studenata i da nije bilo nekih većih sukoba. 

• Like 3
Posted
3 minutes ago, Drug Crni said:

Koliko sam ja ispratio (zaista je moguće da nisam u pravu), Kandićka se isprva uopšte nije doticala studenata u blokadi, već je na X mreži replicirala Karleuši. I to jednom velikom istinom.
Onda ju je, valjda, jedan od naloga jednog od fakulteta nešto prozvao..Kandićku.

Tako je. Totalno nepotrebno. Čak i vrlo nevaspitano i u smradikalskom stilu.

Tako da ponavljam neka vide malo da njih neko ne buši pre nego što nazivaju botovima ljude koji decenijama rizikuju mnogo u borbi protiv crveno crnih.

• Like 2
Posted
1 hour ago, Utopista said:

Ne samo to. Mada je to baš bespotrebno i po meni pogrešno. I svakoga ko ih kritikuje zbog tih stvari nazivaju botom. 

Ali dobro , verovatno nije trenutak da pišem šta sve mislim i zameram, progutao sam već puno toga sve radi mira u kući i višeg cilja pa ću i ovo...

Ima i među studentima kretena, a oni nisu svete krave. Prvi su se kao takvi pokazali komunjare i nacoši sa Filozofskog. 

• Like 4
Posted

Ćerka majora Ozne nešto rizikovala u životu, da se rasplačeš. Bogu hvala ima dosta obaveštenih studenata koji znaju da je komplet stara Nvo garnitura iz komunjarsko-službaškog šinjela i da su oni prirodni saborci i saradnici žvalavom Šešeljevom đaku. Treba im jebati mater svima, proklet dan kad su izgmizli iz ličkih i bosanskih vukojebina i zajahali Beograd i Srbiju do danas.

Da ne zaboravimo i da gospođa prvo treba da odgovora za optužbe za mobing 14 zaposlenih iz njenog Fonda, malteriranje, uvrede, pretnje i tome slično. 

• Like 3
  • Thanks 3
Posted
8 minutes ago, Molina23 said:

Ćerka majora Ozne nešto rizikovala u životu, da se rasplačeš. Bogu hvala ima dosta obaveštenih studenata koji znaju da je komplet stara Nvo garnitura iz komunjarsko-službaškog šinjela i da su oni prirodni saborci i saradnici žvalavom Šešeljevom đaku. Treba im jebati mater svima, proklet dan kad su izgmizli iz ličkih i bosanskih vukojebina i zajahali Beograd i Srbiju do danas.

Da ne zaboravimo i da gospođa prvo treba da odgovora za optužbe za mobing 14 zaposlenih iz njenog Fonda, malteriranje, uvrede, pretnje i tome slično. 

Zar baš toliko boli što razvaljuje velikosrbe? Sano napred, Nataša!

Posted
6 minutes ago, DJ_Vasa said:

Nema ni velikih ni malih Srba, samo istine i laži. A dotična je samo instrument u lažnom sistemskom igrokazu koji studenti čitaju i razvaljuju. 

Napred i za žvalavog što je novi ministar pravde njena desna ruka iz davnina. Mada Pink zbori bi da su oni kakvi neprijatelji, to onda mora da je istina. 

Posted (edited)

Koliko god da ima istine u tome da ovde ima puno simuliranja stvarnosti, od višestranačja pa na dalje, ipak nije nije ni sve baš tako jednostavno. Recimo imaš primer Slavka Ćuruvije koji je bio deo 'firme' i uklapa se praktično u sve što si gore iskritikovao, pa je ipak ostao bez glave i ubice dan danas nisu osudjene.  Postoje ipak različite struje, interesi, sukobi izmedju službi za prevlast i kadrove, uticaji stranaca... Tako da niko čak ni u tom sistemu nije baš 100% siguran, što je ipak dobro -  kada već nije sve kako treba i normalno...

Edited by Utopista
  • Like 3
Posted
1 hour ago, Drug Crni said:

Jeste, nisi omašio. Ne stavim tvit, jer valja nekad usporiti, da ne bude strana foruma ovakva ili onakva.

Spoiler

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
8 hours ago, Molina23 said:

Nema ni velikih ni malih Srba, samo istine i laži. A dotična je samo instrument u lažnom sistemskom igrokazu koji studenti čitaju i razvaljuju. 

Napred i za žvalavog što je novi ministar pravde njena desna ruka iz davnina. Mada Pink zbori bi da su oni kakvi neprijatelji, to onda mora da je istina. 

A šta je konkretno uradila? Vidim da joj spočitavaju kršenje ustava zbog pominjanja ratnog zločina. Možda je bila previše kulturna prema Keruši? 

• Like 2
Posted

Posle svedočenja zaposlenih u Fondu za humanitarno pravo koji su na kraju i tužili Natašu za najgori mobing i čiji se predmet razvlači po sudovima (i valjda čeka politički amin za presudu), sori bat nat sori, Nataša nije više cool lik koji se samo bori za istinu o ratnim zločinima već najgori oportunista i antiranti profiter. 

btw...ima onoliko human rights aktivista koji su na istom polju učinili mnogo više od Nataše samo je ona imala prilike da to bolje promoviše. 

O državnoj pevaljci kurvetini valjda ne treba trošiti reči. 

• Like 5
  • Thanks 1
Posted
8 hours ago, DJ_Vasa said:

Nije zlato sve što razvaljuje velikosrbe.  Ili Karleušu.

• Like 4
Posted

Ljudi, 2025. je godina. Nije 2005. Ako danas imate potrebu da na bilo koji način podržite Natašu Kandić jer razvaljuje velikosrbe, dosta ste toga propustili za 20 godina. 

• Like 7
Posted
6 minutes ago, fancy said:

Jeste kad je u pitanju ovo drugo.

Puno zlata.

Znači da Ceca krene sutra da javno "razvaljuje" Karleušu ili velikosrbe, ona bi postala zlatna? Nije bitno samo šta se kaže, već i ko kaže, a Kandić nije posebno svetao primer.

Posted (edited)

2025. a na vlasti isti oni kao devedesetih. Oblikuju i dalje nove generacije, i sada je problem boriti se protiv toga ili to konstatovati?

Edited by Utopista
  • Like 2
Posted
5 minutes ago, Utopista said:

2025. a na vlasti isti oni kao devedesetih. Oblikuju i dalje nove generacije, i sada je problem boriti se protiv toga ili to konstatovati?

Prilično jeftina zamena teza, sori.

Da uprostim - boriti se protiv ovih iz devedesetih bez Nataše Kandić ovaj put. 

• Like 2
Posted

Znaš koliko me zanima šta ti očekuješ?  Što bi klinci rekli - nisi nadležna.  

PS. Bolje da ne pričam šta ja očekujem od nekoga ko sluša Cecu...

• Ha-ha 1
Posted (edited)
12 minutes ago, NMX said:

Prilično jeftina zamena teza, sori.

Da uprostim - boriti se protiv ovih iz devedesetih bez Nataše Kandić ovaj put. 

Recimo sa Šarovićem jer on nije iz devedesetih?

Lepo sam napisao 'da i ovde na žalost obitavaju 'svi smo mi socijalisti', ali je čudno da su takvi moderatori.  Ali dobro čudni su i putevi božiji.

Moderator koji navija na temi Bliski istok za rakete i metke. Kao da si ispao sa Avangarde recimo, ili nekog sličnog opskurnog mesta. I još ti ova mala šatro zabrinuta za te nesrećne ljude tamo to lajkuje.

Šizofrenija, ili vrhunsko licemerje...

Edited by Utopista