Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Mina D. Harker said:

Nego, meni je u Psihovoj monodrami od sinoć interesantno odašiljanje otrovnih strelica ka SPS i ponižavanje Dačića. To mi je highlight. 

Nisam imao živaca za prećenje njegovog ludila, da li može ukratko neki zanimljiv deo?

A ako je to tako, onda bi Ivica mogao da sedne da se zamisli pa razmisli da nije možda vreme da potegne Maricu... :default_coffee:

• Like 1
Posted

@NMX imam BM3 nego sam 2x upisao BM4. I da, i ti si pomislio da pise 59 a ono je 55 kad se bolje pogleda, to smo ispravili posle. 

Inace pregledao sam i ove CRTA-ine fotke zapisnika, par zapazanja:

- Fotkali su neke koji se gotovo uopste ne vide brojke. Zasto je tako, 'bem li ga, necu da ulazim u neke teorije zavere ovde. Neki od tih zapisnika se ipak slazu sa onim sto je skenirano.

- Za neke CRTA ocigledno nije imala fotke pa su stavili sken iz izborne komisije. Zasto, opet, 'bem li ga. 

- Greskom su neke zapisnike prikazali kao zapisnike sa drugih mesta ali su posle ispravili...

Dakle ni CRTA nije savrsena ali je daleko ispred od ostalih kontrolora. 

Meni je zaista porazavajuca misao kakvih ljudi, polupismenih, ima u tim zapisnicima. 

Izbori nisu gotovi! Sigurno nisu gotovi u Kosjericu! Barem ta bitka se jos moze i dobiti...

Da bi se dobio rat, however, mora se bolje organizovati protiv hulje. 

- Najpre moraju biti raspisani izbori a za to nisam pametan da li je bolje pobediti hulju u ovim malim bitkama pa da ustukne ili izgubiti pa da pomisli da moze... kako god, izbore treba traziti svakako.

- Jedna lista, studentska, svi po strani i da cekaju, podrzavaju, ali da ne pametuju previse vec da rade sta im se kaze.

- Pismen kontrolor (da ne kazem student, ali ne mogu samo studenti) mora postojati na svakom mestu, sve vreme izbora. 

• Like 6
Posted

Kakav ce sad da bude odnos prema SPS-u u Zajecaru,sta se desava sa njihovim clanovima i glasacima koji rade po javnim preduzecima i zauzimaju vrv I neke visoke pozicije

Posted (edited)

1 minute ago, Djomlito said:

Kakav ce sad da bude odnos prema SPS-u u Zajecaru,sta se desava sa njihovim clanovima i glasacima koji rade po javnim preduzecima i zauzimaju vrv I neke visoke pozicije

Verovatno će dobiti ponudu koju ne mogu odbiti.

Edited by fancy
Posted
53 minutes ago, Mina D. Harker said:

Nego, meni je u Psihovoj monodrami od sinoć interesantno odašiljanje otrovnih strelica ka SPS i ponižavanje Dačića. To mi je highlight. 

To nije ništa novo, to stalno radi svima.

A mislim i šta očekivati od čoveka koji to radi sopstvenim roditeljima kad priča da su više voleli Andreja i kad ispravlja majku koliko je bio težak kada se rodio.

• Like 11
Posted
1 hour ago, fancy said:

Verovatno će dobiti ponudu koju ne mogu odbiti.

Sto znaci dalje srozavanje sps-a na svim nivoima,ovim tempom se gase ili se skroz utapaju u sns,mislim da su oni najveci gubitnici ovih lokalnih izbora

Posted
28 minutes ago, uncletima said:

A ja se, kao i s'pocetka decijeg bunta, nadam da ce ga ostaviti da melje po tnjiterima i ostalim platformama.

PS. Novi ljudi!

Bilo bi dobro da svi podrze studente i pruze svaki vid pomoci

Treba iskustva

Posted

E, ljudi, nema padanja! On je pukao! Pukao!

A sad navratite do raskrsnice Nemanjine i Kneza Milosa. Zahtevi, prostim jezikom:

- daj budzetske kvote! Bez toga nema upisa. Bez upisa nema Univerziteta. Ministarstvo koci upis!

- ukidanje uredbe 5/35. Univerzitet je prenosenje znanja + nauka (sticanje najnovijih znanja). Ovo je najgora vrsta obezvredjivanja i siguran put u propast.

- opoziv radne grupe za novi zakon o VO. VO ne sme da kroji rektor koji se krije od studenata i profesora, vecita studentkninja kojoj je profesija SNS call centar, pomocnici Brnabicke i drugih ljudi koji su nas ovde doveli. 

• Like 15
  • Love 1
  • Thanks 1
  • Pumpaj! 3
Posted (edited)

Kaze bivsi premijer oni blokiraju zivot a kad prestanu prestace bojkot u Pionirskom parku.

Spoiler

image.png.4a2673f1dbe9387376128d264a69c170.png

Udri ruljo na boga ne misli!!!!

Edited by Don Dusko
Posted
1 minute ago, freethrow said:

Sada sam bio, jako lepa ekipa, divni ljudi.

Bio si kod rulje? Bravo! Totalna suprotnost od normalnih iz Pionirsko Caci parka!

• Like 1
Posted

'man bre, Srle, a i ti Pajce, pa necemo da vrtimo jedno te isto. Ta opozicija ne izlazi iz skupstinskog restorana i samo serunda po toj deci. Ja za takve glasati necu.

Posted
2 minutes ago, uncletima said:

'man bre, Srle, a i ti Pajce, pa necemo da vrtimo jedno te isto. Ta opozicija ne izlazi iz skupstinskog restorana i samo serunda po toj deci. Ja za takve glasati necu.

Hoces, hoces. Itekako hoces.

Ne glasas ti ZA njih, nego PROTIV hulje, ZA decu... to sto ce se neki od njih mozda prisljamciti, jbg, procisticemo to kada resimo goruci problem. 

• Like 3
Posted
13 minutes ago, uncletima said:

Ma daj ne zezaj

Bice tu kukolja kako okrenes 

Posted

Nije sjajno, ali nije nas ni otresao kao slinu kako ima obicaj. 

Sto bi rekle babe, I sta cemo sad?

Da li probati kao Milic u Nisu, pravnim putem, pa da ispusimo tiho i lagano, ili na ulici da branimo izbornu volju gde ce on da izvuce falange da bije ljude?

Sta SNS glasaci vide danas:

image.png.9c69c75af2cede1304a77b3af79f1898.png

Mislim da su ovi izbori ako nista dobar test za studente ako hoce stvarno da izadju na izbore da makar malo steknu iskustvo na terenu koje posle moze da znaci za parlamentarne izbore. 

Ovo ce biti kao kosarkaska utakmica. Ako ne udjemo sa 10 poena razlike u poslednji minut pogurace ga sudije, on ce stelovati, lomiti kutije, obarati biracka mesta i razvlaciti proces sve dok ne dobije dovoljno da ostane na vlasti. A i onda kad izgubi on to nece priznati bez velikih zrtava. Uveren sam da njega ni neredi nivoa petog oktobra nece pokolebati na predaju vlasti.

Sada mala retrospektiva:

Spoiler

Falis legendo... 

12 hours ago, Kooineeperk said:

Jos jedna tema... 

U Kosjericu na 7489 izaslih na izbore, 324 zapravo nije ni videlo BM vec su ostvarili pravo glasanja kod kuce. 

To je 4.33% 

Jasno je da se poteglo sve sto je moglo da glasa. I jasno je ko je vise potezao tako nesto, i na kakve nacine. A ja koliko znam, odlazak glasacu na adresu ide u pratnji 2 clana izborne komisije sa birackog mesta, sto je hulji vrlo lako da organizuje. I posmatrace je poceo da fabrikuje, ne samo stranke. 

Samo misao... 

Jer mnogo je 324 nepokretnih na skoro 7500 ljudi. 

Na pojedinim BM je preko 10% (negde i 12, 13%) glasaca glasalo "od kuce"! 

Evidentno je taj % mnogo veci na onim BM u kojima je SNS pobedio i koja su uglavnom "manja" BM, nego sto je taj % na BM na kojima su pobedili Ujedinjeni. Osim jednog, BM10, gde su Ujedinjeni odneli pobedu a bilo je rekordnih 13.4% glasova "od kuce". 

Meni ovo bas smrdi... 

Sve je cisto baki, imas masu ljudi koji ce do poslednjeg daha (bukvalno), da unistava buducnost omladini... (cast izuzecima).

Srba vec objasnio...

image.thumb.png.da276269fc6cacb3b358f8d6418a70f8.png

• Like 6
Posted (edited)
2 hours ago, Mina D. Harker said:

Mnoge je primio kako bi ih ponižavao i osvetio im se zbog pljuvanja. Dačiću nije zaboravio onaj zajeb prilikom izbora za gradonačelnika Beograda. Martinović se nekada sprdao sa njim u skupštini kad su se radikali popičkali, zato ga sada ovaj redovno ponižava.

Gledam danas uz jagode i trešnje poziva na dijalog, kaže da su svi pogrešili i zaboravili na običan narod. Očigledno uzeo tabletu za smirenje, al kod njega ona deluje samo 5 minuta. 

Edited by Volter
  • Like 2
Posted
5 minutes ago, Volter said:

Mnoge je primio kako bi ih ponižavao i osvetio im se zbog pljuvanja. Dačiću nije zaboravio onaj zajeb prilikom izbora za gradonačelnika Beograda. Martinović se nekada sprdao sa njim u skupštini kad su se radikali popičkali, zato ga sada ovaj redovno ponižava.

Gledam danas uz jagode i trešnja poziva na dijalog, kaže da su svi pogrešili i zaboravili na običan narod. Očigledno uzeo tabletu za smirenje, al kod njega ona deluje samo 5 minuta. 

On se tu obraća onim sto su kao neutralni. I sto kazu me valja ni sns ni opozicija.

To nisu ovi sto ih voda po mitinzima, nego oni koji suštinski žive dobro pod SNS-om i ne obracaju toliko paznju na ono što se dešava oko njih.

Takvi su se malo trgli kad je sve ovo krenulo, ali ovakve stvari mogu da ih pokolebaju.

A pogotovo činjenica da opozicione liste ne umeju da prebroje glasove

• Like 4
Posted
13 minutes ago, 40Wins said:

Da li probati kao Milic u Nisu, pravnim putem, pa da ispusimo tiho i lagano, ili na ulici da branimo izbornu volju gde ce on da izvuce falange da bije ljude?

I ulica i pravni put. 

Ali ne mozes na ulicu ako nemas adut u rukama. A to mora biti dokumentovana kradja koju izborna komisija nece priznati/prihvatiti pravnim putem. Onda se intenzivira ulica. Nema mnogo smisla ici na ulicu samo tek tako.

Ko su ljudi koji su bili u onoj firmi, koje je branila policija i sta su radili tamo?

Ko su istetovirani policajci, koji nisu imali ili prezime ili znacku sa brojem, koji su ih stitili?

Ko je bio u onom stovaristu brata predsednika birackog odobora (ili tako nesto) i sta su radili tamo? 

Sve to mora da se razjasni i da se insistira na tome, da se grmi. Zivimo u digitalnom dobu, sve se lako snimi, lako se prepoznaju ljudi... Daj bre dokumentujte to. 

A najpre (zapravo paralelno sa svim ovim iznad) treba da se odrade ponovljeni izbori na pojedinim BM i onda da se vidi koji je rezultat. 

• Like 6