Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ma ne treba uopste priznavati nikakve rezultate tamo koji kazu da je SNS tesno pobedio jer izbori su bili sve samo ne posteni. 

Ili promena vlasti ili pobuna. 

• Like 7
  • Thanks 1
Posted

Zajecar, obradjeno 26 od 69 bm, sto je 45.17% ukupnog birackog tela

Mandati po sadasnjim procentima

SNS 23

PKV 22

UZSZ 4

SPS 1

Dakle opozicija ima 2 mandata vise. 26:24

• Like 1
Posted
15 minutes ago, Don Dusko said:

Iskreno meni je i ovo pobeda. to je ono jako mala vecina a znamo kakvu masineriju je SNS upregao.

Upravo ovo. Lako je plaćati 500e glas u relativno malim sredinama i sa izborima u samo 2 mesta. Kako će kad krene cela Srbija?

Posted
Just now, duško matić said:

Ja sam prilično ubedjen da je SNS puko u oba mesta čim se do sada nisu obratili

Ne smeju ni da zucnu... ceka se vrhovni Caci... a on osecam da pizdi... I to je neka pobeda!

Posted (edited)
2 minutes ago, duško matić said:

I meni je ovo palo na pamet, kasni već 15 minuta. No možda čeka vesti da li su ubacili dovoljno glasova da preokrenu.

Nažalost za CRTU ako opozicija pobedi u Kosjeriću teško će skinuti sa sebe sumnje da su u dilu sa sarumanom.

Edited by Klotzen
Posted
Just now, Kooineeperk said:

Zajecar, obradjeno 26 od 69 bm, sto je 45.17% ukupnog birackog tela

Mandati po sadasnjim procentima

SNS 23

PKV 22

UZSZ 4

SPS 1

Dakle opozicija ima 2 mandata vise. 26:24

Pitanje je iz kojih su to BM ti rezultati?

Ako su ostala sela u kojima Vucic dobija 85% glasova, onda je jasno kakav ce biti epilog. 

Dosta je bilo ponavljanja Nisa! 

Posted
Just now, Klotzen said:

I meni je ovo palo na pamet, kasni već 15 minuta. No možda čeka vesti da li su ubacili dovoljno glasova da preokrenu.

Da je on siguran on bi se obratio vec u pola deset ovako i ovo je neka pobeda.

• Like 2
Posted

Posto definitivno nisu svi glasovi stigli i ima nepravilnosti, ovo crtino je u najboljem slucaju po njih procena, a svakako su se zestoko obrukali.

• Like 5
  • Thanks 1
Posted
2 minutes ago, Kooineeperk said:

Ne smeju ni da zucnu... ceka se vrhovni Caci... a on osecam da pizdi... I to je neka pobeda!

Šlogiran je sigurno. Uh, da sam muva na zidu da gledam kako histeriše...

• Ha-ha 1
  • Pumpaj! 1
Posted
Just now, DameTime said:

Šlogiran je sigurno. Uh, da sam muva na zidu da gledam kako histeriše...

Uh, da sam muva posrao bi mu se u lignje i zujao mu oko glave xeo dan, da ne każem pumpao 😄

• Ha-ha 2
Posted
4 minutes ago, goldberg bcd said:

Pitanje je iz kojih su to BM ti rezultati?

Ako su ostala sela u kojima Vucic dobija 85% glasova, onda je jasno kakav ce biti epilog. 

Dosta je bilo ponavljanja Nisa! 

Negde je bio komentar da se cekaju veca BM, gradska, koja SNS i ne dobija, tako da... bem li ga. 

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Klipan said:

Jel ovo CRTA krenula putem CESIDa i Marka Blagojevica?

Pa moguće da su bili njegov kec u rukavu, ako dobiju ubedljivo, glumite i dalje opoziciju, ako bude tesno, onda da urade ovo što su uradili. 'Bem li ga, sve je moguće.

• Like 8
Posted
9 minutes ago, duško matić said:

Prethodne izbore u Kosjericu dobili sa 70% 

Sve i da dobiju sa 50 glasova vise to je poraz sns-a

• Like 6
Posted

Ja ne mislim da CRTA radi za nepomenika nego su jednostavno brzopleti i nemaju dovoljno mudrosti. Podsećaju malo na Boška Obradovića. Ja da imam ovaj rezultat ja ga ne bi objavio nego bi sačekao da vidim šta javljaju opozicija i SNS pa tek onda. Isto je bilo i sa onim pregovorima opozicije i vlasti što su organizovali. Na kraju se ispostavilo da je bilo onako kako su mu novinari i rekli, da će ga nepomenik iskoristiti da pred svetom pokaže da postoji dijalog opozicije i vlasti a pregovori nisu ništa doneli nego su uslovi još pogoršani posle toga.

• Like 6
Posted

Setimo se kako ni Kostunici nisu hteli da priznaju pobedu nego su rekli da se ide u 2. krug. Tako i sad misle da bude, da imamo "moralnu pobedu", a da SNS ostane na vlasti.

Jednostavno, ne moze tako! Ako je 70:30 i ima nepravilnosti, moze da se kaze da su rezultati izbora nelegalni, ali i da je vecina za Vucica (jer je SNS svuda = Otac Nacije), ali 50 ili 100 glasova razlike, a oni kupili, primorali, ukrali ko zna koliko, e dosta je bilo! 

Ako im ovo prodje, pa Otac Nacije moze komotno veceras da raspise izbore, sta ga briga, opet ce da ukrade i da kaze "pa sta?"

• Like 7
Posted
1 minute ago, Klotzen said:

Ja ne mislim da CRTA radi za nepomenika nego su jednostavno brzopleti i nemaju dovoljno mudrosti. Podsećaju malo na Boška Obradovića. Ja da imam ovaj rezultat ja ga ne bi objavio nego bi sačekao da vidim šta javljaju opozicija i SNS pa tek onda. Isto je bilo i sa onim pregovorima opozicije i vlasti što su organizovali. Na kraju se ispostavilo da je bilo onako kako su mu novinari i rekli, da će ga nepomenik iskoristiti da pred svetom pokaže da postoji dijalog opozicije i vlasti a pregovori nisu ništa doneli nego su uslovi još pogoršani posle toga.

Ali ispada da vec drugi put, bas slucajno, iz nehata, brzopleto i nepromisljano prave gresku koja nepomeniku odgovara kao kec na jedanaest…sto bi rekli, moze centrala da pogresi jednom, ali…

• Like 1